Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Mam na imię Andrzej wędkuję już sporo lat :razz: wcześniej każda metoda połowu , ale ostatnio tylko spining -brak czasu .Łowię ryby dla przyjemności nie dla mięsa :lol: fotka buzi i do wody :!: pozdrawiam wszystkich wędkujących

Napisano

Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam na imię Konrad i mieszkam w okolicy Białegostoku. Wędkuje głównie metodą spinningową, a łowiskiem które najczęściej odwiedzam to rzeka Narew. Niekiedy udaje mi się zrobić wypad na zalew Siemianówka lub na jeziora koło Augustowa. Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu sukcesów

Napisano

Cześć,jestem Robert z Włocławka.Wędkuje około 25lat,stosowałem różne metody ale od 3lat oczarował mnie feeder.Pozdrawiam wszystkich wędkarzy i na początek życzę tradycyjnego połamania...

Napisano

Witam

Jestem nowym użytkownikiem i całkiem świerzym wędkarzem mam nadzieje ze z waszą pomocą szybko zdobędę wiedze i zostanie mi tylko zdobywanie praktyki.

Na imię mam Piotr mam 29 lat mieszkam w Ząbkach k/W-wy .

Prowadzę własną działalność gospodarczą .

Zainteresowania: Kocham grac w piłkę nożną "amatorsko niestety" co czynie co tydzień

Trenuje Filipińskie Sztuki Walki, interesuje się informatyką ..

To na tyle

Mam nadzieję że zostanę ciepło przyjęty w społeczności haczyk-a .

Pozdrawiam

Napisano
Mam nadzieję że zostanę ciepło przyjęty w społeczności haczyk-a .

o ile będziesz przestrzegał regulaminu to na pewno :wink:

witam i pozdrawiam ciebie jak i wszystkich niewitanych

Napisano

Witam wszystkich

Mam na imię Witek i mam 11,5 roku . Na 4um jestem już dłuższy czas ale dopiero teraz się ujawniam :) Nie zdziwicie się po liczbie ostrzeżeń bo jestem nie doświadczony i za tematy je dostawałem :( Metody połowu : spinning, koszyczek , spławik .

Mieszkam na pomorzu w małej wiosce 20 km od Gdańska

pozdrawiam Wito

Napisano

witam wszystkich mam na imie szymon mieszkam w Miastu woj .pomorskie wedkarstwm pasjonuje sie od roku glownie spiningiem moje osiagniecia to zeszloroczny szczupak 112 cm 9 kg i to mnie tylko zmotywowalo ...proboje dalej...pozdrawiam

Napisano

Witojcie u Was :D Na imię mi Andrzej, dopiero zaczynam przygodę z wędką. Szczególnie interesuje mnie spinning i trochę spławikowania ;) Większych sukcesów na razie nie mam, ale powinny przyjść z czasem.

Pozdrawiam

Napisano

Witam wszystkich kolegów :grin: Mam na imię Karol, wędkuję od 7 roku życia [teraz mam 17] i jak do tej pory jest to dla mnie najlepsza forma odpoczynku :lol: KOCHAM WĘDKOWAĆ . Pzdr

Napisano

Witam wszystkich serdecznie :wink:

Mam 36 lat, mieszkam w Pniewach pod Poznaniem. Samodzielnie wędkuję od 1985roku, a wcześniej z ojcem. Moją ulubioną metoda jest spławik (bo przy niej najbardziej odpoczywam), chociaż nie stronię od spiningu i metody gruntowej. Życzę wszystkim łamania tyczek i dużych rybek.

Napisano

pmalizna, Witam cię kolego na forum i proszę o zapoznanie się z regulaminem .Jeśli masz pytania to staraj się wpisywać je w istniejące tematy.

Napisano

Witam wszystkich nowych. Racja, zapoznajcie się dokładnie z regulaminem a będzie super dyskusja. Przypominam o funkcji "szukaj". :wink:

Napisano

Witam

Wedkuje w okolicach Warszawy (tutaj mieszkam), glownie Wisla, Kanal Zeranski, Bug, Narew oraz urlopowo jeziora ( Pozjezierze Drawskie ). Przygoda od dziecinstwa, glownie lapanie z gruntu ( feeder ), splawik, zywcowka czasem spining;)

Amator, nie wedkujacy na zawodach;)

Pozdrawiam

Napisano

czołem

Błażej z Warszawy. Po ponad 10 latach przerwy próbuję wrócić do starego hobby. Sporo się zmieniło, gł. gdy chodzi o rynek wędkarski :shock: Kiedyś tylko spławik, dziś próbuję zebrać jakiś sprzęt do feedera, bo najczęściej mam okazję łapać na Narwii.

pozdrawiam