oszolom87 Napisano 19 Maja 2011 Share Napisano 19 Maja 2011 Graty Dudi, zgrabny karpiszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dudi Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 A dziś na nocce nic ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 20 Maja 2011 Share Napisano 20 Maja 2011 A dziś na nocce nic ... :/ U mnie podobnie, nie licząc leszcza 1.5kg nad ranem. Jutro nocka na innej dzikiej wodzie, za tydzień mamy rezerwacje na 2 doby na Lesieńcu k. Oleśnicy a 27-30 czerwiec zatoka na Nowakach - tym teraz żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 20 Maja 2011 Autor Share Napisano 20 Maja 2011 No no Bartek,wreszcie jakiegoś wysiedziałeś Ja zaliczyłem dwie nocki na których miałem dwie spinki[jedna pod brzegiem] A kolega Faflik złowił Amura 9kg i to na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 I mnie udało się coś tam już połapać, w tym roku 10 kg jeszcze nie udało się przekroczyć, ale sezon w pełni i dopóki zestaw w wodzie Ósemka, w tym roku, póki co, największa. Jakość zdjęcia, niestety, komórkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun_Osw Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Gofer, gratuluje karpiszona U mnie nadal bez olbrzymów wczoraj karpik 53 cm i 3 kg i jedna spinka przy brzegu ale też wielki nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 24 Maja 2011 Share Napisano 24 Maja 2011 Gofer, powoli do przodu - Graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Dzisiaj 9,50 dzika woda.7,80 kg Oczywiscie plywa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 25 Maja 2011 Autor Share Napisano 25 Maja 2011 Miro1956, No gratki Ja zaliczyłem dzisiaj nockę z efektem trzech brań. Jedno pudło,jeden karaś ok 1,5kg,i jedna z ryb tuż pod samym brzegiem zaparkowała w zaczepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Miro1956 gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Miro1956, gratulacje. U mnie ciągle zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 Miro1956, No gratki Ja zaliczyłem dzisiaj nockę Ja tez nawet 2 nocki. Na pierwszej zero.dzis o 4,20 slysze jedzie,zanim wygramolił sie z wyra przestal,zacinam i zero-sciagnieta proteina SK 30,pomyslalem ze mogl byc lechol. Juz jak zaczalem sie pakowac znowu jedzie,tym razem przyciąłem,ale poszedl w bok w lewo w trzciny z 30m o de mnie,nie mialem zadnych mozliwosci manewru,po lewej wysokie drzewa,walczylem z 15 min,ale zaparkowal i zdecydowalem sie na sile i wyrwalem go Miro1956, gratulacje. U mnie ciągle zero Dzieki. U mnie bylo tak przez 2 ostatnie sezony,w koncu w tym sezonie odczarowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 25 Maja 2011 Share Napisano 25 Maja 2011 tomek1 napisał/a: Miro1956, gratulacje. U mnie ciągle zero Dzieki. U mnie bylo tak przez 2 ostatnie sezony,w koncu w tym sezonie odczarowanie. Dziwny ten sezon... Opóźnione tarło białej ryby, okresy chłodne- na wodzie na której łowię niestety to ma wielkie znaczenie Może w ten weekend będzie pierwszy odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQra Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Graty Mirek Dziwny ten sezon... Opóźnione tarło białej ryby, okresy chłodne- na wodzie na której łowię niestety to ma wielkie znaczenie Może w ten weekend będzie pierwszy odjazd U mnie jest to samo. Niby kilka karpi już złapałem w tym sezonie ale w porównaniu do zeszłego roku jest cieniutko. Z naszej dzikiej wody wyjęliśmy do tej pory tylko 3 ryby w tym jedną ładną 14kg i dwa maluchy 4 i 7kg. Było jeszcze kilka spinek ale to i tak słabo w porównaniu z zeszłym sezonem gdzie o tej porze mieliśmy już na brzegu kilkanaście ryb powyżej 10kg. Praktycznie każda, nawet parogodzinna zasiadka kończyła się minimum jedną rybą a w tym roku ciiiisza Jutro siadamy na dwie nocki na Lesieńcu ale mamy takie stanowiska że nie liczę na zbyt wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Dziwny ten sezon... Opóźnione tarło białej ryby Kwestia na jakiej wodzie. U mnie biała ryba w miarę "trzyma się terminów". Jazie już w połowie kwietnia były po tarle. Płoć właśnie szaleje. Na klenia jeszcze trzeba poczekać. O prosiaczkach nic mi nie wiadomo. Prawdopodobnie zeszłoroczne powodzie przepędziły go do Wisły. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oszolom87 Napisano 26 Maja 2011 Share Napisano 26 Maja 2011 Miro1956, fajny czarnuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 Kolejna nocka i jedno branie,Jaź Nie mam pojęcia co się dzieje z tymi miśkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Maja 2011 Share Napisano 28 Maja 2011 Kolejna nocka i jedno branie,Jaź Nie mam pojęcia co się dzieje z tymi miśkami U mnie również ciągle zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 28 Maja 2011 Autor Share Napisano 28 Maja 2011 U mnie również ciągle zero I jak to zmienić? Trzeba chyba przeprowadzić się nad wodę,to wtedy coś się złowi W poniedziałek zbieram się na kolejną nockę Tak łatwo się nie poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 A ja właśnie wróciłem z tygodniowej zasiadki na St Lawrence River.W sumie złowiłem 30 ryb,oto kilka z nich: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, piękne karpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diaflex Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 A ja właśnie wróciłem z tygodniowej zasiadki na St Lawrence River.W sumie złowiłem 30 ryb,oto kilka z nich Pozazdrościć, Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, pinkne te Amerykanckie karpie,takie dlugie -graty dla panow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, pinkne te Amerykanckie karpie,takie dlugie Dzikusy Wyglądają na walczaki. Muszą nieźle szaleć w nurcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 ErJot, pinkne te Amerykanckie karpie,takie dlugie Dzikusy Wyglądają na walczaki. Muszą nieźle szaleć w nurcie. Zgadza się,bardzo silne i waleczne ,można na nich nieżle przetestować i sprzęt i własne umiejętności.Te karpie kręcą młynki przed podbierakiem,pomagają sobie płetwami i znają wiele innych ciekawych tricków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi