camel77 Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 edi837, szczepax, Przemek_S, Witajcie w naszym gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Witajcie nowo przybyli Zaglądajcie tu często, piszcie sporo no i zostańcie jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 A że już późna pora: Dobry wieczór wszystkim nowym użytkownikom forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Przepraszam, że powitanie zostawiełem troszeczkę na później, ale ważniejsza była integracja we spólnym gronie. Niemniej jednak witam szystkich haczykowiczów i choć jestem jego nowym nabytkiem to gorąco zachęcam wszystkich aby odwiedzali to forum. Czas na kilka słów o sobie - wędkuje od 30 lat, nie mam specjalnie ulubionej techniki połowu. Mieszkam nad Wartą, lecz teraz to już tylko wiosną i jeśienią można coś tu złapać, a resztę czasu to wyjazdowe połowy. Mam nadzieje, że będę mógł podzielić się swoim wędkarskim doświadczeniem z innymi i wymienić poglądy, ale i czegoś się odwas naowego nauczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witaj Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Przepraszam, że powitanie zostawiełem troszeczkę na później Ale za to w drugim dniu uczestnictwa w życiu forum zaliczyłeś zlot Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Christo Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witajcie, Jestem Krzysiek z Warszawy...lat 30 Totalnym laik w sprawach wędkowania...kiedyś troszkę wędkowałem z ojcem a teraz znowu się zaraziłem (a przy okazji swojego 5 letniego syna ) Widzę, że sporo się od Was mogę nauczyć więc pozwoliłem sobie do Was dołączyć! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gadu Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam wszystkich zapalonych wędkarzy. Jestem tu nowy, mam nadzieję dowiedzieć się tu kilka ciekawostek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 mam nadzieję dowiedzieć się tu kilka ciekawostek Na pewno się dowiesz. Wszyscy się ciągle uczymy. Witam wszystkich nowych Haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARTINHO Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 serwus Marcin, 33 lata wędkarsko wychowałem sie nad Ciepłym Kanałem w N.Hucie i nad pewnym oczkiem w kieleckiem wędkuję od 20 lat - kiedy czas mi pozwala, najczęściej w gronie wypróbowanych towarzyszy, nie mam tajemnic co do miejsc czy metody łowienia pozdr mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex Napisano 20 Sierpnia 2007 Share Napisano 20 Sierpnia 2007 Witajcie wśród nowych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gigant Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 Witam na imię mam Piotrek czasami lubię pomoczyć kija pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grumars Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 witam. Mam na imię Marcin, mieszkam w Poznaniu i łowie ryby od 7 roku życia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stecu Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 witam,,, nie jestem poczatkujacy ale po dluzszej przerwie znowu postanowilem wrocic do korzeni ayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Paweł mieszkam w poznaniu lowie chyba od 9 roku zycia na forum jestem dluga ale raczej jako obserwator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Witam wszystkim bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 My ciebie tez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 My ciebie tez Faaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamioBear Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Jestem Damian i tyle. :Dwww.damiobear.fotka.pl Tu macie moje fotki ) Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 www.styper91.fotka.pl jak juz wrzucamy zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk892 Napisano 23 Sierpnia 2007 Share Napisano 23 Sierpnia 2007 Cześć na imie mam Łukasz i mam 15 lat.Ryby dla mnie są wszystkim .Ten piękny sport uprawjam od 5 lat na metote spławikową i dopiero co zaczołem na spining Mieszkam w Ulanowje przez ktory przepływają 2 piękne rzeki San i Tanew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek:- Napisano 25 Sierpnia 2007 Share Napisano 25 Sierpnia 2007 Nazywam sie Marek. Mieszkam w Wałbrzychu.Wędkarzem jestem początkującym dopiero 3 dni temu zdałem na kartę. Zainteresowałem sie tym będąc w Sławie. Jutro mam pierwszą wyprawę na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 "]Wędkarzem jestem początkującym dopiero 3 dni temu zdałem na kartę. Zainteresowałem sie tym będąc w Sławie. Jutro mam pierwszą wyprawę na rybki Oby była owocna. Witajcie wszyscy nowo zarejestrowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flashq Napisano 26 Sierpnia 2007 Share Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam, Radek jestem, mieszkam w Gorzowie i wedkuje od 11lat i a od 9 spininguje lecz nie zawsze jest czas bo szkola i zycie prywatne ale zamierzam zmienic to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipinho Napisano 27 Sierpnia 2007 Share Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć jestem Filip mam 11 lat łowię od nie dawna bardzo mi się to podoba będę uczestniczył na forum Cześć!~! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi