Kubiak Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 Witam wszystkich niewitanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sroka 1410 Napisano 22 Października 2009 Share Napisano 22 Października 2009 witam wszystkich kolegów i jak widzę jedną koleżankę mam na imię Łukasz mam 22 wędkuje jakieś 12 może 13 lat jak to w tym fachu bywa nie zawsze są efekty ale wędkarz jak jest cierpliwy to i kamień na miękko ogotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 witaj sroka 1410, jednak nie zawsze trzeba być cierpliwym i patrzeć się na spławik czy bombkę jak sroka w kość można połazić ze spinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 i jak widzę jedną koleżankę Witaj koleżanek jest więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 koleżanek jest więcej I wszystkie ładne ! Jest nawet PANI SĘDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 To jest Wysoki Sąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Witam serdecznie wszystkich nowo zarejestrowanych haczykowców Zapraszam do aktywnego uczestniczenia w życiu forum Gorące pozdrowienia dla Kolegów: desperado i kocura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Bardo dziekuje w imieniu własnym i nie obecnego w tej chwili kol.kocura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultronic Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Witam Mam na imie Jacek, mieszkam w Dębicy i jestem laikiem w dziedzinie wedkowania zacheconym przez kolegow z pracy tym sposobem spedzania wolnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 23 Października 2009 Share Napisano 23 Października 2009 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rorschach Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Witam wszystkich! zachęcony przez kolegów z pracy postanowiłem zarejestrować się na haczyku. Moje wędkarskie pasje to spinning i ostatnio nocne zasiadki na sandacza. Łowię głównie na pięknej choć przetrzebionej z ryb Kielecczyźnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endryou Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Witam wszystkich nowych forumowiczów (sam jestem świeżak ) - podobno "w kupie siła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBERT STARZAK Napisano 25 Października 2009 Share Napisano 25 Października 2009 Cześć. Mam na imię Robert mieszkam w Dzierżoniowie. Wędkarstwo jest moją pasją od dziecka niestety w mojej okolicy nie mam dobrych łowisk i z tego powodu muszę jężdżić dalej do Byczenia ,Topoli ,Głębinowa,Mietkowa.Narazie moje rekordy nie są najlepsze ale nadal mam nadzieję że z łowię WIELKIEGO SANDACZA. Mój główny-cel to ryby drapieżne.Bardzo bym chciałaby to one łapały się na moj haczyk. OSTATNIO INTERESUJE MNIE METODA Z OPADU która jest skuteczna myślę że zwiększy ona moje szansę. A narazie wędkarstwo dostarcza mi nie zapomnianych wrażeń,dużo świeżego powietrza i piękne widoki,a to wszystko daje mi powera na następny dzień i wtedy znowu tęsknię za wypadem na ryby.Teraz szykuję się na przyszły rok z większym zapałem i obietnicą że w końcu mi się uda złapać SANDACZA i tego życzę wam drodzy koledzy i koleżanki wedkarze pozdrawiam was cieplo ROBERT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Zelazko Napisano 27 Października 2009 Share Napisano 27 Października 2009 Witam wszystkich wedkarzy 'na haczyku'.Mam na imie Przemek,wedkuje od bardzo dawna,nawet nie pamietam od kiedy.Lowilem dotychczas wieloma metodami,muszkarstwo i spining utknelo mi najbardziej w pamieci i tak juz chyba zostanie.Pozdrawiam wszystkich i zycze udanych polowow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
virago535 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Witam wszystkich . Pochodzę z Gdańska ,moje główne łowiska to Radunia , Motława i Wisła. Preferuje spining .Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marceli Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 Witam mam na imie Marcin mieszkam w Krakowie,wedkuje od niedawna.Wedkuje na cieplym kanale w Krakowie Nowej Hucie.Pozdrawiam wszystkich wedkarzy i zycze udanych polowow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 29 Października 2009 Share Napisano 29 Października 2009 witam wszystkich nowych i zachęcam do udzielania się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorio Napisano 30 Października 2009 Share Napisano 30 Października 2009 Witam Na imie mam Grzesiek- Kolobrzeg, wedkarstwem zajmuje sie od 16 lat , od 4 sezonow glownie wedkarstwem wyczynowym ( metody zestaw skrucony, odleglosciowka, bat) chetnie wymienie sie z wami doswiadczeniami w tych dziedzinach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 31 Października 2009 Share Napisano 31 Października 2009 chetnie wymienie sie z wami doswiadczeniami w tych dziedzinach tym bardziej serdecznie witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandalfbialy85 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam wszystkich jestem z Bytomia,od przeszlo dwoch lat mieszkam w Holandii,wedkuje od jakiegos rokumoja ulubiona metoda jest spining,poniewaz nie mam jakos cierpliwosci na splawik,aczkolwiek z czasem napewno sie do niej przekonam.Do tej pory zlowilem tylko jedna rybke....no przesadzilem troche,byl to szczupak 110cm.Takze nie zalamuje sie calkiem,ale mysle ze ta strona i jej uzytkownicy podpowiedza mi jak robic to bardziej efektywnie,hehe.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 gandalfbialy85 witaj, widać w holandii ryb słodkowodnych nie jedzą. zresztą widziałem większe cuda znad tamtych wód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czmiel_t Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Witam, Paweł z Pruszkowa. Zacząłem wędkować wiosną tego roku jestem więc totalnym świeżakiem ale już z kilkoma okazami przynajmniej dla mnie 50cm sum, 30cm okoń i 80 + 63cm szczupak. W obecnej chwili łowię na wszystko co znajdę w internecie i co się w miarę sprawdza. Chłonę wszystkie informacje i nowe metody. Od początku mojego wędkowania zgromadziłem już spory zestaw wędkarski (6 wędek i mnóstwo akcesoriów) jestem na etapie zakupu łódki i sondy. Mam nadzieję na pomoc z Waszej strony na dobre ukierunkowanie i skuteczność wędkowania Byłem w tym roku na wielu nocnych i kilkudniowych zasiadkach, złapałem może ok. 100 ryb/ek. Wyznaję zasadę C&R. Nie zabrałem nigdy ryby złowionej a z każdą staram się obchodzić delikatnie ... prócz jednego jazgarza :] W wolnych chwilach prócz wędkarstwa interesuję się motosportem, muzyką i komputerami. Pozdrawiam wszystkich użytkowników haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fivemantrio Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Cześć, jestem Artur z Piekar Śląskich. Od 7 lat w Niemczech (okolice Monachium). Aktualnie na etapie zdawania niemieckiej i polskiej karty wędkarskiej. Zainteresowania wędkarskie to spinning, spławik i lekka gruntówka. Ulubione gatunki ryb to Lin i Okoń. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich, Arek z Goleniowa (zachodniopomorskie). Wędkuję od młodych lat. Jednak bardziej intensywnie zająłem się wędkarstwem od 5 lat. Ulubiona metoda to spławik i delikatny spinning. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych połowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam serdecznie wszystkich nowych użytkowników i zapraszam także do aktywności w innych tematach na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi