bigrafi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Witam Mam na imie Rafał, jestem z Leszna. Łowię od dawien dawna. Od jakiś 15 lat głównie spinninguję. Moim ulubionym poławianym gatunkiem jest okoń. Stosuję zasadę non kill. Łowię glównie na jeziorze Krzyckim oraz miejscowej żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zbychoo Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Cześć wszystkim mam na imię Zbyszek mieszkam koło Krakowa wędkuje już 32 lata ale emerytury wędkarskiej się nie doczekam to jest dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 to jest dożywocie witaj wyrokowcu wśród swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 witaj wyrokowcu wśród swoich Witam nie witanych użytkowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sieradz Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Witam, Mam na imie Tomek, mieszkam w Warszawie, łowie sobie od ok 15 lat, tylko i wyłącznie na spinning, a ulubioną przynbętą są blaczki mepsa lub effezeta (srebrne z czerwonymi akcentami). Połamania kija!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeux Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 sieradz, no witaj połamania byle nie na kolanie ............. przykro się patrzy jak ktoś się wita i od razu ma jedno ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avebart Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 Witam, imie moje Bartek to mój pierwszy sezon samodzielnie przy wędkach. jak narazie efekty mizerne stąd moja obecność na forum. Jak do tej pory moją dumą jest szczupak 38 cm i kupa leszczy ( nie śmiać się) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej.pn Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 witam serdecznie andrzej - koninko - poznań pierwszy sezon pełen sukcesów 1. pozrywane żyłki 1....... 2. haczyki 1........ 3. zaginione spławiki - koło 20 4. złamany kołowrotek 1 sztuka 5. pozrywane stalki ...... 6. zarwane nocki 3 7. ZDOBYTE DOŚWIADCZENIE - BEZCENNE w zasadzie nie jest tak tragicznie cos tam złowiłem może nie są to rozmiary rekordowe ale na początek może być - na pewno cieszą pozdrawiam andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Listopada 2008 Share Napisano 11 Listopada 2008 andrzej.pn, i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longue Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Witam ! Jestem z Bielska-Białej nazywam się Anna a wędkarstwo jest moją pasją . Ulubiona ryba sandacz i sum ... Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihau Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Witam...na imię mam Michał, wędkuję od 2 sezonów, powoli staję się to moją pasją...staram się wyskoczyć na rybki przy każdej nadarzającej się chwili...moja największa złowiona...hm, pływa gdzieś w odrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 staram się wyskoczyć na rybki przy każdej nadarzającej się chwili...moja największa złowiona...hm, pływa gdzieś w odrze Rasowy wędkarz Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reniek47 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Witam i pozdrawiam wszystkich.Mieszkam w Wrocławiu i do Odry mam 500m. Najchętniej wędkuję na odcinku od mostu Trzebnickiego do mostu Szczytnickiego . Spławik,grunt.Rybek nie za wiela,ale trafiają się leszcze 50-60cm i ładne płocie. Moze ktoś z haczyka tam bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 witamy, witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kermit Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Witam Robert z Lędzin 3 sezon bez kija ale powracam preferuję łowienie grunt drgająca.Zainteresowanie motocyklami mnie odciągnęło od wędkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek096 Napisano 16 Listopada 2008 Share Napisano 16 Listopada 2008 Mam na imię Jurek wędkuję od45 lat jestem tutaj nowy.Wędkowania nauczył mnie ojciec.Do 18 roku życia była to rzeka Biała tarnowska w okolicach Grybowa.Za moich czasów było tam mnóstwo ryb.Obecnie mieszkam w Jaworznie i wędkuję nadal.Z tej choroby niemożna się wyleczyć , jest nieuleczalna.Wędkowałem nawet w Norwegii.Jestem emerytem i mam mnóstwo czasu.Proszę o pomoc == gdzie na śląsku łowicie miętusy.POZDRAWIAM i życzę połamania kija Jurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek096 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 napisalem kiedys gdzie sie lowi na slasku mietusy i bez echa czy tutaj nikt tych ryb nie lowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 jurek096 Powinieneś zadać pytanie dotyczące miętusów w odpowiednim dziale... Witam na forum haczyk.pl i pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eveline Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Cześć, jestem Karolina. Wędkarstwo nie jest moim hobby- aczkolwiek zdarza mi się od czasu do czasu powędkować, gdyż wędkarstwo jest pasją mojego obecnego partnera. Nie mam cierpliwości do wędkowania z gruntu, ale od czasu do czasu lubię 'pospiningować';-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba91 Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Witam! Mam na imie Kuba mam 16 lat, mieszkam w Brzeźnicy (woj. podkarpackie, okolice Dębicy), zaczalem wedkowac w wieku 7 lat ;] , zabieral mnie ze soba moj duzo starszy kuzyn nad Wisloke i tak jakos sie zaczelo, lapalem ukleje xD puzniej zaczalem chodzic sam nad taka mala rzeke Wielopolke (mam zarowno Wisloke i Wielopolke nie dalej niz 100m od domu, mieszkam przy ujsciu) i tez lapalem tam takie okazy, puzniej mialem przerwe ale jakos rok temu sie strasznie napalilem i zaczalem chodzic regularnie, poznalem ciekawych ludzi (wedkarzy,starszych doswiadczonych ) i tak do dzis chodzimy zawsze razem na rybki w tygodniu a zawsze w weekendy jezdzimy na nocki lub z samego chodzimy z samego rana. Niestety nie zpalalem nic wiekszego oprucz kilku szczupakow 50-60cm i jednego 80cm, jakies wieksze leszcze i czasem karp chociaz i jakis ladny jaz sie trafi Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 18 Listopada 2008 Share Napisano 18 Listopada 2008 Witam nowe użytkowniczki oraz nowych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_glogow Napisano 19 Listopada 2008 Share Napisano 19 Listopada 2008 Welcome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
everton86 Napisano 20 Listopada 2008 Share Napisano 20 Listopada 2008 WITAM!!! ma na imie Łukasz, mam 22 lata i wedkuje od 16lat. na stale mieszkam w niedoradzu woj lubuskie. najbardziej lubie wekarstwo splawikowe (bat 8m i odleglosciowka) ale staram sie wedkowac kazda metoda. zazwyczaj wedkuje na odrze oraz jej przekopach. co do okazow to nie ma rewelacji:sum a wlasciwie sumik 6kg oraz leszcz 2,5kg. te duze jeszcze na mnie czekaja... POZDRAWIAM WSZYSTKICH MILOSNIKOW WEDKARSTWA : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papke3 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Witam! Mam na imię Marcin (26lat). Jestem z 3miasta Wędkuję od wakacji. Jak narazie żadnych okazów którymi można się pochwalić (sama drobnica). Najbardziej "ciągnie" mnie wędkarstwo morskie z plaży lub portów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek23 Napisano 21 Listopada 2008 Share Napisano 21 Listopada 2008 Cześć mam na imię Arek jestem z Mysłowic. Wędkuje od najmłodszych lat-choroba zaawansowana często wędkuje na rzekach, oraz jez. Dziećkowice Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi