Lord Konrad I Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aski Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 Witam Mam na imię Arek mieszkam w Zielonej Górze znak horoskopu Skorpion łowię od przeszło 20 lat , najczęściej na Odrze i lubuskich jeziorach na zawodach nie bywam, wręcz mnie drażnią 90% ryb wraca do wody hobby : fotografia i mój Jack Russel Terrier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldombas Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 witam wszyskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldombas Napisano 15 Lutego 2010 Share Napisano 15 Lutego 2010 witam wszyskich pochodze zokolic bydgoszczy Strzelce Górne lowie na wisle ten rok mile mie zaskoczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Witam. Nazywam się Marcin, wędkuje w okolicach Łańcuta i Leżajska, głównie odległościówka, czasami spining. Pozdrawiam wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 16 Lutego 2010 Share Napisano 16 Lutego 2010 Witajcie niewitani oraz witający witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Witajcie niewitani oraz witający witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekkelo Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Powitać wszystkich Błażej mam na imię mieszkam w małej miejscowości w okolicach Ostrowa wlkp, wędkarstwo wciągnęło mnie 15 lat temu jak tylko mogłem zrobiłem kartę no i macham wędą kiedy jest to możliwe czasowo, wszystkiego po troszku spining grunt slawik... pozdr dla wszystkich .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obokk Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Witam wszystkich znajomych jak i nie znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiepanka Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 Witam wszystkich . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek w. Napisano 18 Lutego 2010 Share Napisano 18 Lutego 2010 "MANIEK" MARIUSZ 34old! Wracam do wędkowania po dłuuuuugiej przerwie, liczę na pomoc, bo pamięć już nie ta i trochę się pozmieniało. Kijem zaraził mnie przyjaciel z tech. Zobaczymy co będzie z powrotu. Miejsce zam. Łódź. Liczę na podpowiedź, gdzie łowić w okolicach Łodzi. Gruncik i spławik. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BruceLee Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Ręka do góry i ogólnie Cześć Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 19 Lutego 2010 Share Napisano 19 Lutego 2010 Ręka do góry i ogólnie Cześć Wszystkim Znam to heh.... Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszBB Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam wszystkich nazywam sie Mariusz mieszkam w Bielsku Białej wedkuje od 1992 roku szczegolnie poluje na karpie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marusia-92 Napisano 20 Lutego 2010 Share Napisano 20 Lutego 2010 Witam. Jestem MArek, wędkuję od dzieciństwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Singor_ths Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Hej Wszystkim!!! Nazywam się Mateusz Kalkowski. Moją życiową pasją jest wędkarstwo. Każdą wolną chwilę staram się spędzać na przygodzie z wędką lub aparatem fotograficznym. Wszystko zaczęło się od wyjazdów z bratem i ojcem (dzięki tato!) na mazury. Tam stawiałem pierwsze kroki. Od razu wiedziałem, że spinning jest metodą dla mnie. Nie przepadałem i nie przepadam za łowieniem stacjonarnym. Jestem osobą, która lubi podróże i cały czas chce poznawać nowe miejsca.Moim najlepszym towarzyszem wypraw wędkarskich jest mój brat (Sebastian Kalkowski), odkąd pamiętam zawsze razem spędzaliśmy czas nad wodą. Obaj cały czas się od siebie uczymy, dzielimy doświadczeniami oraz spostrzeżeniami. Każda nawet najmniejsza ryba, którą złapię, ogromnie mnie cieszy. Największe emocje wywołuje u mnie łowienie ryb takich jak: brzana, kleń, szczupak, sandacz, sum, pstrąg oraz boleń. Są to wspaniałe ryby sportowe. Od samego początku mojej przygody z wędkarstwem, propaguje metodę C&R (złów i wypuść) i z każdą złowioną rybą obchodzę się z największym szacunkiem. Podczas prawie 15 lat, które już poświęciłem mojemu hobby, zwiedziłem prawię całą Polskę. Moimi ulubionymi łowiskami są rzeki: Wisła, Narew, Bug oraz rejony przybrzeżne Bałtyku. W ciągu ostatnich kilku lat zainteresowały mnie łowiska zagraniczne takie jak Szwedzkie Szkiery. Każdy wyjazd za granicę jest ogromnym przeżyciem i niesamowitą przygodą. Pierwszy raz jak wybrałem się z bratem nad Wisłę, od razu się zakochaliśmy w tej rzece. Jest nieposkromiona i pełna tajemnic. Uwielbiam ją za piękne brzany bolenie i sumy. Nic nie zastąpi kilkudniowych spływów i nocy spędzonych w namiocie nad tą wspaniałą rzeką. Narew i Bug były moimi pierwszymi miłościami. Na nich zjadłem swoje pierwsze zęby. W bystrzach tych rzek najchętniej łowię brzany, klenie i jazie. Wiosenne warkocze to schronienie dla ostrożnych boleni, a dzikie burty kryją w toni duże sandacze. Gdy wspominam niezliczone noce spędzone ze spinningiem nad Narwią i Bugiem od razu nabieram chęci do powrotu na ulubione miejscówki. Wieczór i wczesna noc to moja ulubiona wędkarska pora. Na początku każdego sezonu pasjonuje mnie połów pstrągów na małych malowniczych rzeczkach. Ubrany od stóp do głów w kamuflaż przemierzam kilometry brzegu, czaję się i staram się złapać pięknie ubarwionego kropkowańca. Jestem członkiem klubu WKS Sandacz z Warszawy. Razem organizujemy imprezy wędkarskie, zarybienia wód polskich oraz propagujemy metodę C&R. Wędkarstwo jest dla mnie czymś wyjątkowym, jest wspaniałym sposobem na spędzanie wolnego czasu. Planowanie kolejnych wypraw wywołuje u mnie dreszczyk emocji. Wraz z każdą godziną spędzoną nad wodą wzrasta moje doświadczenie, dlatego staram się być nad nią jak najczęściej. Pozdrawiam, Mateusz Kalkowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Singor_ths, Witam , przypomnę że obowiązuje cię regulamin tak jak pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZyGi421 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Witam, mam na imie Andrzej, pochodze z Brtoszyc w Warminsko -mazurskim, mam 45 lat i wędkuje od..ojjj..nie pamiętam, ale chyba majac 5 lat już moczyłem chaczyk w wodzie. Ulubiona metoda to chyba odległościówka, chociaż lubie od czasu do czasu ją zmienić na spining, feder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxiu Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Cześć Jestem Łukasz, pochodze z Wielunia. Wędkuję róznymi metodami, zależnie od sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryszard Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 witam wszystkich, mam nadzieję ze ten portal da mi wiele satysfakcji i poznam tu wielu ciekawych ludzi.pozdrawiam RYCHU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano171 Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Witam wszystkich! Mam na imię Janusz. Nie wędkuję od dziecka tak jak większość z Was, pewnego razu kolega(wędkarz) namówił mnie abym pojechał z nim nad wodę no i się zaczęło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BruceLee Napisano 25 Lutego 2010 Share Napisano 25 Lutego 2010 Ręka do góry i ogólnie Cześć Wszystkim Znam to heh.... Witam! Tym bardziej Witam A skąd jeżeli można wiedzieć kolega? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nesselia Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 Witam serdecznie Z tej strony Aga ze Slaska. Moj luby zarazil mnie wedkarstwem i teraz, gdy tylko mozemy- jedziemy razem na rybki. Nie jestem w tej dziedzinie obeznana- stawiam pierwsze kroczki. Sa one bardzo male, wiec jesli ktos ma jakies sugestie dla poczatkujacego wedkarza- w dodatku kobiety!- prosze piszcie Mile widziane rady w stylu 'jak zaimponowac staremu wedkarzowi' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Marca 2010 Share Napisano 1 Marca 2010 nesselia, witam na forum ,jak i pozostałych .Piszczcie ,pytajcie ale nie zapomnijcie że mamy regulamin ,ułatwia życie naszej społeczności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi