maniek Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam wszystkich nie witanych i zapraszam do regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 27 Maja 2008 Share Napisano 27 Maja 2008 Witam imiennika i wszystkich pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
androlek Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 Mam na imię Andrzej wędkuję już sporo lat wcześniej każda metoda połowu , ale ostatnio tylko spining -brak czasu .Łowię ryby dla przyjemności nie dla mięsa fotka buzi i do wody pozdrawiam wszystkich wędkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Maja 2008 Share Napisano 28 Maja 2008 witam nowych i pozdrawiam starych . Do zobaczenia nad wodą Edmund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Witam wszystkich użytkowników tego forum. Mam na imię Konrad i mieszkam w okolicy Białegostoku. Wędkuje głównie metodą spinningową, a łowiskiem które najczęściej odwiedzam to rzeka Narew. Niekiedy udaje mi się zrobić wypad na zalew Siemianówka lub na jeziora koło Augustowa. Pozdrawiam wszystkich i życzę wielu sukcesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aicam Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Witam cię imienniku, coś ostatnio można zauważyć wysyp Konradów na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 Się przypomnę Witam wszystkich nowych użytkowników haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 29 Maja 2008 Share Napisano 29 Maja 2008 coś ostatnio można zauważyć wysyp Konradów na forum Nie mam nic przeciwko temu Pozdrawiam i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarecki Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 Cześć,jestem Robert z Włocławka.Wędkuje około 25lat,stosowałem różne metody ale od 3lat oczarował mnie feeder.Pozdrawiam wszystkich wędkarzy i na początek życzę tradycyjnego połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 30 Maja 2008 Share Napisano 30 Maja 2008 ale od 3lat oczarował mnie feeder Witam w klubie. Witajcie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donkojoti Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Witam Jestem nowym użytkownikiem i całkiem świerzym wędkarzem mam nadzieje ze z waszą pomocą szybko zdobędę wiedze i zostanie mi tylko zdobywanie praktyki. Na imię mam Piotr mam 29 lat mieszkam w Ząbkach k/W-wy . Prowadzę własną działalność gospodarczą . Zainteresowania: Kocham grac w piłkę nożną "amatorsko niestety" co czynie co tydzień Trenuje Filipińskie Sztuki Walki, interesuje się informatyką .. To na tyle Mam nadzieję że zostanę ciepło przyjęty w społeczności haczyk-a . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 1 Czerwca 2008 Share Napisano 1 Czerwca 2008 Mam nadzieję że zostanę ciepło przyjęty w społeczności haczyk-a . o ile będziesz przestrzegał regulaminu to na pewno witam i pozdrawiam ciebie jak i wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek34 Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich Mam na imie Jacek. Mieszkam w Dublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wito Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Witam wszystkich Mam na imię Witek i mam 11,5 roku . Na 4um jestem już dłuższy czas ale dopiero teraz się ujawniam Nie zdziwicie się po liczbie ostrzeżeń bo jestem nie doświadczony i za tematy je dostawałem Metody połowu : spinning, koszyczek , spławik . Mieszkam na pomorzu w małej wiosce 20 km od Gdańska pozdrawiam Wito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUDLACZ Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 witam wszystkich mam na imie szymon mieszkam w Miastu woj .pomorskie wedkarstwm pasjonuje sie od roku glownie spiningiem moje osiagniecia to zeszloroczny szczupak 112 cm 9 kg i to mnie tylko zmotywowalo ...proboje dalej...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 2 Czerwca 2008 Share Napisano 2 Czerwca 2008 Witajcie. Kudłacz gratuluję pięknego szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Czerwca 2008 Share Napisano 4 Czerwca 2008 Witojcie u Was Na imię mi Andrzej, dopiero zaczynam przygodę z wędką. Szczególnie interesuje mnie spinning i trochę spławikowania Większych sukcesów na razie nie mam, ale powinny przyjść z czasem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakazagle Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich kolegów Mam na imię Karol, wędkuję od 7 roku życia [teraz mam 17] i jak do tej pory jest to dla mnie najlepsza forma odpoczynku KOCHAM WĘDKOWAĆ . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Panowie podpiszcie skąd jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmalizna Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich serdecznie Mam 36 lat, mieszkam w Pniewach pod Poznaniem. Samodzielnie wędkuję od 1985roku, a wcześniej z ojcem. Moją ulubioną metoda jest spławik (bo przy niej najbardziej odpoczywam), chociaż nie stronię od spiningu i metody gruntowej. Życzę wszystkim łamania tyczek i dużych rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 5 Czerwca 2008 Share Napisano 5 Czerwca 2008 pmalizna, Witam cię kolego na forum i proszę o zapoznanie się z regulaminem .Jeśli masz pytania to staraj się wpisywać je w istniejące tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Witam wszystkich nowych. Racja, zapoznajcie się dokładnie z regulaminem a będzie super dyskusja. Przypominam o funkcji "szukaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grey Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 Witam Wedkuje w okolicach Warszawy (tutaj mieszkam), glownie Wisla, Kanal Zeranski, Bug, Narew oraz urlopowo jeziora ( Pozjezierze Drawskie ). Przygoda od dziecinstwa, glownie lapanie z gruntu ( feeder ), splawik, zywcowka czasem spining;) Amator, nie wedkujacy na zawodach;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błażej Napisano 6 Czerwca 2008 Share Napisano 6 Czerwca 2008 czołem Błażej z Warszawy. Po ponad 10 latach przerwy próbuję wrócić do starego hobby. Sporo się zmieniło, gł. gdy chodzi o rynek wędkarski Kiedyś tylko spławik, dziś próbuję zebrać jakiś sprzęt do feedera, bo najczęściej mam okazję łapać na Narwii. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi