Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Przyszedłem tu na forum żeby pozadawać troche pytań itd. a tu lipa wszystko co mi przychodziło do głowy to znalazłem na tym forum

no nic dziwnego bo to przeciez najlepsze forum z wykwalifikowana kadra :mrgreen:

Siemasz :wink:

Napisano

witam wszystkich jestem Sławek z Poznania i dopiero teraz zaczynam uczyć sie sztuki wędkowania . Liczę na jakieś dobre rady i pomoc fachowców w moich pierwszych krokach ! :?:

Napisano

A więc witam!Mam dopiero 19latek :wink: Wędkarstwem zajmuje się chyba od zawsze :grin: moje ulubione metody to klasyczna spławikówka(lin) i od niedawna moj ukochany feeder(leszcz) :lol: Przeważnie łowie na niedalekich od mojego domu stawach a feederkiem tylko i wyłącznie na Warcie.Myślę że znajde i dowiem się tu wielu porad :grin: Pozdrawiam!!

Napisano

witam mam na imie Tomek mieszkam w bliskich okolicach Namysłowa w województwie opolskim interesuje sie wędkarstwem i motocyklami.pozdrawiam

Napisano

witam wszystkich Darek 35 lat z Warszawy no i oczywiście moja małżonka Monika lat 29 również z Warszawy :mrgreen: po kilkunastu latach postanowiliśmy wrócić do wędkarstwa :wink:

Napisano

powiedziałbym nawet że we trójkę :twisted: w grudniu na święta pojawi się przyszły wędkarz :mrgreen: może żona się skusi na odłączenie od męża na forum :mrgreen:

Napisano

hej!

33 lata, zarażony wędkarstwem od ok. 30 lat

Żonaty, 2 dzieci. Łowię wszystkimi możliwymi metodami ( na razie nie próbowałem tylko muchy).

Pracuję w małym przedsiębiorstwie na stanowisku kierowniczym.

Większych sukcesów wędkarskich na razie brak - jako zawodnik 3 miejsce w zawodach o Puchar Starosty Tomaszowskiego.

Rybki niewielkie - Sum 12,5 kg, Amur - 8 kg, Okoń 1,2 kg.

Witam i pozdrawiam wszystkich!

Napisano

Siemasz wedkarz30,

na razie nie próbowałem tylko muchy
no i niech tak pozostana, dobre tylko dla zaby :wink::lol::mrgreen:
Napisano

Hej!

To znowu ja - słysząc często tekst "Czy zabrałeś mydło i ręcznik" wymyśliłem ciekawą odpowiedź zamykającą usta dowcipnisiom:

"Tak i mam jeszcze siano."

Zazwyczaj pada pytanie "Po co"

Odp. "Dla baranów co pytają o mydło i ręcznik"

Życzę miłego spławiania natrętów!

Pozdrawiam Wszystkich!

Napisano

Witam! na imie mi Krystian wędkuje okazjonalnie od 10 roku życia, a od 2 lat na Wiśle gruntówką bez żadnych efektów:D

pozdrawiam!!

Napisano
Witam! na imie mi Krystian wędkuje okazjonalnie od 10 roku życia, a od 2 lat na Wiśle gruntówką bez żadnych efektów:D

pozdrawiam!!

Gratuluję samozaparcia ............dwa lata bez ryby i dalej próbuje :mrgreen: