donkicha Napisano 16 Września 2008 Share Napisano 16 Września 2008 Witam mieszkam w okolicach Tarnowa moją ulunioną netoda jest spinig łowie od 12 lat przewaznie w Dunajcu pozdrawiam wszystkich i życze sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Klawy Ziutek witam/y w haczykowej społeczności.. Co tam ciekawego w Bochni się dzieje, bo to naprawdę piękne miesteczko.. Pamiętam jak dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek_88 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Witam wszystkich mieszkam Szczecinie łowie przede wszystkim na spina , ewentualnie jakiś filet czy żywczyk, ryby łapie odkąd sięgam pamięciom głównie na Odrze i Regalicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian92 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 cześć wszystkim mam na imię Damian mam 16 lat wędkuje od około 7 lat ale kartę wędkarską mam dopiero 2 lata. Lubię łowić wszystkimi metodami ale ostatnio zainteresowałem się spiningiem. Myślę że będą jakieś sukcesy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Witam wszystkich ostatnio zainteresowałem się spiningiem. Myślę że będą jakieś sukcesy Próbuj a na pewno jakieś sukcesy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Witam wszystkich nowych, niewitanych Temat ostatnio jakoś zaniedbany... Wpisujcie się Pozdrawiam nowych użytkowników jak i "starych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziobaq Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Witam kolegów, Łukasz lat 24, mieszkam w Msyłowicach, wędkuje od 8 roku życia z róznymi efektami, zaczynałem od społawikówki i grunku potem przeszedłem na bacika jeszcze za lat szczeniackich na zawodach,obecnie gruncik i spining na wypadach z kolegą pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bundybundy Napisano 23 Września 2008 Share Napisano 23 Września 2008 Witam wszystkich forumowiczów ! Na imie mam Andrzej mam 21 lat, mieszkam w małej wsi Rusinowo na pojezierzu Wałeckim. Pasją wedkarską interesuje sie od bodajrze 6 roku życia kiedy to pierweszy raz dziadek zabrał mnie na karasie ;D i zakochalem sie w tym sporcie na maxa. ;P Wedkuje tak czesto jak sie da metodą spiningową, spławikową oraz gruntową głównie na stawach oraz jeziorach. A tak poza tym to kręcą mnie samochody oraz ich tuning Pozdrawiam wszystkich wedkarzy i zycze polamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Witam serdecznie brać wędkarską Przedstawić się wypada w pierwszym poście na tym zacnym forum co też czynię. Na imię mam Artur, wiek 34 lata (emerytura za pasem ), wędkuję od mniej więcej 20 lat z mniejszymi lub większymi przerwami. Na chwilę obecną wracam do wędki po 2-letniej przerwie spowodowanej pobytem na wygnaniu Wiele mam do nadrobienia w tajemnej wiedzy wędkarskiej a po kilkudniowym przeglądzie tego forum stwierdziłem że tu dowiem się wszystkiego. Gorąco wszystkich pozdrawiam i życzę taaa....kiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Witam wszystkich serdecznie, szczególnie zaś mojego imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysiek Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Witam mam na imię Rysiek ,mam pytanie odnośnie pickera,czy ktoś posiada cormorana winklepicker special 3m. Jaki jest jego ciężar wyrzutu.Dziękuje z góry za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 A dzień dobry myślę, że pytanie to powinieneś zadać w odpowiednim dziale, ale mogę się nie znać na tutejszych zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Witam serdecznie, Mam na imię Dawid (czego trudno domyśleć się po nicku), po 6-letnim rozbracie z wędkarstwem postanowiłem opłacić kartę i odkurzyć zalegający w pokojowym rogu sprzęt, pewnie szybko przeszedłby mi ten nawrót rybiego bakcyla, gdyby nie dwa (chociaż niewymiarowe, to zawsze) szczupaki premierowego wypadu ze spinningiem nad rzekę - przepływającą przez moje miasto - Prosnę. Głownie wędkuję w zalewie Szałe (Pokrzywnica), Gołuchowie i Prośnie, i w jej piwonickich starorzeczach, nie wspominając o oczku wodnym (jakieś 30m na 15m) znajdującym się nieopodal mojego domu, gdzie liny i niebagatelne karasie. Ulubione ryby moje to oczeretniaki (dla niezaznajomionych z tą nazwą rozwinę, że mam na myśli liny), oczywiście ulubione pod względami artystycznymi , ryb ogólnie nie mógłbym zabić, a co dopieróż oprawić i zjeść. Jeśli kogoś by to interesowało – wkrótce zakładam akwarium 112L z kilkoma (2-3) małymi tinca-tinca, z chęcią zamieszczę filmiki ukazujące żerowanie tych wspaniałych stworzeń. Rybki zostaną złowione w stawie nienależącym do PZW, toteż pozwolę sobie je umieścić w domowym zbiorniczku bez obawy o wymiary. Pozdrawiam Dawido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosman Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 cześć braci wędkarskiej jestem Andrzej z Gdyni, wędkuję od ponad 30 lat, wcześniej spławik głównie bacik, ale ostatnio preferuję spiningowanie, a moje ulubione łowiska to te, nad którymi jest cicho i nie ma tłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackberd Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 cześć jestem Marek z Mikołowa wędkuje 28 lat głównie ciężka gruntówka i " pikerek ",gdy mam wolny czas a nie biorą ryby to albo śmigam na motorze albo zchodze do nich by sprawdzić czy się na mnie nie obraziły pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 le mogę się nie znać na tutejszych zasadach. Wystarczy zapoznac sie z regulaminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuber Napisano 30 Września 2008 Share Napisano 30 Września 2008 witam:-) Jestem "nowy" Wędkuję od ok. 15 lat, ulubiona metoda to spinning, łowisko Narew, działam w kole nr. 136 w Ożarowie Mazowieckim. Pozdrawiam wszystkich. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plebsik Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Witam Od urodzenia jestem Marcin, juz kiedys tu na forum bylem ale albo mi konto przepadlo albo zapomnialem danych wiec zalozone ponownie konto i mala reaktywacja na forum. Lat 23, woj. podkarpackie. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Pawel,lat 32 miejscowosc Lonevag/Norwegia, zapaleniec od roku. Mam nadzieje ze grozi to dozywociem. ulubiona dyscyplina wedkowanie morskie, na ciezkie pilkery, i czasem na splawik zwlaszcza po przyplywie. ulubiona przyneta, krewetka. wieksze okazy, raczej jeszcze nie.....brosma 2kg jesli mozna to zaliczyc do okazow.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 ulubiona przyneta, krewetka. dla mnie to ulubiony owoc morza!!! pozdrawiam i witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzik Napisano 3 Października 2008 Share Napisano 3 Października 2008 Cezar, Wiek Stary zainteresowani wędkarstwo, motoryzacja, komputery, ichtiologia. Ogolnie to Spinning, klenie, bolenie, szczupaki, okonie, sandał itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#_GoNzO_# Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Witam! Mam na imię Łukasz,łowie od 3 lat w okręgu Płocka-Włocławskim.Jestem nowy na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepe17 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Witam Wszystkich ! Mam na imię Piotrek i pochodzę ze Szczecina . Nie mogę pochwalić się zbyt dużym doświadczeniem ale wędkarstwo to od ostatniego czasu moja pasja i staram się spędzać jak najwięcej czasu nad wodą . Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam102 Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Witam Wszystkich ! Mam na imię Adam i pochodzę z Lędzin koło Tych. Nie mogę pochwalić się zbyt dużym doświadczeniem ale staram . Serdecznie pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 witajcie wszyscy jeszcze "niewitani", zapoznajcie się proszę z regulaminami życzę miłego i owocnego korzystania z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi