sinus Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 witajcie wszyscy nowi użytkownicy forum. zapoznajcie się proszę z regulaminami forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shingo Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 To i ja sie pzywitam Paweł ze stargardu 24 lata :> Lowie od 3miesiecy dosyc czesto. Jak narazie jeziorka Drawno, Krzemien jak na poczatek jeste bardzo zadowolony Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M57 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich mam na imię Marian .Jestem nowy na forum i młodym wędkarzem- nie wiekiem lecz stażem wędkarskim .Próbuję łowić rybki od 5 lat -zbiornik Przeczlyce-Boguchwałowice. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marro68 Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Witam wszystkich mam na imię Marek, wędkuję od 30lat na forum nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechoo_HSF Napisano 6 Czerwca 2009 Share Napisano 6 Czerwca 2009 Cześć, jestem ze Śląska, łowię głównie na spławik. Zaczynam dopiero w sumie a moim celem są większe karasie i liny z okolicznych stawów. Mam zamiar się im dobrać do skóry, aczkolwiek nie wiem czy starczy mi cierpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 witam niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilek01 Napisano 7 Czerwca 2009 Share Napisano 7 Czerwca 2009 Witam na imię mam Kamil, lat 22 z Opolszczyzny jestem a dokładniej to Pietna koło Krapkowic (może ktoś kojarzy ) W tym roku postanowiłem powrócić do wędkarstwa po 5 letniej przerwie Jestem raczej amatorem i z tego forum dowiedziałem się już dużo nowych rzeczy, rejestruje się bo uznałem że jest to odpowiednie miejsce dla mnie i że możecie mi w paru rzeczach pomóc i doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Witam wszystkich uzytkowników haczyk.pl. Michał z lublina rocznik 89. Wedkarstwo to moja pasja od małego spławik, spin i ds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geno83 Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Witam wszystkich miłośników rybki. Grzesiek Podgrodzie koł/Dębicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalllooo3 Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Witam wszystkich... Jestem młodym wędkazem mam 15 lat ale łowie juz od 4 lat. Głównym miejscem mojego połowu jet jezioro żywieckie(tresa).JEst to w województwie śląskiem ok. 25 km. od bielska-białej. Ja natomiast mieszkam w Gilowicach,(ok. żywca). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 9 Czerwca 2009 Share Napisano 9 Czerwca 2009 Witam serdecznie wszystkich nowych i... młodych użytkowników. I sugeruję, że jak się nie zauważyło linka do Regulaminu podczas rejestracji a później w prośbie wysłanej w mailu aktywacyjnym to takowy można znaleźć w praktycznie każdej kategorii forum. I zapoznanie się z nim w znacznym stopniu ogranicza falstart na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lookam Napisano 10 Czerwca 2009 Share Napisano 10 Czerwca 2009 Jestem Lukasz 23l. Wedkuje od dawien dawna ,zarazil mnie dziadek i tak zostalo Obecnie mieszkam juz od 5 lat w Irlandii i tu tez wedkuje ,sukcesy byly jak i rowniez porazki,ogolnie wedkuje na rzece Barrow . Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strzelas Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam wszystkich pasjonatów! Mam na imię Mateusz mam 16 lat. Wędkarstwa nauczył mnie dziadek i tata. Kartę wędkarską posiadam od 5 lat, a jeszcze dłużej łowię. Mieszkam w Okonku i jestem zrzeszony w kole Terenowym również w Okonku. Lubię i praktykuję każdą metodę łowienia, staram się być wszechstronnym wędkarzem. W ubiegłym roku startowałem w zawodach spławikowych, zdobyłem 3 miejsce w generalnej klasyfikacji. W tym roku przymierzam się do karpiowania. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Cześć wszystkim. Mam na imię Łukasz wędkuje od ok. 20 latek . Łowieniem zaraził mnie dziadek, ulubione metody i łowiska to spining z pływadeł na zaporówkach oraz feeder jeziorowy jak i rzeczny, nie stronie też od przepływanki. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SochaPOL Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Cześć jestem Kamil, łowie na spining od 6 lat, na spławik od 11. Łowię feederem ale okazjonalnie, dla relaksu. Jestem z wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan_25 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Witam wszystkich użytkowników. Mam na imię Milan jestem z łodzi łowię ryby od 8 lat i bardzo mi się to podoba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
david94 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Witam wszystkich wędkarzy mam na imię Dawid i łowię od tego roku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bariwo Napisano 14 Czerwca 2009 Share Napisano 14 Czerwca 2009 Witam wszystkich Bartek - 35 lat. Marki k/Warszawy. Tyczka, bat, odległościówka. Innymi metodami nie łowię. Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonex Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Witam Serdecznie Imię: Szymon Pochodzenie: Lipsko Ulubione łowiska: Wisła i jej starorzecza Ulubione metoda połowów: Spinning oraz grunt Łowię od 5lat a od 2 tak na poważnie się za ten sport wziąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Znam miejscowość, także witamSzymonex serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 Szymonex, witam Lipsko to moje nie dalekie strony chociaż po przeciwnej stronie Wisły Widzę że bardzo lubisz spinning, to bardzo dobrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonex Napisano 15 Czerwca 2009 Share Napisano 15 Czerwca 2009 To miło że są ludzie z niedalekich okolic Lipska tylko szkoda że każdy z drugiej strony Wisły Mam nadzieję zę kiedyś panowie wyskoczymy na jakieś spólne wędkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomak Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Witam.. Jestem nowym na tym forum, łowie rybki od jakiś 25 lat bez przerw Zalogowałem sie tutaj ponieważ boli mnie wiele spraw dotyczacych PZW. Jak każdy wędkarz wpłacam skladki ale jako pojedyncza osoba nic nie moge zmienic... Jest wiele rzeczy które naprawde mnie bolą i nie wiadomo jak z tym walczyc... Podam przykłady takie najprostsze... Polski Zwiazek Wedkarski... a wiec nasz, wszystkich Polaków... kiedys... jechałem na wczasy z rodzicami, mogłem łowic wszędzie bo należę do Polskiego Zwiazku Wędkarskiego.. Siadałem sobie na Odrze z wedką i łowiłem... Teraz nie, kazde województwo osobno trzeba opłacać... Jeżeli chodzi o wody stojace to jeszcze jakos moge to zrozumiec ale nie mogę zrozumiec jak mozna podzielic rzeke Odre która nie jest prywatna własnoscią ?? Co za kretyni to wymyślaja ?? Chyba Ci ludzie z wedkarstwem nie maja nic na co dzien do czynienia, I drugi przykład (podam tylko dwa dziś) Jaki sens jest w tym zeby wpisywać złowione ryby w formularzach których i tak nikt nie czyta ??? Przeciez to jest totalna bzdura !! Wyobraźmy sobie to tak... zdajemy te formularze, do zanotowania tego wszystkiego co w nich pisze musiała by byc armia ludzi bo wędkarzy jest kilka milionów ..tak sądze. Wedkarze.. nie dajmy sie zwariować oni te formularze wyrzucaja na smietnik !!!, Chodzi tylko o to żeby Straz Rybacka nakładala na nas mandaty za to ze nie wpisalismy tam daty dnia w którym łowimy. To jest tragedia naszego hobby łowiłem w irlandii, tam sie nikt nie czepiał a jak coś to z usmiechem na ustach powiedziano mi ze pozwolenie na wedkowanie moge sobie kupic w sklepie wedkarskim chyba wtedy za 11 euro, nie dostałem mandatu, nikt mnie nie pouczał a ryb złowiłem duzo wiecej niz tutaj.. Co za ro***ol tu jest, Mam wiele wiecej do napisania ale to nastepnym razem, Pozdrawiam wszystkich kochajacych łowienie ryb... na wedke oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Tomak, Witaj na forum ,koniecznie przeczytaj regulamin forum ,gdzie dowiesz się że pytania które zadajesz trzeba umieszczać w działach do tego przeznaczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcik Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Zgodnie z przyjętym zwyczajem, witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi