Adam_Max Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Wpadnij na zlot to coś zaradzimy Dzięki za zaproszenie ale niestety nie będę mógł z niego skorzystać - praca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_75 Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 witam wsztskich wędkarzy w tym albo i szcegolnie te płci przeciwnej -dziewczyny czemu Was tak malo na łowiskach:) Mam na imie Bartek jestem z wojewodztwa pomorskiego moje poczatki z wedkarstwem to wiek 8-10 lat i wypady z dziadkiem nad jezioro potem byla dluga przerwa az do tego roku jak kilka razy pojechalem z sasiadem i teraz postanowilem kupic swoj sprzet bo juz mi glupio bylo od niego pozyczac wedke osiagniecia-znikome kilka plotek kilka okoni i wszedobylskie ukleje:) ale moze z czasem bedzie lepiej-mam nadzieje, metoda splawik na inna nie lowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 8 Sierpnia 2007 Share Napisano 8 Sierpnia 2007 witam wszystkich !!! mam na imię Wojciech mam 22 lata "mieszkam" w szczecinie(studia ) wędkuje od 7go roku życia z mniejszymi lub większymi sukcesami zazwyczaj wędkuje w jeziorach i starorzeczach w okolicy mojego prawdziwego domu (Lipki Wielkie woj lubuskie) ulubiona metoda to paprochowanie(jezioro) chociaż spławik(jezioro) i fedder(Odra) tez lubię pozdrawiam i mam nadzieje ze wszyscy będziemy sie dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg121 Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Grzegorz i mieszkam w Lędzinach ( niedaleko zbiornika Dziećkowice jakby kto nie wiedział ). Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła sie już ponad 10 lat temu, jednak tak jakoś wyszło że odszedłem od tego hobby aż do teraz kiedy to me serce znów zapłonęło na myśl o znikającym spławiku Preferuję łowienie na spławik czasem grunt w wodach stojących. W każdym razie trafiłem na to forum bo chciałem się dowiedzieć co i jak się zmieniło. Mam nadzieję tu pozostać, pytać i radzić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierscien Napisano 9 Sierpnia 2007 Share Napisano 9 Sierpnia 2007 Witam wszystkich MIlo dolaczyc to takiej gormadnej spolecznosic MAm na imie RAfal 28l wedkuje tylko spinnigowo od chyba okolo 5-6 lat , ostatnie 2 lat bardzo rzadko- niestety jestem w uk , ale to sie nei dlugo zmieni:))) Oprocz wedkowania - mam swira na punkcie roznych sportow extremalnych ( wedkowanie w dzikich rzekach, w woderach do ktorych akurat nabiera sie woda:) tez powinno sie od nich zalliczyc hahah , to tyle wzgeldem powitania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich nowo przybyłych jak i tych którzy są z nami dłużej Prośba do wszystkich, jeżeli możecie to uzupełnijcie dane w profilach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmo Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Cześć mam na imie Łukasz! Łowię głównie na spinning i uganiam sie za szczupakiem:) Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Witaj Salmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 10 Sierpnia 2007 Share Napisano 10 Sierpnia 2007 Witam wszystkich wędkomaniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jancio17 Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam, jestem Janusz. Jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników, i zarazem wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reiziger Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 Witam! Mam 30 lat dopiero w tym roku na powarznie zaczęłem przygode z wędkarstwem gruntowym wczesniej bawiłem sie tylko w spławiki:)Jestem z Gdańska i mam nadzieje że dowiem sie tu wielu interesujacych rzeczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość opaczo Napisano 11 Sierpnia 2007 Share Napisano 11 Sierpnia 2007 witam nazywam się Tomek i jestem z wrocławia . Najchętniej łowie na spławik i spinning , jesienia też żywiec . Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników , szczegulnie wędkarzy z wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku44 Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 witam wszystkich serdecznie.Mam na im Krzysiek i jestem z woj. mazowieckiego.Czesto bywaem na tym forum jednakze dopiero teraz jako prawdziwy user. pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saint_kg Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 To i przyszla pora na mnie, jestem Michal, z Kolobrzegu, mam 21 lat, moze i nie wedkuje jak jakis zapaleniec ale lepsze to niz chlanie browara przy meczu czy cos takiego:P interesuje sie strzelectwem, technikami walki i takimi tam:) a co do wedkowania, rzycam splawikiem, choc wole na grunt, no i czasem z kutra, obecnie siedze w szwecji i jestem pod wrazeniem tutejszych zbiornikow, w polsce niedaleko mnie nie ma tak dosc czystych wod jak tu, a co na moim koncie, wegorz 101 cm, mietus 67cm, dorsz 5.6 kg, mam nadzieje ze sporo tu sie naucze i bede mogl dopisac troszke wiecej rybek o lepszych parametrach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Witamy, witamy nowych haczykowców ,pamiętajcie też ze mamy regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam i po raz kolejny proszę o wpisywanie wszystkich info w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rysio Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 witam gorąco wszystkie kolezanki i kolegów po kiju. jestem rysio z katowic wędkuje od hehe a może i dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Siemasz rysio, noo, "hehe" to szmat czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam wszystkich użytkowników ! Mam na imię Michał. Oczywiście interesuję sie wędkarstwem, piłką nożną i wogóle sportem. Mieszkam w Lubartowie (30 km od Lublina). MOje okolice nie są bogate w dobre łowiska, ale wędkarzy jest sporo i jakos dajemy radę. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Siemasz Michale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi837 Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam na imie mam Łukasz jestem z Jaworzna mam 21 lat od 12 lat wedkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczepax Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam serdecznie wszystkich "haczykowców"! W końcu postanowiłem do Was dołączyć, bo już od dłuższego czasu śledze co się na forum dzieje, a przede wszystkim, czerpię wiedzę na temat wiadomy . Mam 26 lat, a wędkuję od około 18. Cieszę się, że mogłem dołączyć do tak zacnego grona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek_S Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam, nazywam sie Przemek i wedke trzymam o 5 roku zycia a obecnie mam 21 lat. Fajnie jest dołaczyc do grona bardziej doswiadczonych wedkarzy. Napoewno wiecej dowiem sie teraz o rybkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Witajcie panowie w gronie haczykowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi