robert-darek Napisano 27 Czerwca 2006 Share Napisano 27 Czerwca 2006 Witam wszystkich, mam na imię Robert \41lat\ mieszkam w Wa-wie. Wędkuję do jakiś 20 lat w tym od 15-stu ;nałogowo. Ulubiona metoda to spławiczek nad jakimś mazurskim jeziorkiem lub spining \to jest wersja letnio-urlopowa\.Jak ;złapię; parę wolnych godzinek to śmigam nad Zalew Zegrzyński i wtedy bawię się w grunt. A i jeszcze jedno - moje dziecię \córa\ zaadoptowałem do wędkarstwa P Pozdrawiam wszystkich i starych i nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Czerwca 2006 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2006 Witaj w klubie przebitych haczykiem serc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert-darek Napisano 28 Czerwca 2006 Share Napisano 28 Czerwca 2006 Dzięki shogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 28 Czerwca 2006 Share Napisano 28 Czerwca 2006 Witaj w klubie przebitych haczykiem serc Ewentualnie złapanych kotwiczką Witaj Robercie-Darku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 28 Czerwca 2006 Share Napisano 28 Czerwca 2006 To i ja się przedstawię . Imię -Robert. Wiek -35 lat. Wedkarstwo -od 19 lat . Metody -praktycznie wszystko ( nie łowię na muchę i z pod lodu). Sukcesy -nie wypada się chwalić ale kilka srebrnych i brązowych medali by wpadło (gdybym tylko zgłosił) W tym sezonie jeszcze nic konkretnego ale na rybkach byłem dopiero parę razy. Pozdrawiam wszystkich wędkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszczyk Napisano 28 Czerwca 2006 Share Napisano 28 Czerwca 2006 hello hello Pawcio jestem - 30 skonczona w lutym tego roku. Marzy mi sie starosc.Dlaczego ? Bo wtedy mam nadzieje miec wiecej czasu na wedkarstwo ! Moja zyciowa rybka to leszczyk 49,5 cm I to tyle moich osiagniec Z racji tego, ze nie mam sie od kogo uczyc i dodatkowo mam mało czasu na rybki - tak to wyglada...Karta oplacona a wedkowania niet.Zdrówka wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 czesc wam jestem TOMEK TAHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 6 Lipca 2006 Share Napisano 6 Lipca 2006 czesc wam jestem TOMEK TAHA padłem i chyba nie wstanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 czesc wam jestem TOMEK TAHA No i mam enter na czole odciśnięty.................. rozbrajaja niczym saper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 zawsze powinien byc na forum taki super człowiek jak ja ktory oderwie was od rzeczywistosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 8 Lipca 2006 Share Napisano 8 Lipca 2006 Witam wszystkich. imię - Edek rocznik - 55 miejscowość - Gdynia zainteresowania : wędkarstwo , łowiectwo , mineralogia (zbieram kamienie) Łowię od ok. 30 lat , moje łowiska to głównie jeziora w okolicach Kartuz , Kościerzyny , Starogardu Gdańskiego oraz morze i Zalew Wiślany. Ulubione metody to : spining , grunt oraz mormyszka z pod lodu. Teraz moim ulubionym sposobem jest łowienie na FORUM , zachorowałem na gips nogi lewej (dwa palce) jeszcze trzy tygodnie. Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę połamania.....kija oczywiście. Edek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Lipca 2006 Share Napisano 9 Lipca 2006 kaczor, Witamy również, choć jak widzę trochę już jesteś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 W rzeczy samej , przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witia-62 Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 Witaj kaczor,. Twoja ksywa to z racji uprawianego hobby jakim jest łowiectwo? Mamy podobne zainteresowania, dla mnie wypad do lasu to taka jakby trochę odskocznia od całego tego pie......go życia. Lubię podumać na ambonce nawet i całą noc. A kamienie też lubię- tyle piękna jest w martwej naturze. Życzę szybkiego ( a może nie szybkiego, bo choć tyle wolnego co się siedzi w domu) powrotu nad wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 przepraszam. a za co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 Artech , przywitać się i przedstawić powinienem już w marcu , stąd to przepraszm. Witia , niezmiernie się cieszę , wśród myśliwych jest więcej wdkarzy niż myśliwych wśród wędkarzy . To jest forum wędkarskie więc chyba znajdziemy jakiś inny sposób komunikacji. Dziękuję bardzo za życzenia , wiesz dobrze , myśllę , że i wszyscy co się z czło- wiekiem dzieje jak nie jest parę dni nad wodą czy w terenie. Pozdrawiam Edek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 10 Lipca 2006 Share Napisano 10 Lipca 2006 kaczori ja cieszę się z twojej obecności na naszym forum. Parę razy już bardzo trafnie mi doradziłeś tak więc liczę na dalszą współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 10 Lipca 2006 Autor Share Napisano 10 Lipca 2006 I ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killah Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Witam jestem Przemek lat 27, wedkuje od 14 lat, mieszkam w Nowym Targu a moja wedkarska pasja jest spining - czasem nawet cos zlowie Pozdrowienia dla Wszystkich forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 11 Lipca 2006 Autor Share Napisano 11 Lipca 2006 I My Cię witamy A powiedz prosze, co tak długo się czaiłeś z identyfikacją? Czekałes na rozstrzygniecie konkursa? Hee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killah Napisano 11 Lipca 2006 Share Napisano 11 Lipca 2006 Zgadza sie shogun_zag - czekalem. To pewnie wrodzona skromnosc czy cos w tym stylu A tak serio to nie chcialem by moje zgloszenie bylo utozsamiane z konkretnym nickiem z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 16 Lipca 2006 Share Napisano 16 Lipca 2006 Witam. Jestem Krzysiek, mam 17 lat. Mieszkam w Przemyślu. Wędkuję od kąd pamiętam, głównie w rejonie miejsca zamieszkania. Mam spore osiągnięcia jak na swój wiek i sprzęt. Co roku jest lepiej . brzana - 60cm świnka 45!cm lin 40cm karaś 35cm W sumie to poławiam trochę "egzotyczne" ryby dla wędkarzy z innych rejonów kraju (świnki, certy, brzany ), ale za to nie złowiłem jeszcze wżyciu lrszcza, sandacza, czy nawet karpia i konkretnego szczupaka . No cóż wszystko przedemną. Ulubione metody połowu to gruncik, spławik no i ostatnio również spining. Lubię zasadzić się wieczorkiem na brzankę, albo w słoneczne południe brodzić z przepływanką . Kocham przyrodę i spokój . Większość złowionych ryb wypuszczam, ale gdy trafi się coś konkretnego to zjadam . Inne zainteresowania to muzyka rockowa i cięższa, oraz gra na gitarze. Na zakończenie pozdrawiam wszystkich wędkarzy, gratuluję stronki i życzę taakiej ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Witaj Krzychu na forum. Ladne wyniki brzacowo-świnkowe, opisz cos więcej o tych połowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 Jak wszyscy to wszyscy. Na imię mam Arek pochodzę z Działoszyna niewielkie miasteczko nad Wartą. Wędkuję kilkanaście lat ze zmiennym powodzeniem. Ulubiona metoda połowu to gruncik (szczególnie na Poraju). Ostatnimi czasy odkrywam Odrę i tam też spędzam nocki, a poza tym prubuję przekonać się do spiningu, właściwie to nauczyć się go bo pomimo tylu lat wędkowania spining jest mi zupełnie obcy. Jeśli chodzi o pozawędkarskie zainteresowania to sport w każdym wydaniu. Pozdrawiam wszystkich Lary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Lipca 2006 Share Napisano 17 Lipca 2006 cysiu17, Witamy, super prezentacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi