Luk10 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Witam i pozdrawiam! Mieszkam w Londynie i nazywam sie Lucjan. Jestem wielkim fanem spławika i gruntu. Łowię wagglerem, tyczką i wszelkimi rodzajami metod gruntowych - ale głównie Metodą. Łowię na różnych łowiskach angielskich - komercyjnych, wodach klubowych i kanałach. Ostatnio robie też coś jak by raporty znad wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Witam ! Arek ur. 66r Od 14 r.zycia probuje cos zlowic i roznie ztym bywa.Pol zycia splawik . Reszta DS. Raczej nieuleczalnie. Zarejestrowalem sie z nadzieja ze moze sie jeszcze czegos naucze. Mlodziez teraz mamy kreatywna i pomyslowa a czlowiek z czasem osiada na laurach i zaczyna zrzedzc ze drzewiej to ryby braly. Czas to zmienic .Pozdrawiam i milej wspolpracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz123 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bochdan Napisano 20 Marca 2014 Share Napisano 20 Marca 2014 Cześć wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surpire Napisano 22 Marca 2014 Share Napisano 22 Marca 2014 Mam na imie Marcin, mam 17 lat mieszkam w Sosnowcu, wędkuję od ok. 3 lat, Głównie metodą spławikową ale od czasu do czasu sięgam po metodę gruntową Łowię w okolicach Sosnowca ale także w okolicy drwini .Najbardziej lubię wędkować na balatonie oraz stawikach ale także na dzikich stawach lubię niespodzianki Inne pasje ... Mechanika, majsterkowanie, informatyka, rowerek,Elektronika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi7405 Napisano 23 Marca 2014 Share Napisano 23 Marca 2014 witam.mam na imie zbyszek ,dopiero zaczynam swoja przygode z wedkarstwem i mam nadzieje ze bedzie to mila przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robnowak Napisano 27 Marca 2014 Share Napisano 27 Marca 2014 Witam, jestem Robert, dla przyjaciół Rob. Raczej też poszerzę grono tych, któtrzy wędkują dla hobby. Też zaczynałem z dziadkiem, Tatą, a teraz już zaczynam wędkować ze swoim synem. mam nadzieje, że mile tutaj spędze czas, dowiem sie ciekawych rzeczy, ja również sam będę mógł wam wiele ciekawych spraw napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario_79 Napisano 29 Marca 2014 Share Napisano 29 Marca 2014 Witajcie. Mam na imię Mariusz. Mieszkam w Gdańsku i po baaaadzo długiej przerwie zaczynam łowić. Startuję ze spławika, ale być może spinning będzie dla mnie lepszy? Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielec Napisano 4 Kwietnia 2014 Share Napisano 4 Kwietnia 2014 Witam Ja , Wiesław z Chorzowa / wiek 45 / wędkuje od czasu do czasu różne metody. W tym roku pewnie większość z łodzi. Pozdrawiam i połamania kija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowakowy Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich, Mam na imię Damian, mieszkam w Śremie niedaleko Poznania. Staż wędkarski będzie już pewnie z 15 lat. Metody jakimi łowię to w zasadzie większość z dostępnych . Poczynając od spinningu, poprzez wszelkie metody spławikowe (match, bolonka, trochę wyczyn), aż po metody gruntowe w tym metoda DS i wszelkie jej odmiany. Metoda żywcowa czy łowienie spod lodu też nie jest mi obce. Łowiska różnorakie: kilka/kilkanaście pobliskich zalewów i jezior, Warta, oraz moje ulubione starorzecza. Jako że niebawem zmieniam stan skupienia (czyt. cywilny) zobaczymy na ile będę mógł rozwijać się dalej w tym co robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arunio Napisano 5 Kwietnia 2014 Share Napisano 5 Kwietnia 2014 Witaj na forum i nie daj sie Polowicy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrmr Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Witam!!! Mam na imię Piotr mieszkam w Bochni. Ulubiona metoda połowu to spinning choć czasem preferuję inne metody Wędkuje głównie na wodach okręgu Tarnów i Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysiekC Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Hej. Jestem Krzysiek. Od kilku lat mieszkam we Wrocławiu, wędkuję od małego, ale dopiero teraz poważnie biorę się za Odrę W tym sezonie planuje polatać ze spiningiem i połowić leszcze na DS. Pozdrawiam wszystkich i połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Cześć, mam na imię Jakub. Przy okazji mam pytanko, założyłem temat o woblerach - żabkach i gdzieś go wcieło? Jak go odszukać? Jeśli został usunięty to bardzo proszę o podanie powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 Przy okazji mam pytanko, założyłem temat o woblerach - żabkach i gdzieś go wcieło? Jak go odszukać? Jeśli został usunięty to bardzo proszę o podanie powodu Powód usunięcia na mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebuś Napisano 16 Kwietnia 2014 Share Napisano 16 Kwietnia 2014 Witam , Mam na imię Sebastian i pochodzę z Katowic.Wiosen mam 19 , a przygodę z wędkarstwem dopiero zaczynam.Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemass71 Napisano 17 Kwietnia 2014 Share Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam, jestem Przemek.Łapię na spinning głównie na Odrze we Wrocławiu.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drużyna Łowców Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Witajcie jesteśmy grupa pasjonatów wędkarstwa ze Szczecina. wszystkie nasze wyprawy znajdziecie na portalu youtube na koncie Drużyna Łowców, zapraszamy. Łowimy praktycznie wszystkimi metodami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu442 Napisano 18 Kwietnia 2014 Share Napisano 18 Kwietnia 2014 Witam. Kamil, lat 24 z Krzyżanowa;] Wędkuję i strugam woblerki;] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy007 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam. Jestem Marek z Wrocławia. Wędkuję głównie na Odrze w mieście, a to moje pierwsze forum, więc proszę o wyrozumiałość i odrobinę pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam wszystkich nowych użytkowników i przy okazji życzę wszystkim Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tb01 Napisano 20 Kwietnia 2014 Share Napisano 20 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Andrzej.Wesołych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan.cernik Napisano 22 Kwietnia 2014 Share Napisano 22 Kwietnia 2014 Cześć melduje się Kuba z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziutek Napisano 24 Kwietnia 2014 Share Napisano 24 Kwietnia 2014 Kaziutek ze stolicy. Kłaniam się i witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 30 Kwietnia 2014 Share Napisano 30 Kwietnia 2014 witam wszyskich . Mucha i spining Odra Wrocław i wszystkie nasze piękne kanały pełne ryb raczej mniejszych rzadko większych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi