maniek Napisano 23 Grudnia 2008 Share Napisano 23 Grudnia 2008 normalnie nie mogłem się powstrzymać No i dobrze ,powstrzymywanie grozi kalectwem , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Witam wszystkich w ten świąteczny dzień Kiedy się zapoznawać, jak nie dziś. Nazywam się Kamil, mam 17 lat, łowię całe życie, 7 lat w pzw xD Metody to chyba wszystkie, ale jak wiadomo uczymy się całe zycie xD Jakieś specjalne rekordy.. chyba nie ( największa rybka to sandałek 88cm) . Pozdrawiam i życze Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro333 Napisano 24 Grudnia 2008 Share Napisano 24 Grudnia 2008 Nazywam sie Arek i jestem z Siedlec. Swoją przygodę z wędkarstwem zacząłem , gdy miałem 10 lat . Wtedy też zostałem członkiem PZW (oczywiście wciągnął mnie ojciec a kto by inny , który wędkuje też od małego , obecnie ma 63 lata) .Tak tak , to już 27 lat jak płacę składki ( ops rok było przerwy czyli 26 lat). Głównie wędkuję na rodzimym zbiorniku w Siedlcach czyli tzw zalewie. Wiosna lato to picker , lekki spin paproszki. Na jesien totalny drapieżnik ale raczej na lekkie przynęty , czyli dalej spin, z rzadka żywiec . Zimą postój, jestem ciepłolubny. Latem turystycznie bywam z rodziną na Mazurach , nie po ryby ale rekreacyjnie kija sie moczy co dzień . Obecnie wciągam syna , wszak czymś musi się ta nasza mlodzież zainteresować. To tyle może na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kia Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam, Mam na imię Krzysiek i mam 28 lat. Mieszkam w Chorzowie, od urodzenia do zeszłego roku mieszkałem w Warszawie, ale moją już obecna żona ściągnęła mnie na Śląsk. Wędkuje od 14 roku życia, w sumie to na wszystkie metody. Ostatnio po długiej przerwie - około 3 lat zamierzam ponownie zacząć wędkowanie. Zamierzam zająć się głównie spinningiem - jestem w trakcie rozglądania się za kijem i kołowrotkiem - kij 2,7 m c.w. 10-45g, czyli większe okonie, sandałki i szczupaki. Ogólnie to mam różny asortyment sprzętu - od długiej wędki zawodniczej, przez karpiówkę, odległościówkę, feederka, poprzez proste spinningi. Kiedyś jako 15-16 latek startowałem nawet z sukcesami w zawodach wędkarskich - spławikowych. Byłem przyzwyczajony do łowienia na wodach stojących, lub przepływowych ale chcę się teraz nauczyć także "czytania" rzek. Mam nadzieję że uda mi się tu spotkać osoby z okolic z którymi będę mógł wybierać się na łowy, które mi czasem poradzą, gdzie, jak i kiedy łowić. Moje inne zainteresowania to kynologia - hodowla psów, sporty ekstremalne - głownie kolarstwo górskie. Studiowałem weterynarię, teraz kończę zootechnikę ;D pozdrawiam Was serdecznie Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek66 Napisano 27 Grudnia 2008 Share Napisano 27 Grudnia 2008 Witam, Mam na imię Radek Mieszkam w Kutnie główna metoda łowienia spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klenikowy Wobek Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 Witam mam mam na imie Karol mieszkam w Bykowie k jest to wies na warmi i mazurach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 28 Grudnia 2008 Share Napisano 28 Grudnia 2008 witajcie wszyscy "niewitani", zapraszam do zapoznania się z regulaminami forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Witam mam na imię Marek Będę często tu wpadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Będę często tu wpadał Trzymamy za słowo podpisz skąd jesteś.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekin Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Przepraszam ale nie napisze gdzie mieszkam ale napisze tyle że z pomorskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Przepraszam ale nie napisze gdzie mieszkam ale napisze tyle że z pomorskiego Dobre i tyle Może jak się rozkręcisz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malyhary Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Jestem Dawid mieszkam w Jaworznie , wedkuje od 12 lat a czlonkiem PZW jestem 4 lata teraz bedzie 5:] Karpiarz - mam nadzieje dowiedzieć sie czogoś od innych bo na nauke zawsze czas Dziećkowice i połowy karpi i leszczy 60-80 to mnie interesuje najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zino Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witam. Mam 30 latek. Wychowałem się na Warmi i Mazurach z wędką w ręku. Później miałem długą przerwę ok 10 latek. Teraz zaczynam od nowa przygodę z rybkami. Interesuje mnie głównie spining. Kilka szczupłych w poprzednim sezonie wyjąłem a że mieszkam w Wałczu a pracuję w Kołobrzegu to od tego sezonu biorę się ostro za trotki i pstrągi. Wszystkim na forum - połamania kija i do zobaczenia nad wodą. Zino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wozju Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Cześć, mam na imię Piotrek i jestem z Łodzi. Wędkuję odkąd tylko sięgam pamięcią. Łowię głównie na wodach stojących, różnymi metodami. Od 2 lat zajmuję się jednak przede wszystkim spinningiem. W przyszłym sezonie zamierzam więcej czasu poświęcić wędkowaniu w rzece, ale zdecydowanie najczęściej planuję pojawiać się nad zalewem sulejowskim. Wędkowanie tam chcę rozpocząć tradycyjnie pod koniec marca, nastawiając się z pickerem na grube płocie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bino Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam mam na imię Rysiek lat 35 mieszkam w okolicach Oświęcimia.Spininguje od kilku lat lecz w tym roku zaraziłem się sandaczomanią . Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 Witam serdecznie, mam na imię Krzysiek, mieszkam i pracuję w Wawie. Wędkarstwo traktowałem bardzo amatorsko jeszcze parę miesięcy wstecz, ale coś się zmieniło i moje ciężko zarobione pieniądze zaczynam inwestować w wędki a nie w komputery . Lubię wypady na Mazury w poszukiwaniu jeziorowych przygód. Mój ulubiony spławik powoli przechodzi do lamusa na rzecz spinningu no i czas na gruncik zwłaszcza, że Mikołaj podarował mi całkiem fajny zestawik. Pozdrawiam gorąco, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Witam wszystkich dotąd nie witanych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walken1 Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Witam Kris jestem z Siemianowic Śl.Często łowię na Poraju ale lubie pogorie przeczyce i inne zbiorniki niedaleko ogulnie spining a i na karpia posiedzieć lubie i jestem otwarty na nowe zbiorniki jeśli ktoś mieszka blisko mozna sie wybrać gdzieś razem pozdrawiam wszystkich wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolamilan Napisano 5 Stycznia 2009 Share Napisano 5 Stycznia 2009 Witam wszystkich zapalonych wędkarzy nazywam sie Konrad-Kola:) hehe jestem z Myszkowa wędkuję od mniej więcej 8 roku życia:D:P a mam 22 latek:D 3 stycznia uderzylo 22 najpierw pobrykam po tematych pozniej wymienimy sie swoja wiedza:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek dr Napisano 6 Stycznia 2009 Share Napisano 6 Stycznia 2009 witam witam witam częć wszystkim mam na imie Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek SZAMAN Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Witam cale grono forumowiczow mam na imie Krzysiek jestem z Brzegu woj opolskie ale obecnie mieszkam i lowie w Irlandii a dokladniej w Dundalk i w okolicach .Poczatki wedkarstwa ,kiedy zaczalem nie pamietam dokladnie ale tak mysle jak mialem ok 6 lat ,tradycja rodzinna, i trwa po dzis dzien .Probowalem lowic wieloma metodami i tak zatrzymalem sie na spinningu i to jest moj nr 1 ,za to feeder to mala odskocznia .Ciesze sie ze wkoncu bede mogl w pelni uczestniczyc w zyciu Haczyk.pl.Korzystac z porad kolegow jak i sie z nimi dzielic. . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adi Napisano 7 Stycznia 2009 Share Napisano 7 Stycznia 2009 Witam. Mam na imię Adam. Pochodzę z Chełmży woj. kuj-pom Chciałbym podzielić się z wami moimi doświadczeniami w wędkarstwie a wy podzielcie się swoimi ze mną. Interesuje mnie wszystko(metody,łowiska,przynęty,sprzęt itd.) co jest związane z wędkarstwem. Ogólnie interesuje mnie całe wędkarstwo ale moją sztandarową dyscypliną jest spiningowanie na którym się skupiam najbardziej. A więc do dzieła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigus Napisano 8 Stycznia 2009 Share Napisano 8 Stycznia 2009 Witam. Na imię mam Krzysiek. Wędkuję od 3 lat. Dawniej łowiłem ryby prawie bez efektu, ale to zmieniło się po przeczytaniu forum. Jestem chyba jednym z najmłodszych członków tego forum, ale dość dużo wiem na temat wędkowania. Moja ulubiona technika to spinning, a celem są głównie okonie i szczupłe. Mieszkam niedaleko Poznania. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaryCarpPassion Napisano 9 Stycznia 2009 Share Napisano 9 Stycznia 2009 Witam ! Na imie mam Jarek mam 23 lata , wędkuję od 5go roku życia , przez ostatnie dwa lata poswiecam się wyłacznie wiekszym okazom oraz stosuje metode no kill ! szczegolnie interesuja mnie Amury oraz karpie zaczynam interesowac sie rowniez tolpyga i szczerze kreca mnie sumy mam dni kiedy lubie zasadzic sie na wislane leszcze ( Wisła Zajezierze na granicy woj Mazowieckiego i Lubelskiego - moja ulubiona miejscowka ) , badz tez pokrecic sie troszke ze spinningiem jednak jak powiedzialem wczesniej amury karpie sumy kreca mnie najbardziej ! ! ! Pozdro i wszystkim wam szczerze koledzy Połamania kija ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bercik21 Napisano 10 Stycznia 2009 Share Napisano 10 Stycznia 2009 witam jestem bercik !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi