kiertom Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Witam - od 3 lat mieszkam nad piękną rzeką Narew i od tego czasu wkradł się w mój wolny czas SPINING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WłodekB Napisano 26 Listopada 2011 Share Napisano 26 Listopada 2011 Cześć szczerze mówiąc w życiu złowiłem trzy ryby, chociaż lubię je jeść. Ale od zawsze interesuję się przyrodą. W poszukiwaniu informacji o podwodnym świecie trafiłem i na wasze forum. Mam nadzieję, że nie uznacie tego za nadużycie. Pozdrawiam Włodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom_soyer Napisano 2 Grudnia 2011 Share Napisano 2 Grudnia 2011 Witam Was serdecznie, jestem jjednym z tych którzy od dawna czytają 'haczyk" a od niedawna są zarejestrowani Łowię od dzieciństwa czyli już ponad 30 lat. Powoli przechodzę przez różne techniki wędkarskie. Ostatnio poświęcam się wyprawom sumowym (na razie poniżej 1m) i dorszowym. Chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i służę swoimi doświadczeniami. Pzdr Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert74 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Robert z tej strony,łowię od 11-go roku życia.Moją ulubioną rzeką jest San,łowię głównie na spinning pstragi i inne łososiowate.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Witam wszystkich starych forumowiczów oraz nowych , powrót po długiej nieobecności na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 O wujaszek jeux powrócił. Witaj, czyżby zima przegoniła kolegę znad wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 powróciłem z wojaży i teraz buszuje na Baryczy pogrom robię Okoniom i szczupakom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Chociaż Ty możesz połowić. Ja zamiast ćwiczenia sandaczy siedzę w domu zasmarkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kobus16 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Siema nazywam się Krzysztof mam 19 lat , łowię od 9 lat , całą kariere łapie drapieżniki z gruntu.Najczęściej Sandacz,Sum,Szczupak;) Od roku zaczynam interesować się połowem węgorza;) jakoś mi to wychodzi ale muszę pogłębić wiedzę na temat tej ryby;) Mieszkam w mieście P.I.Ł.A Łapie na zbiorniku zaporowym (zalew koszycki) i rzece (gwda). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenard Napisano 22 Grudnia 2011 Share Napisano 22 Grudnia 2011 Witam wszystkich kolegów po kiju:) Tomasz to me imię a łowie już od paru lat, szczerze to nawet nie pamiętam od kiedy... aby było ciekawiej nie mam w rodzinie żadnych tradycji wędkarskich, jestem typowym samoukiem. Mieszkam w Warszawie i staram się łowić w jej okolicach, najczęściej nad Narwią poniżej zapory w Dębę. Najbardziej lubię łowić na feederka i spinning, ale spławikiem i ciężką gruntówką nie pogardzę zachęcam wszystkich do wypełnienia mojej ankiety w dziale Ekologia. Ankietka miła i przyjemna a wyniki przydadzą mi się do pracy dyplomowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dpawlik Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Damian mieszkam w krefeld mam 26 lat lowie w hollandi ulubione lowisko leukermeer kolo venray wanssum rzeka mass nieraz tez nijmegen wedkuje od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TOXIC 1988 Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 Witajcie koledzy po kiju Jestem Przemek, mam 24 lata, wędkuję od kąd pamiętam. Najchętniej łowię na grunt (feeder i karpiarstwo) oraz spławik (bolonka, bat, match). Łowię raczej ryby spokojnego żeru, ale i na trupa zdarzy się żucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esox1960 Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 Wiatjcie, jestem Tomek, mam 40 lat , jestem wędkarzem amatorem. na codzien siedze w biurze i bardzo rzadko mam czas na łowienie, ale łódkę kupiłem i postanoweiłem ze cos trzeba robic w wolym czasie. zrobielm badzo ciekwy zakup, moja łódeczka nadaje sie dw wędkowania jak i do odpoczynku rodzinego. zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 zona jest zauroczona bo moze sie wylegiwac na leżance a ja przy okazji połowic. połączączone przyjeme z pozytecznym Witaj, pogratulować Gorzej jak żona dowie się, że najlepsze brania dorszy są w okresie kiedy opalać się ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpinMajster Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam jestem Marcin mam 17 lat i mieszkam w zabrzu.Moja ulubiona technika łowienia jest spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal_1 Napisano 1 Stycznia 2012 Share Napisano 1 Stycznia 2012 Witam kolegów nazywam sie Rafal moja ulubiona technika lowienia to spining i uwielbiam ganiac za sandaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michallooo Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Wszystkich serdecznie witam! Na imię mam Adam jestem z Białegostoku. Bardzo mi się podoba to forum. Życzę wam owocnych połowów. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Random Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 Witam! Na imię mi Bartek. Jestem z Wrocławia a obecnie mieszkam w Anglii. Interesuje się Wędkarstwem muchowym. Łowię tą metodą od 5 lat. Pragnę połowić w Anglii ale nie wiem co gdzie i jak:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmuth Napisano 5 Stycznia 2012 Share Napisano 5 Stycznia 2012 witam kolegow, mam na imie Łukasz, zamieszkały w krakowie, od wielu lat spinningista ale i czasami za namowa rodzicieli karpiowka nie pogardze. jako ze mieszkam w krakowie szukam na wisle milej miejscoweczki do spinningu gdzie mogłbym testowac swoje kleniowe robale a i inne szczupaczki czy sandaczyki połowic. miesko mnie nie bawi, lapie i wypuszczam i nie wstydze sie tego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek21 Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Jestem Tomek,mam 17 lat,mieszkam w Miastku(pomorskie)... wędkuje 4 lata moją ulubioną metodą jest drgająca szczytówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigre76 Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Witam serdecznie... Mam na imię Jacek. Trafiłem na to forum pewnie jak większość użytkowników szukając tego i owego na temat wędkarstwa:) Moją ulubioną metodą połowu jest łowienie z gruntu (DS). Kiedyś tylko i wyłącznie spławik ale jak widać gusta się zmieniają. Wędkuję głównie na rzekach. Dawniej Pilica, teraz Wisła (ok. Góry Kalwarii). Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów życząc w nowym roku taaaaaaaakiej ryby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kesu882 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 Witam, Michał lat 24 wędkuje dopiero od 2 lat Spinning i Feeder wędkuje na Zalewach np/ Hańcza , wilków oraz małe rzeczki Pozdrawiam wszystkich MICHAŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ktopus Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Witojcie Jestem Józek mieszkam na Podhalu łowię głównie w zbiorniku czorsztyńskim oraz w Dunajcu poniżej zbiornika.Metoda połowu to spinning a ryby które łowię to szczupaki,sandacze i głowacice,czasami biorę lżejszy kijaszek i poluję na pstrągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 15 Stycznia 2012 Share Napisano 15 Stycznia 2012 Witaj Józek, mocne wejście z tą głowacicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertxxx62 Napisano 16 Stycznia 2012 Share Napisano 16 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie ! Urodzony w Dusznikach Zdrój obecnie mieszkam w Szczytnej . Moja ulubiona metoda to sztuczna mucha , wręcz choroba Lubię przechadzać się z muchóweczką po naszych górskich rzeczkach .Pozdrawiam wszystkich gorąco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi