Kleniu Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Dzięki Wam za miłe słowa, i bede sie starał jak najbardzoej angażować i "zasilać" Wasze forum pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Wasze forum NASZE forum, chciałeś powiedzieć chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 no... "NASZE" forum ..pomysliłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jArO_Fe Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam Kleniu w naszym malym swiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Do wszystkich nowych: WITAMY SERDECZNIE !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam. Wędkuję od 15 lat, raczej rekreacyjnie. Od roku mieszkam w Sosnowcu i poznaje tutejsze wody. I najważniejsze praktycznie nigdy nie biorę ryby, w tym sezonie tylko dwie sztuki. żona chciała skosztować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Ale ostatnio wielu nowych uzytkowników! Witajcie wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witajcie wszyscy mam nadzieję że pozostaniecie na haczykowym forum dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 byłbym już wcześniej aje nie miałem net-a tylko od czasu do czasu śledziłem co sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witać witać wszystkich nowych i tych co odwiedzają nas od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarogi Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 teraz to będe codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milka Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam, mam na imię Monika, mam 21 lat i też chyba złapałam tego bakcyla dzięki Gacusiowi, ale nie o Nim będe pisała, niech zrobi to sam. Jestem z Brwinowa (okolice Warszawy), rybki samodzielnie łapię od prawie 4 lat, ale przyznaję się, że nadal nie umiem fachowo zawiązać haczyka Wędkować lubię najbardziej na spining, ale i wypady pod namiocik na gruncik też lubię Na lodzik tez, choć trochę zimno, ale staram się nie marudzić... Złapałam już troszeczkę leszczyków na zaporze w Dębe, okonków na Zalewie Zegrzyńskim i innych małych okazów, niestety jeszcze takiej duuużej ryby jak na zdjęciach konkursowych mi sie nie udało złapać, ale jeszcze wszystko mam przed sobą. Trzymajcie kciuki za początkujących, a ja obiecuję, że jak tylko złapie jakiś większy okaz to się pochwalę. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Grudnia 2006 Share Napisano 16 Grudnia 2006 Trzymajcie kciuki za początkujących,Trzymamy ,trzymamy i witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 16 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2006 Witam wszystkich jestem nowym użytkownikiem . Fajnie, że nam to zakomunikowałeś A co dalej ... I ja witam wszystkich nawiędzonych chwilami ciszy, spokoju i pełnym luem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 17 Grudnia 2006 Share Napisano 17 Grudnia 2006 Witam wszystkich nowych użytkowników forum. Milo ze grono forumowiczów się ciągle powiększa. Idzie zima hmm no powiedzmy że idzie hehe i więcej czasu można spędzic w domku przy forum i poglebiac wiedze teoretyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Kleniu moja siostra zobaczyła fotkę pod Twoim nickiem i powiedziała "umów mnie z Kleniem" A gdy wytłumaczyłem jej że masz 14-15lat i to nie Twoja fotka to sie sama z siebie śmiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleniu Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Ile razy mam mówić ze mój emblemat to nie moje zdjęcie ! ....z resztą teraz wole chodzic na ryby niz umawiać sie z dziewczynami ½™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 z resztą teraz wole chodzic na ryby niz umawiać sie z dziewczynami To Ci przejdzie .... niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Mi już przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basik Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Witaj Basik Teraz znamy Cie juz na wylot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Ile razy mam mówić ze mój emblemat to nie moje zdjęcie ! ehh.. Kleniu, mogles wkrecic siostre woblera, że to Ty, bo ona naprawde zawalista dżaga jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Mi już przeszło No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi