kula-m Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Witam wszystkich jestem kula z Głuchołaz wędkuje od paru latek przeważnie łowię na jeziorze Nyskim,Otmuchowskim jak i na nie których rzekach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BODZIO-XT Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich Jestem tu po to by się nadal uczyć. Perspektyw żadnych bo nie ma brań Skazany na wędkowanie tam gdzie mogą być ryby Pozdrawia Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczo1977 Napisano 6 Listopada 2009 Share Napisano 6 Listopada 2009 Witam wszystkich Mam na imię Maciek 32l, Legionowo. Wędkuje od paru lat najczęściej DS i dorszyki z kutra. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 7 Listopada 2009 Share Napisano 7 Listopada 2009 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 8 Listopada 2009 Share Napisano 8 Listopada 2009 Witam, na imię mam Michał, 22 lata. Mieszkam w małej wsi w powiecie Łobeskim. Wędkuję od 10 lat. Łowię większością metod (oprócz muchowej), bardzo lubię eksperymentować, często korzystam z nowych technik. Ulubiony przeciwnik to lin. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz80 Napisano 9 Listopada 2009 Share Napisano 9 Listopada 2009 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczor69 Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Witam, męczę się już 35 lat, gdy wracam z wypadu to myślę już o następnym, nie mam przyjacół, tylko kumpli z ryb , a to coś więcej. Całe szczęście, że Żona nie wędkuje bo dzieci zabrałoby "PAŃSTWO". Pozdrawiam wszystkich i Wszystkie z pozytywnym odchyłem. KACZOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 Witam wszystkich serdecznie Na początek, w wolnej chwili zapoznajcie się z treścią pod tymi czerwonymi linkami na górze forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
om3n Napisano 10 Listopada 2009 Share Napisano 10 Listopada 2009 czesc z tej strony witek temat dla mnie nowy i ciezki. 25 lat obecnie w londynie wedkowalem tylko raz 4 lata temu i teraz powaznie biore sie za temat sprzet zakupilem szkoda tylko ze musze nauczyc sie wszystkiego z internetu znajomi łowią ale w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi_w Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam. Nazywam się Waldek,mieszkam w Brzegu, mam 33 lata. Kocham Odrę, łowię przeważnie w okolicach Brzegu właśnie, ulubiona metoda to feeder. Nad wodą spędzam praktycznie każdy weekend w sezonie. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam wszystkich nowych użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasx26 Napisano 11 Listopada 2009 Share Napisano 11 Listopada 2009 Witam serdecznie. Mama na imię Łukasz i od nowego roku mam zamiar powrócić do wędkarstwa po paru latach rozbratu. Metody których mam zamiar stosować to głównie żywiec, grunt i spławik. Jestem z Rybnika i pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam nowych userów piona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 12 Listopada 2009 Share Napisano 12 Listopada 2009 Witam wszystkich, tak w skrócie mam na imię Jarek, lat 3 - dyszki, wedkujący za namową mojego syna od 24 misięcy. Zamieszkały w Lądku Zdroju - niestety ubogiego regionu pod względem wód nizinnych. Ulubione miejsce relaksu - tj. wedkowania łowisko PILCE !!!!! Ostatnio przechodzę przez naukę spiningu - zabawa przednia, o wynikach może innym razem.... Pochwały dla wszystkich którzy wypuszczają rybki do wody oby nas więcej!!!! To i rybek będzie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawecki Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Sławek wita serdecznie wszystkich Znamy się mało, wie troszkę się przbliżę Mieszkam w wielkopolsce niedaleko Poznania. Łowię od kilkunastu lat a na poważnie jako wielkie hobby i pasja od lat kilku. Ulobiona metoda-hmm... zależy od pory roku, zbiornika no i mnie Po prostu lubię wędkować i tyle. Największe doświadczenie-ds i biała ryba. Drapieżników dopiero się uczę. Cieszę się, żę będę mógł liznąć wiedzy doświadczonych wędkarzy.A możę i ja coś pomogę? A więc-do dzieła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 slawecki witaj, zapraszam wszystkich do czynnego uczestnictwa w dyskusjach o wędkarstwie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawecki Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Witaj Damian21! W miarę moich możliwość, będę udzielał się w dyskusjach. Również zachęcam wszystkich do rozmów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boguslaw12 Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Witam , jestem Bogusław. Co prawda jeszcze nie posiadam opłaconej karty wędkarskiej , ale chętnie zawitałem na to forum . Kartę posiadam i od nowego roku ponownie oplacę . Kiedyś chętnie łowiłem w Odrze . Marzenia pojechac kiedyś z wędką na Bug. Pozdrawiam Bogusław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumel Napisano 14 Listopada 2009 Share Napisano 14 Listopada 2009 Mati! Miło mi! Wędkuje od niespełna pół roku. Grunt, spławiki w przyszłości na pewno też spinning. Wrocław moim miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artone Napisano 15 Listopada 2009 Share Napisano 15 Listopada 2009 witam wszystkich nowych haczykowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom44 Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 Hej.Tu Tomek z Trzebiatowa z nad rzeki Regi,zachodniopomorskie.Wędkuje od urodzenia,jak to się mówi.Lubie zaczaić się na ''łosia''lecz teraz mamy zakaz!Więc przygotowania do sezonu trwają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geo Napisano 16 Listopada 2009 Share Napisano 16 Listopada 2009 witam jestem nowy na forum ale dluzszy czas obserwuje.kilka slow o mnie tzn.jak wiadomo jestem wedkarzem zapalonym to malo powiedziane.prawie caly czas spining,jezeli natura nie pozwala no to karpiki.pomoge w miare mozliwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba96 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Witam, mam na imię Kuba. Mam 13 lat. Mieszkam w miejscowości koło Krosna Odrzańskiego, które znajduje się w lubuskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
primoz Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 witam wszystkich mam na imie paweł mieszkam w gdańsku wedkuje od 15lat ulubione rzeki radunia ulubiona metoda spławik przeplywanka lub na jeziorku to grunt lub spławik mam 27 lat i pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 17 Listopada 2009 Share Napisano 17 Listopada 2009 Witam. Kuba96, zachęcam do otwartej dyskusji oczywiście na temat w innych działach, jest nas - Lubuszan tylko 3 trzeba rozkręcić forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi