Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Witam wszystkich forumowiczów!

Jak widać pod nickiem, dołączyłem do Waszego grona dopiero dziś.

Mam na imię Adrian, mam 26 lat i mieszkam w mazowieckim. Przygodę z wędkarstwem zacząłem dość dawno - w 1994 roku wstąpiłem do PZW...

Po dwuletniej przerwie postanowiłem odkurzyć sprzęt i pochodzić na rybki, co się wiąże nierozłącznie z zadawaniem "dziwnych" lub "mniej dziwnych" pytań na Waszym forum ;)

Serdecznie pozdrawiam!

Napisano

Witam

Jestem z Wrocka(od niedawna).

Poza wedkarstwem pochlania mnie nurkowanie stąd bede czasem zamieszczal fotki spod wody.

Preferuje light spining ale czasem siadam przy splawiku.

Proszę o porade (priv)do jakiego kola we Wrocławiu warto wstąpic.

Napisano
ucze sie obsługiwac tą maszyne narazie z miernym

skutkiem zakupiłem sluchawki i kamerke ale czarno

to widze

Spoko dasz radę :wink:

na Waszym forum

Teraz już naszym :wink::mrgreen:

Poza wedkarstwem pochlania mnie nurkowanie stąd bede czasem zamieszczal fotki spod wody

Dlaczego tylko czasem, wal od razu do galerii :razz:

Witajcie :razz:

Napisano

Witam wszystkich nowo przybyłych maniaków moczenia kija :mrgreen:

Bywajcie tutaj często i udzielajcie się jak tylko możecie :lol::lol::lol:

Napisano
Samozaparcie się kończy stąd mój post w dziale o gruncie i generalnie wizyta na forum :wink:

Pomocy :oops::oops::oops:

jak łowisz? Wprawdzie Bug i San na których wędkuję to nieco inna woda, ale może coś wymyślimy

Pozdrawiam!

Napisano

Witam> Mam na imie Kamil. Mam 17 lat i pochodze z okolic bydgoszczy. Lowie na splawik, grunt i spinning od okolo 5 lat, na spinning od dwoch :oops: Najwieksze sukcesy: karpik 4kg, no to chyba nie taki sukces :cry: leszczyk 3kg, z niego jestem zadowolony, szczupak 56cm, lin ponad 2 kilo na glebokosci 40cm!! :grin: No i jak wiadomo male rybki, plotki, okonki, itd.

Mam nadzieje, ze przez pobyt na tym mforum moje okazy beda z czasem coraz wieksze :smile:

Napisano
Najwieksze sukcesy: karpik 4kg, no to chyba nie taki sukces :cry: :

Co nie sukces ........ja większego nie złowiłem :mrgreen:

Co innego Maniek ......On takie na żywca zakłada :mrgreen:

Witam wszystkich nowych .......i Andiego tez ..... :lol:

Napisano

Witam,

jestem Robal, zaczynam łowić (2 dni temu zdałem na kartę wędkarską :) ). Planuje wypady ze spławikiem nad jez. Rusałka w Poznaniu. Łowiłem na łowiskach komercyjnych. Myślę, że są one najlepszym sposobem, żeby poćwiczyć holowanie ryb itp. Szukam wędkarzy z Poznania, którzy podzieliliby się ze mną wiedzą o poznańskich jeziorach.

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Nazywam sie Adam mam 24 lata mieszkam w Szczecinie , Łowiłem w wieku 10-14 lat tak sobie by potowarzyszyć dziadkowi.

Brak metody okazów tez jestem w trakcje robienia karty i patrzać na forum to chyba nie mam o tym pojęcia ale będzie to super letni relax by oderwac się od ciągłej pracy przy komputerach.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich na tym forum i pozdrawiam zyczac polamania kijaszka , czas przedstawic sie mam na imie Krzysztof. N;o i lowilem w polsce od dziecka z racji wyjazdu na zachod jakies 20 lat lowie w; niemczech czasami w dani na mozu z gramatyka u mnie nie zbyt mocno ale bede sie staral, tak ze mysleze bedziemy mogli wymieniac wspolne doswiadczenia moja rzeka to Rhein, ktora jest mocno uregulowana i nie zbyt przyjazna przy nawet nie zbyt wielkich opadach , ostatnio troszke tez rzeka mass w holandi . ostatnio pochlania mnie calkowicie spin i boczny trok , pozdrowko jeszcze raz dla wszystkich uzytkownikow tego forum Krzysztof

Gość Anonymous
Napisano

Witam wszystkich.

Mam na imie Artur, mieszkam w Polsce centralnej. Mam juz troche lat i z wedkarstwem mialem doczynienia od ~6 roku zycia (dzieki ojcu) do ~15. Pozniej wiele spraw mialo wplyw na moje zycie... niewazne ;) i od tamtego czasu wedke mialem w rekach kilka razy w roku.

Aktualnie mam swoja rodzine i milo by bylo znow pomoczyc kija :D

Napisano

Witam Serdecznie. Mam na imię Piotrek i mieszkam w Szczecinku(pomorze). Jestem początkującym wędkarzem i szczerze mówiąc złapałem bakcyla. Na początku uważałem to za nudziarstwo ale wciągnłaem się w to ;)

Napisano

Witam mam na imię Maciek i mam w tym roku 17 lat. Łowię ryby od 12 lat. Mieszka w Tczewie nad ukochaną Wisłą :wink:. Uczestniczę w zawodach spławikowych w klubie EATON. Miałem już dosyć dużo ładnych rybek (leszcz,szczupak).Na wakacje jadę nad jezioro i tam spinninguje, łowiąć przeważnie okonie jak"konie" :lol: .Na forum jest miła atmosfera i mam zamiar tu trochę popisać, a przy okazji pomoc :wink:

Napisano

Witam

Mam na imię Krzysiek mieszkam niedaleko Pińczowa (świętokrzyskie) w krainie stawów i rzek. Mam 16 lat i łowie głównie na spławik.