tn911 Napisano 28 Marca 2013 Share Napisano 28 Marca 2013 Witam serdecznie! Nazywam sie Tomek mieszkam w Warszawie. Wędkuje od 15 lat, moimi ulubionymi a zarazem jedynymi łowiskami nad które jezdzę są : Zalew Zegrzynski/ Bugo-Narew / Wisła ( Góra Kalwaria) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tezeusz400 Napisano 31 Marca 2013 Share Napisano 31 Marca 2013 Witam jestem Tezeusz400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fishermanek Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam. Mam na imię Patryk, mam 16 lat i jestem z Oleśnicy. W sezonie 2012 zachorowałem na nieuleczalną chorobę - karpiowanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptychoo Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Mam na imię Krzysztof i pochodze z pojezierza Chełmińskiego. Wędkuje od najmłodszych lat. Niestety wszystkiego musialem uczyć się na własnych błędach, ponieważ w najblizszej rodzinie nie ma osób wędkujących. Na forum jako "podglądacz" jestem od kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pulaas Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam Jestem Wojtek, mieszkam w Krakowie i jestem wędkoholikiem Ostatnio łowię głównie z gruntu, czasami zdarza mi się pobiegać ze spinningiem. Moje ulubione łowiska to: Przylasek Rusiecki, Kryspinów, Wisła, choć zdarza się też, że odwiedzam inne, mniejsze łowiska w okolicach grodu Kraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciernik Napisano 2 Kwietnia 2013 Share Napisano 2 Kwietnia 2013 Witam;) Jestem Szymon, moją ulubioną metodą jest spinning. Mam nadzieję że na forum wymienię się wieloma przydatnymi informacjami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARCZ Napisano 3 Kwietnia 2013 Share Napisano 3 Kwietnia 2013 Cześć, czołem. Jestem Artur i dopiero rozpoczynam swoją przygodę z wędkowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maydan Napisano 10 Kwietnia 2013 Share Napisano 10 Kwietnia 2013 Witam. Mam na imię Maciej i jestem ze Szczecina. Głównie łowie na rzekach na DS i spławik. Pozdrawiam, i witam innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Safrantes Napisano 11 Kwietnia 2013 Share Napisano 11 Kwietnia 2013 Siema Mam na imię Rafał. Z rybkami bawię się już od 6 lat pOzD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikora Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Witam wszystkich użytkowników. Jestem Michał, moja ulubiona metoda wędkowania to spinning. Od około miesiąca zainteresowałem się wyrobem przynęt, bardzo mnie to wciągnęło i w ciągu tego czasu powstały już pierwsze moje jigi, wcześniej zajmowałem się wyrobem noży myśliwskich. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Siemanko nowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sez Napisano 14 Kwietnia 2013 Share Napisano 14 Kwietnia 2013 Czołem. Bartek, Wrocław, 29 lat. Tak na poważnie wędkowanie od 3 lat, głównie grunt i spin, rekreacyjnie spławik. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nomad Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Witam. Mam na imię Marek. Mam 38lat a od trzech mieszkam w Nowy Dworze Mazowieckim i tyle też czasu wędkuję. Narew,Wkra i Wisła. Niemam ulubionej metody-każda ma swoje zalety. W tym roku ciężki grunt i dla równowagi bolonka. Rybę życia mam jeszcze przed sobą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papciasmerf Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Siemka, z tej strony Aleksander lat 23. Kilka lat temu wędkowałem z ojcem czysto amatorsko na sprzęcie za kilkanaście złotych... od tego roku chcę się za to zabrać bardziej poważnie i zakupić porządny sprzęt, jednak ciągle amatorsko, hobbystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam. Mam na imię Damian i mam 22lata. Wędkuje głownie w woj. śląskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Cześć. Sebastian, 33 wiosny, Warszawa, wędkuję głównie na Kanale Żerańskim, Zegrze, Bug, Narew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Witam z tej strony Paweł lat 22 z Przemyśla !!! kartę wędkarską mam od 7 lat , ale tak naprawdę wiem tye o wędkowaniu co zielony . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesner Napisano 22 Kwietnia 2013 Share Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam, Z tej strony Piotrek z Kalwarii Zeb. - Małopolska. Mam 34 lata. Wędkuję po przerwie drugi rok. Wcześniej kartę uzyskałem w wieku 14 lat, dwa lata łowienia i przerwa. Najczęściej spinning, od czasu do czasu spławik i grunt na stawach naszego koła. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syku Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Jestem z łodzi. Przeszukiwałem forum żeby znaleźć odpowiedz na interesującą mnie rzecz ale nie znalazłem więc zalogowałem się żeby zapytać. Jeśli możecie pomóc to zerknijcie w ten temat. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=246923#246923 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan45236 Napisano 1 Maja 2013 Share Napisano 1 Maja 2013 Witam wszystkich.jestem Janek z okolic Zgorzelca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupaczek20 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Cześć jestem Kuba. Mieszkam w Wojciechowie (woj.lubelskie). Moją ulubioną techniką jest spinning. Praktykuje C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puma_01 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Witam wszystkich. Pomimo że mam konto od 2007 roku dopiero teraz tutaj piszę Gdy się tutaj rejestrowałem miałem 17 lat a teraz 23 i jakoś za młodszego inaczej patrzyłem na świat. Jestem z pod Dąbrowy Tarnowskiej koło Tarnowa. Po 6 latach przerwy wracam do wędkarstwa. Dawnej łowiłem przeważnie grunt i spławik ( srebrny medal WŚ za karasia i lina ). Potem sprzedałem wędki i cały osprzęt a teraz wracam do spinningu ponieważ lubię aktywniejszą formę łowienia jak i duży drapieżnik to było by coś. Pozdrawiam wszystkich wędkarzy i myślę że jakoś sie zakolegujemy tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk38 Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Witam,jestem z okolic Opola moja pasja sa karpie i jeszcze raz karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość okonhed Napisano 4 Maja 2013 Share Napisano 4 Maja 2013 Jestem nowy na forum choć od dawna je czytam. Łowie każdym sposobem, teraz próbuje sił w spiningu. Z racji tego że zaczynam dopiero z spiningiem to proszę o cierpliwość i wybaczanie głupich pytań a tłumaczenia i odpowiedzi nawet na te najgłupsze pytania mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek_n Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Witam wszystkich. Po kilku latach biernego uczestnictwa postanowiłem dopełnić formalności i zarejestrować się. Preferuję spin i zasadę no kill. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi