Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

witam wsztskich wędkarzy w tym albo i szcegolnie te płci przeciwnej -dziewczyny czemu Was tak malo na łowiskach:)

Mam na imie Bartek jestem z wojewodztwa pomorskiego moje poczatki z wedkarstwem to wiek 8-10 lat i wypady z dziadkiem nad jezioro potem byla dluga przerwa az do tego roku jak kilka razy pojechalem z sasiadem i teraz postanowilem kupic swoj sprzet bo juz mi glupio bylo od niego pozyczac wedke osiagniecia-znikome kilka plotek kilka okoni i wszedobylskie ukleje:) ale moze z czasem bedzie lepiej-mam nadzieje, metoda splawik na inna nie lowilem

Napisano

witam wszystkich !!!

mam na imię Wojciech mam 22 lata "mieszkam" w szczecinie(studia :D )

wędkuje od 7go roku życia z mniejszymi lub większymi sukcesami :D

zazwyczaj wędkuje w jeziorach i starorzeczach w okolicy mojego prawdziwego domu (Lipki Wielkie woj lubuskie) ulubiona metoda to paprochowanie(jezioro) chociaż spławik(jezioro) i fedder(Odra) tez lubię :D

pozdrawiam i mam nadzieje ze wszyscy będziemy sie dobrze bawić

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów.

Mam na imię Grzegorz i mieszkam w Lędzinach ( niedaleko zbiornika Dziećkowice jakby kto nie wiedział :wink: ).

Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła sie już ponad 10 lat temu, jednak tak jakoś wyszło że odszedłem od tego hobby aż do teraz kiedy to me serce znów zapłonęło na myśl o znikającym spławiku :grin::grin::grin:

Preferuję łowienie na spławik czasem grunt w wodach stojących.

W każdym razie trafiłem na to forum bo chciałem się dowiedzieć co i jak się zmieniło. Mam nadzieję tu pozostać, pytać i radzić.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich :)

MIlo dolaczyc to takiej gormadnej spolecznosic :)

MAm na imie RAfal 28l wedkuje tylko spinnigowo od chyba okolo 5-6 lat , ostatnie 2 lat bardzo rzadko- niestety jestem w uk , ale to sie nei dlugo zmieni:))) :twisted:

Oprocz wedkowania - mam swira :cool: na punkcie roznych sportow extremalnych ( wedkowanie w dzikich rzekach, w woderach do ktorych akurat nabiera sie woda:) tez powinno sie od nich zalliczyc :razz::) hahah , to tyle wzgeldem powitania:)

Napisano

Witam wszystkich nowo przybyłych jak i tych którzy są z nami dłużej :wink: Prośba do wszystkich, jeżeli możecie to uzupełnijcie dane w profilach.

Napisano

Cześć mam na imie Łukasz!

Łowię głównie na spinning i uganiam sie za szczupakiem:)

Witam wszystkich!

Napisano

Witam! Mam 30 lat dopiero w tym roku na powarznie zaczęłem przygode z wędkarstwem gruntowym wczesniej bawiłem sie tylko w spławiki:)Jestem z Gdańska i mam nadzieje że dowiem sie tu wielu interesujacych rzeczy:)

Napisano

witam nazywam się Tomek i jestem z wrocławia . Najchętniej łowie na spławik i spinning , jesienia też żywiec . Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników , szczegulnie wędkarzy z wrocławia. :mrgreen:

Napisano

witam wszystkich serdecznie.Mam na im Krzysiek i jestem z woj. mazowieckiego.Czesto bywaem na tym forum jednakze dopiero teraz jako prawdziwy user. pozdro dla wszystkich

Napisano

To i przyszla pora na mnie, jestem Michal, z Kolobrzegu, mam 21 lat, moze i nie wedkuje jak jakis zapaleniec ale lepsze to niz chlanie browara przy meczu czy cos takiego:P interesuje sie strzelectwem, technikami walki i takimi tam:) a co do wedkowania, rzycam splawikiem, choc wole na grunt, no i czasem z kutra, obecnie siedze w szwecji i jestem pod wrazeniem tutejszych zbiornikow, w polsce niedaleko mnie nie ma tak dosc czystych wod jak tu, a co na moim koncie, wegorz 101 cm, mietus 67cm, dorsz 5.6 kg, mam nadzieje ze sporo tu sie naucze i bede mogl dopisac troszke wiecej rybek o lepszych parametrach:)

Napisano

witam gorąco wszystkie kolezanki i kolegów po kiju. jestem rysio z katowic wędkuje od hehe a może i dłużej.

Gość Anonymous
Napisano

Witam wszystkich użytkowników !

Mam na imię Michał. Oczywiście interesuję sie wędkarstwem, piłką nożną i wogóle sportem. Mieszkam w Lubartowie (30 km od Lublina). MOje okolice nie są bogate w dobre łowiska, ale wędkarzy jest sporo i jakos dajemy radę.

POzdrawiam :mrgreen:

Napisano

Witam serdecznie wszystkich "haczykowców"!

W końcu postanowiłem do Was dołączyć, bo już od dłuższego czasu śledze co się na forum dzieje, a przede wszystkim, czerpię wiedzę na temat wiadomy :grin:. Mam 26 lat, a wędkuję od około 18. Cieszę się, że mogłem dołączyć do tak zacnego grona!

Napisano

Witam,

nazywam sie Przemek i wedke trzymam o 5 roku zycia a obecnie mam 21 lat. Fajnie jest dołaczyc do grona bardziej doswiadczonych wedkarzy. Napoewno wiecej dowiem sie teraz o rybkach.