Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie!

Nazywam sie Tomek mieszkam w Warszawie.

Wędkuje od 15 lat, moimi ulubionymi a zarazem

jedynymi łowiskami nad które jezdzę są :

Zalew Zegrzynski/ Bugo-Narew / Wisła ( Góra Kalwaria)

Pozdrawiam

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam

Mam na imię Krzysztof i pochodze z pojezierza Chełmińskiego. Wędkuje od najmłodszych lat. Niestety wszystkiego musialem uczyć się na własnych błędach, ponieważ w najblizszej rodzinie nie ma osób wędkujących.

Na forum jako "podglądacz" :oops: jestem od kilku lat.

Napisano

Witam

Jestem Wojtek, mieszkam w Krakowie i jestem wędkoholikiem ;)

Ostatnio łowię głównie z gruntu, czasami zdarza mi się pobiegać ze spinningiem.

Moje ulubione łowiska to: Przylasek Rusiecki, Kryspinów, Wisła, choć zdarza się też, że odwiedzam inne, mniejsze łowiska w okolicach grodu Kraka.

Napisano

Witam;)

Jestem Szymon, moją ulubioną metodą jest spinning.

Mam nadzieję że na forum wymienię się wieloma przydatnymi informacjami;)

Napisano

Witam.

Mam na imię Maciej i jestem ze Szczecina.

Głównie łowie na rzekach na DS i spławik.

Pozdrawiam, i witam innych forumowiczów.

Napisano

Witam wszystkich użytkowników.

Jestem Michał, moja ulubiona metoda wędkowania to spinning.

Od około miesiąca zainteresowałem się wyrobem przynęt, bardzo mnie to wciągnęło i w ciągu tego czasu powstały już pierwsze moje jigi, wcześniej zajmowałem się wyrobem noży myśliwskich.

Pozdrawiam

Napisano

Czołem.

Bartek, Wrocław, 29 lat.

Tak na poważnie wędkowanie od 3 lat, głównie grunt i spin, rekreacyjnie spławik.

Pozdr ;)

Napisano

Witam. Mam na imię Marek. Mam 38lat a od trzech mieszkam w Nowy Dworze Mazowieckim i tyle też czasu wędkuję. Narew,Wkra i Wisła. Niemam ulubionej metody-każda ma swoje zalety. W tym roku ciężki grunt i dla równowagi bolonka. Rybę życia mam jeszcze przed sobą. Pozdrawiam.

Napisano

Siemka, z tej strony Aleksander lat 23.

Kilka lat temu wędkowałem z ojcem czysto amatorsko na sprzęcie za kilkanaście złotych... od tego roku chcę się za to zabrać bardziej poważnie i zakupić porządny sprzęt, jednak ciągle amatorsko, hobbystycznie :)

Napisano

Witam z tej strony Paweł lat 22 z Przemyśla !!! kartę wędkarską mam od 7 lat , ale tak naprawdę wiem tye o wędkowaniu co zielony :). Pozdrawiam

Napisano

Witam, Z tej strony Piotrek z Kalwarii Zeb. - Małopolska. Mam 34 lata. Wędkuję po przerwie drugi rok. Wcześniej kartę uzyskałem w wieku 14 lat, dwa lata łowienia i przerwa. Najczęściej spinning, od czasu do czasu spławik i grunt na stawach naszego koła. Pozdrawiam wszystkich

Napisano

Witam wszystkich. Pomimo że mam konto od 2007 roku dopiero teraz tutaj piszę :) Gdy się tutaj rejestrowałem miałem 17 lat a teraz 23 i jakoś za młodszego inaczej patrzyłem na świat. Jestem z pod Dąbrowy Tarnowskiej koło Tarnowa. Po 6 latach przerwy wracam do wędkarstwa. Dawnej łowiłem przeważnie grunt i spławik ( srebrny medal WŚ za karasia i lina ). Potem sprzedałem wędki i cały osprzęt a teraz wracam do spinningu ponieważ lubię aktywniejszą formę łowienia jak i duży drapieżnik to było by coś. Pozdrawiam wszystkich wędkarzy i myślę że jakoś sie zakolegujemy tutaj na forum :mrgreen:

Gość okonhed
Napisano

Jestem nowy na forum choć od dawna je czytam.

Łowie każdym sposobem, teraz próbuje sił w spiningu.

Z racji tego że zaczynam dopiero z spiningiem to proszę o cierpliwość i wybaczanie głupich pytań a tłumaczenia i odpowiedzi nawet na te najgłupsze pytania mile widziane.

Napisano

Witam wszystkich. Po kilku latach biernego uczestnictwa postanowiłem dopełnić formalności i zarejestrować się. Preferuję spin i zasadę no kill. Pozdrawiam Wojtek