suenio Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Samozaparcie się kończy stąd mój post w dziale o gruncie i generalnie wizyta na forum Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omlet Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Jak widać pod nickiem, dołączyłem do Waszego grona dopiero dziś. Mam na imię Adrian, mam 26 lat i mieszkam w mazowieckim. Przygodę z wędkarstwem zacząłem dość dawno - w 1994 roku wstąpiłem do PZW... Po dwuletniej przerwie postanowiłem odkurzyć sprzęt i pochodzić na rybki, co się wiąże nierozłącznie z zadawaniem "dziwnych" lub "mniej dziwnych" pytań na Waszym forum Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nurofen Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Witam Jestem z Wrocka(od niedawna). Poza wedkarstwem pochlania mnie nurkowanie stąd bede czasem zamieszczal fotki spod wody. Preferuje light spining ale czasem siadam przy splawiku. Proszę o porade (priv)do jakiego kola we Wrocławiu warto wstąpic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 ucze sie obsługiwac tą maszyne narazie z miernym skutkiem zakupiłem sluchawki i kamerke ale czarno to widze Spoko dasz radę na Waszym forum Teraz już naszym Poza wedkarstwem pochlania mnie nurkowanie stąd bede czasem zamieszczal fotki spod wody Dlaczego tylko czasem, wal od razu do galerii Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Nurofen, Witaj fotki z pod wody brzmi swietnie suuper sa takie foty bede ogladac z zachwytem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych maniaków moczenia kija Bywajcie tutaj często i udzielajcie się jak tylko możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 ostatnio jestem tu nowy wiec siema nowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 30 Maja 2007 Share Napisano 30 Maja 2007 Siemano, niezłe wdziano Andi64 Witaj wśród nowych, starych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarz30 Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Samozaparcie się kończy stąd mój post w dziale o gruncie i generalnie wizyta na forum Pomocy jak łowisz? Wprawdzie Bug i San na których wędkuję to nieco inna woda, ale może coś wymyślimy Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Witam> Mam na imie Kamil. Mam 17 lat i pochodze z okolic bydgoszczy. Lowie na splawik, grunt i spinning od okolo 5 lat, na spinning od dwoch Najwieksze sukcesy: karpik 4kg, no to chyba nie taki sukces leszczyk 3kg, z niego jestem zadowolony, szczupak 56cm, lin ponad 2 kilo na glebokosci 40cm!! No i jak wiadomo male rybki, plotki, okonki, itd. Mam nadzieje, ze przez pobyt na tym mforum moje okazy beda z czasem coraz wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Najwieksze sukcesy: karpik 4kg, no to chyba nie taki sukces : Co nie sukces ........ja większego nie złowiłem Co innego Maniek ......On takie na żywca zakłada Witam wszystkich nowych .......i Andiego tez ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam, jestem Robal, zaczynam łowić (2 dni temu zdałem na kartę wędkarską ). Planuje wypady ze spławikiem nad jez. Rusałka w Poznaniu. Łowiłem na łowiskach komercyjnych. Myślę, że są one najlepszym sposobem, żeby poćwiczyć holowanie ryb itp. Szukam wędkarzy z Poznania, którzy podzieliliby się ze mną wiedzą o poznańskich jeziorach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pu94 Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam Nazywam sie Adam mam 24 lata mieszkam w Szczecinie , Łowiłem w wieku 10-14 lat tak sobie by potowarzyszyć dziadkowi. Brak metody okazów tez jestem w trakcje robienia karty i patrzać na forum to chyba nie mam o tym pojęcia ale będzie to super letni relax by oderwac się od ciągłej pracy przy komputerach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristoferson Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Witam wszystkich na tym forum i pozdrawiam zyczac polamania kijaszka , czas przedstawic sie mam na imie Krzysztof. N;o i lowilem w polsce od dziecka z racji wyjazdu na zachod jakies 20 lat lowie w; niemczech czasami w dani na mozu z gramatyka u mnie nie zbyt mocno ale bede sie staral, tak ze mysleze bedziemy mogli wymieniac wspolne doswiadczenia moja rzeka to Rhein, ktora jest mocno uregulowana i nie zbyt przyjazna przy nawet nie zbyt wielkich opadach , ostatnio troszke tez rzeka mass w holandi . ostatnio pochlania mnie calkowicie spin i boczny trok , pozdrowko jeszcze raz dla wszystkich uzytkownikow tego forum Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 pozdrowko jeszcze raz dla wszystkich uzytkownikow tego forum Krzysztof Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich serdecznie i życzę miłego korzystania z haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich. Mam na imie Artur, mieszkam w Polsce centralnej. Mam juz troche lat i z wedkarstwem mialem doczynienia od ~6 roku zycia (dzieki ojcu) do ~15. Pozniej wiele spraw mialo wplyw na moje zycie... niewazne i od tamtego czasu wedke mialem w rekach kilka razy w roku. Aktualnie mam swoja rodzine i milo by bylo znow pomoczyc kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aiding Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Witam Serdecznie. Mam na imię Piotrek i mieszkam w Szczecinku(pomorze). Jestem początkującym wędkarzem i szczerze mówiąc złapałem bakcyla. Na początku uważałem to za nudziarstwo ale wciągnłaem się w to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Witam mam na imię Maciek i mam w tym roku 17 lat. Łowię ryby od 12 lat. Mieszka w Tczewie nad ukochaną Wisłą . Uczestniczę w zawodach spławikowych w klubie EATON. Miałem już dosyć dużo ładnych rybek (leszcz,szczupak).Na wakacje jadę nad jezioro i tam spinninguje, łowiąć przeważnie okonie jak"konie" .Na forum jest miła atmosfera i mam zamiar tu trochę popisać, a przy okazji pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Witajcie na haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Witajcie na haczyk.pl cytuję Tomaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borys Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Czesc!Witam zacne grono! Jestem Maciek, moczę kija jakieś cwierc wieku,mieszkam pod Jasłem i łowię gdzie popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yety Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Witam Mam na imię Krzysiek mieszkam niedaleko Pińczowa (świętokrzyskie) w krainie stawów i rzek. Mam 16 lat i łowie głównie na spławik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 5 Czerwca 2007 Share Napisano 5 Czerwca 2007 Witajcie na haczyk.pl cytuję Tomaszka A ja zacytuję Was obu Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi