spiningista Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Emilfans1 bedziemy czekać na pytania, siema wszystkim świerzakom pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 22 Maja 2007 Share Napisano 22 Maja 2007 Przyszedłem tu na forum żeby pozadawać troche pytań itd. a tu lipa wszystko co mi przychodziło do głowy to znalazłem na tym forum no nic dziwnego bo to przeciez najlepsze forum z wykwalifikowana kadra Siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabic Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 witam wszystkich jestem Sławek z Poznania i dopiero teraz zaczynam uczyć sie sztuki wędkowania . Liczę na jakieś dobre rady i pomoc fachowców w moich pierwszych krokach ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 23 Maja 2007 Share Napisano 23 Maja 2007 jurus33, widze ostre wejscie witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Witam wszystkich. jurus33, może coś więcej o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Siemanko, zapraszam do pisania!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 Witam wszystkich wedkarzy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 24 Maja 2007 Share Napisano 24 Maja 2007 A więc witam!Mam dopiero 19latek Wędkarstwem zajmuje się chyba od zawsze moje ulubione metody to klasyczna spławikówka(lin) i od niedawna moj ukochany feeder(leszcz) Przeważnie łowie na niedalekich od mojego domu stawach a feederkiem tylko i wyłącznie na Warcie.Myślę że znajde i dowiem się tu wielu porad Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 25 Maja 2007 Share Napisano 25 Maja 2007 Myślę że znajde i dowiem się tu wielu porad Oczywiście!!!!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brylu Napisano 26 Maja 2007 Share Napisano 26 Maja 2007 witam mam na imie Tomek mieszkam w bliskich okolicach Namysłowa w województwie opolskim interesuje sie wędkarstwem i motocyklami.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin17 Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Witam nazywam sie Marcin.Mam 16 lat i lubię wedkować na spławik oraz grunt.Łowie od czasu do czasu i pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 witam wszystkich Darek 35 lat z Warszawy no i oczywiście moja małżonka Monika lat 29 również z Warszawy po kilkunastu latach postanowiliśmy wrócić do wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 Siemacie gliniarze Witajcie na haczyk.pl To Wy tak we dwójkę z jednego nicku na forum będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 27 Maja 2007 Share Napisano 27 Maja 2007 powiedziałbym nawet że we trójkę w grudniu na święta pojawi się przyszły wędkarz może żona się skusi na odłączenie od męża na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Witamy całą rodzinkę, The Cops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz30 Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 hej! 33 lata, zarażony wędkarstwem od ok. 30 lat Żonaty, 2 dzieci. Łowię wszystkimi możliwymi metodami ( na razie nie próbowałem tylko muchy). Pracuję w małym przedsiębiorstwie na stanowisku kierowniczym. Większych sukcesów wędkarskich na razie brak - jako zawodnik 3 miejsce w zawodach o Puchar Starosty Tomaszowskiego. Rybki niewielkie - Sum 12,5 kg, Amur - 8 kg, Okoń 1,2 kg. Witam i pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Siemasz wedkarz30, witaj na, bez wąpienia najlepszym w galaktyce, forum wędkarskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Siemasz wedkarz30, na razie nie próbowałem tylko muchy no i niech tak pozostana, dobre tylko dla zaby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 Siemasz wedkarz30Heeej - to mój tekst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 28 Maja 2007 Share Napisano 28 Maja 2007 jaross napisał/a:Siemasz wedkarz30 Heeej - to mój tekst a sorry Tomaszek, RESPECT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz30 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Hej! To znowu ja - słysząc często tekst "Czy zabrałeś mydło i ręcznik" wymyśliłem ciekawą odpowiedź zamykającą usta dowcipnisiom: "Tak i mam jeszcze siano." Zazwyczaj pada pytanie "Po co" Odp. "Dla baranów co pytają o mydło i ręcznik" Życzę miłego spławiania natrętów! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 "Dla baranów co pytają o mydło i ręcznik" Dobre Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suenio Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 Witam! na imie mi Krystian wędkuje okazjonalnie od 10 roku życia, a od 2 lat na Wiśle gruntówką bez żadnych efektów:D pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 29 Maja 2007 Share Napisano 29 Maja 2007 wedkarz30, bardzo dobre bede praktykował baranow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Witam! na imie mi Krystian wędkuje okazjonalnie od 10 roku życia, a od 2 lat na Wiśle gruntówką bez żadnych efektów:Dpozdrawiam!! Gratuluję samozaparcia ............dwa lata bez ryby i dalej próbuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi