jaross Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 Witaj jahu tylko pamietaj z perkusja na ryby to nie bardzo pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAK Napisano 1 Maja 2007 Share Napisano 1 Maja 2007 hEhE ok ja też łowie dopiero od niedawna więc póki co wiecej teorii niż praktyki ) Camel77 bardzo chętnie ale dopiero w następnym sezonie - zimę przeznaczam na szkolenie teoretyczne - później sprawdzimy wiedzę w praktyce. trzeba sie razem wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g3rman Napisano 2 Maja 2007 Share Napisano 2 Maja 2007 Witam wszystkich na imię mam Piotrek mieszkam w miejscowości Niemce koło Lublina. Dopiero rozpoczynam przygodę z wędkarstwem wiec nie mam sie czym pochwalić. inne zainteresowania: Kolarstwo górskie (trenuje w klubie), rowery, osprzęt itp, wędkarstwo . muzyka (trance) sport, i sporo by teog było wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Witaj Piotrek oby Twoja przygoda z wędką trwała jak najdłużej, co najmniej tyle co moja i jeszcze jeden dzień dłużej,powodzenia i łam kije (na rybach). Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cardamon Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Witam, mam na imie Jakub ( call me Kuba ) mieszkam w Gdyni, i jestem początkujący, nie nazwę się na razie wędkarzem gdzie łowie: Krzeszna k. Wieżycy Gdańsk Osowa Kamień Koleczkowo Chmielno Łubiana czym: Daiwa COMOPACS CP56X-21 ( 2,1m ; 10-30g ) + Shimano Biomaster 1000X XT-7 Jaxon Digital Tele Spin ( 2,1m ; 5-25 g ) + Shimano Alivio 1000FA jak: moje kochanie łowi Daiwa na spławik ja śmigam spinem 1-wsze sukcesy: szczupak 1,8 kg i kilka okoni dość sporawych niestety na łowiskach w Szwecji w Polsce to drobnica i pare ładnych płotek Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Cześć cardamon znaczy się Kuba Kolejna zarażona wędkarstwem para moje kochanie łowi Daiwa na spławik Sama zaczynałam od spławika, a teraz.... Więc rozwijaj zainteresowania, żeby miała chwilę na oderwanie się od garów, tak jak ja P.S. Chłopaki pewnie zaraz wyskoczą z tekstem: zaproś Swoje Kochanie na forum - fotki mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Siemasz cardamon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianxtx Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Jestem Damian i wędkuje od 4 lat mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 Witaj, Damianxtx, ale ten twój profil biedniutki dodaj jak możesz skąd jesteś i gdzie łowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 4 Maja 2007 Share Napisano 4 Maja 2007 witam wszystkich nie witanych szczególnie tych z Łódzkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yerku Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Mam na imię Mateusz. Wędkuję od około 3 lat. Najabardziej lubię wędkować metodą spinningową Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
energio Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Witam wszystkich serdecznie! Na imię mam Adrian, mam 25 lat i pochodze z Poznania. Przygodę z wędkarstwem zacząłem...hmm z 20 lat temu a zarazli mnie tą pasją wujaszek z kuzynem ( a dopiero ja zainspirowalem ojca do łowienia, tak ze chociaz z jednym było na odwrót ). Łowilismy na wielu jeziorach, żwirowniach, dołach itp Wielkopolski (na Warcie oczywiscie też), ale nie mam ulubionego akwenu. Wędkuję typowo po amatorsku (raz tylko udało mi sie skończyć sezon w Kole PZW na 3 lub 2 miejscu ) tzn. ze dla mnie bardziej liczy sie relaks niz sama zdobycz... tu bym skłamł gdybym nie powiedział, że złowienie niezłej sztuki nie "relaksowało" mnie bardziej oczywiscie!! Tak jakoś to się ułożyło, że wylądowałem w Irlandi, gdzie obecnie mieszkam, i po jakimś czasie abstynencji od wędkarstwa postanowiłem powrocic do tego cudownego zajecia. Ale się rozpisałem Pozdrawiam wszystkich, a w szczególności kolegów mieszkających na zielonej wyspie!! Połamania kijaszków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Witajcie na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 cześć! mam na imię andrzej mam 25lat i jestem wędkoholikiem. uff... no i po wszystkiemu jestem z poznania, a wcześniej z okolic szczecinka. łowie odkąd pamiętam . od kilku lat głównie na spining, wcześniej od spławika po gruntówke i żywcówke. łowiska to jeziora w okolicy szczecinka. okazy są ciągle przede mną... (mam nadzieję) pozdrwiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witaj sinus, miło widzieć kolejnych weteranów wędkarstwa na naszym forum. Czytaj działy i dziel się z nami swoją rozległą zapewne wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witojcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blobon Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Cześć wszystkim zapalonym! Nazywam się Łukasz i dopiero zaczynam z przygodą, więc chciałbym się dowiedzieć pare ciekawostek na temat dobrego sprzętu i metod na piękne bestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Chciałeś napisać, na piękne i bestie Nic się nie martw - mamy tu odpowiednie tamaty i na jedne i na drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Cześć jestem Krzysiek niedlugo 19 latek =] Przygode z wędką rozpoczołem w 2001 roku. Polowanie na raki z kolegami... niestety nie brały ale wtedy złapałem swoją pierwszą rybke japończyk okolo 20 cm . Od tamtej pory rozwijam powoli moją pasje, przez 2 lata wyrabiałem sobie karte, ale nie chcial mnie nikt znajomy zabierac na wyprawy. Tak więc chodziłem na rz. kamiennę ( okolice Ostrowca i rozsławionego Bałtowa). Jestem samouczkiem nikt nigdy mi nie pomagał. Tak więc na tej rzece oraz jakichs prywatnych stawach łapałem rybki, rekordem jest szczupak 53 cm i kleń 39 cm i jakies 30 cm japończyki. Od niedawna posiadam prawo jazdy i postanowilem, że będe jeździł na pobliskie zbiorniki(brody iłzeckie, zbiornik wióry) i wisełke...wreszcie mój zapał moze zaowocuje jakimis pieknymi rybami. Zalogowalem sie, na to forum, żeby dowiedzieć sie co robie źle i co musze zrobić zeby łapać dorodne sztuki. Odrazu mam pytanie Jest coś takiego jak opłata karty półroczna ? tak żeby w czerwcu/lipcu zacząć łapać z pozwoleniem ( nie wiem czy dobrze ujołem to pytanie). Pozdrawiam Krzysiek i życze jak najlepszych wypraw wędkarskich. ps. chyba troszke przesadziłem z tym przedstawieniem siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 ps. chyba troszke przesadziłem z tym przedstawieniem siebie Nie przesadziełeś , a pytanie zadaj w dziale PZW Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Griszha Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witam bardzo serdecznie Mam na imie Grzegorz, jestem ze slaska a dokladnie Bytom Ryby łowiłem z przerwami od dziecka a teraz dopiero zrobilem sobie karte wedkarska i zamierzam poswiecic temu wiecej czasu )) Pozdrawiam bardzo serdecznie ps. Edit = literowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Siemasz Grzechu pozdro dla Bytomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Siemka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surazak1 Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Witam serdecznie .mam na imię Andrzej , lat 33. Głównie wędkuję W Dolinie Górnej Narwi. Urodziłem się z wędką więc wędkuję od zawsze. Wędkuję z gruntu i spinning, od 2 lat zapalony (młody) karpiarz. Bez wielkich okazów lecz z wielkim sercem do ryb. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 7 Maja 2007 Share Napisano 7 Maja 2007 Siemacie Krzyś xD, Griszha, surazak1, dobrze widzieć tylu nowych użytkoników na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi