Budek Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Jestem bardzo za 20.01.2017 a co do miejsca zdaje sie na Was koledzy pewnie kwestia ile osób sie zdeklaruje ja na 100% mogę 20.01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Piątek 20.01 mi pasuje Co do miejsca to ja też nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 No to czekamy na jakiegoś menagera imprezy. Lokal by się zdał. Mi się podobała Targowa ta ze SFP z 2015r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Czasem bywam, to moge zaklepac. 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 4 minuty temu, bacyk napisał: Czasem bywam, to moge zaklepac. 😎 Targową, czy tam gdzie ostatnio klepałeś?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Albo tam gdzie poprzednio albo wiekszy lokal- "Motyla Noga". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Fajnie ,że temat ruszył:) Znowu będzie okazja z większością się spotkać i porozmawiać. Byle można było siedzieć bez rękawiczek:) Tak trochę wygodniej niż o tej porze nad wodą:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Może coś większego? Obawiam się większej obsady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Pamietajmy jednak ze to piatek, wiec wieczorem.moze byc w wiekszych lokalach duzo ludzi, a co za tym idzie średnio się gada o krzywych karabinach gdy tłumy jazgoczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 hmy......pod mostem piaskowym? sandacze w ochronnym jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Ważne żeby stoły były zaklepane. A z jazgotem sobie poradzimy:) A ostatnio było tak swojsko. Mi pasowało. Kibelek blisko, bufet pod ręką, na faję dwa kroki. Potrzeba coś więcej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bacyk Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 To Pany zastanówcie się ile i gdzie chcecie spożywać. Ja w tych wskazanych miejscach moge zarezerwowac dla nas stoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Daje głos na targową tam są duże loże:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Mi ciężko oddać głos bo nie miałem okazji być w żadnym z tych miejsc 😬Ale jestem pewny ze wybierzecie idealne miejsce😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Ale patrzyłem w necie to chyba ta targowa będzie lepsza faktycznie jest dużo miejsca wiec: targowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peekol Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Targowa ma duże obłożenie, kiedyś zajrzałem to nie było gdzie igły wcisnąć. Rok temu było fajnie, tylko trzeba by się było przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 20.01.2017 LŚ przy 🍻 1.budek na 100 % 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Targowa na SFP Raczkowala i była zarezerwowana dla nas więc tłumów nie było a w Piąteczek będzie tłum Jestem za REJS PUB Dobry i tańszy browar a na tłumy bym nie liczył w zeszłym roku było 15 chłopa i myślę że maks do 20 typa dobijemy maksymalnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacolan Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Zamknięcie sezonu 2016! Po wpisie jaceena od razu wiedziałem na jakiej wodzie zamknąć wędkarski 2016 rok. Dodatkowo miałem okazję przetestować świeżo nabytego kija i prezent w postaci aparatu no i w końcu poustawiać nowe gąsieniczki. Aparat nic specjalnego jakaś używka odziedziczona Zaraz się okaże czy się sprawdził. I ruszyłem około 11.00. Nad wodą spotkałem nieznany mi samochód. Zatrzymałem się na moście. Myślałem,że wypatrzę znajomego wędkarza. Pojechałem dalej. Żywej duszy tu nie widziałem. Ale jak się okazało to był Danek. Który do mnie dojechał na drugi most i razem ruszyliśmy powalczyć. Danek w akcji! Nie było łatwo ja najpierw poustawiałem gąsiorki. Potem wyjąłem już inny arsenał+jigi od borysa Prawdę mówiąc liczyłem na okonie Woda trudna. Przy brzegach lód. Piękna natomiast pogoda! Kijek świetnie się zachowywał. Jedyne to muszę się nim nauczyć rzucać Bo to nie 2.7-2.4 którymi dotychczas łowiłem. Miałem zaczep myślałem,że ryba wtedy poczułem jego pracę. Super. Danek nie poddawał się! Męczyliśmy różne miejsca. Poszliśmy w górę rzeki. A tam spotykam miejsce gdzie przed nami musiał już być jakiś drapieżnik. Resztki głowy i dzióbek kaczki leżał tuż obok Pomyślałem-co tu się wydarzyło??? .....obok kaczki świeże łuski??? Czyżby kaczka jadła rybkę, a od tyłu coś ją dopadło? Pies? Lis by ją zjadł lub zabrał pewnie? A to coś jedynie odgryzło łeb i tak ją zostawiło. Masakra! Poszedłem dalej w góę. I tak Danek jednym brzegiem. Ja drugim w górę. Niestety nie udało nam się dzisiaj. Ale bardzo fajny dzionek nad słoneczną Ślęzą! Wszystkim fanatykom wędkarskim życzę dzisiaj udanej zabawy! A w przyszłym roku samych udanych wypraw i poprawiania swoich umiejętności nad wodą!!! Pozdrawiam!!! I Do zobaczenia już w styczniu. jacolan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mefis_7 Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 No to panowie szampanskiej zabawy Wam dziś życzę i samych wieeelkich okazów w Nowym Roku. Jacki podziwiam Was za wytrwałość.😊 Do zobaczenia, może i mi się uda przybyć na spotkanie. Pozdrawiam Marcin Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danek. Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Jacolan ładnie opisał ten dzień, było fajnie, pogoda dopisywała, ale rybki za to protestowały. W takich warunkach ciężko coś wyhaczyć. No nic oby ten nowy rok przyniósł jak najowocniejsze żniwa. Tego życzę wszystkim i oczywiście sobie. W tym sezonie mam zamiar czynnie uczestniczyć w lidze, ale jak będzie to czas pokarze. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Dzisiaj zaliczyłem pierwszy wypad na naszą małą ślumpe nie będę sie rozpisywał bo nic sie nie działo kontaktu z rybkami brak ale takie są początki 😁 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booryss Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Dobra Panowie bo czas ucieka rezerwujecie Targową czy Podanie mam pisać do bacyka o rezerwację RejsPub 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 9 godzin temu, Budek napisał: Dzisiaj zaliczyłem pierwszy wypad na naszą małą ślumpe nie będę sie rozpisywał bo nic sie nie działo kontaktu z rybkami brak ale takie są początki 😁 Długo bez ślumpy nie wytrzymałeś hehe. Chciałbym mieć takie zacięcie i chyba kiedyś miałem. W rodzinie uważają mnie za wariata co na ryby w każdą pogodę pójdzie. Muszę siłą nakazać rodzinie czytanie haczyka, wtedy uznają mnie za w miarę normalnego . Założę się, że pierwsza ryba trafi Ci do tabeli jeszcze w styczniu (o ile temp wody pójdzie w górę bo teraz przy <1st.C ryba śpi). Co do spotkania to na bank będę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budek Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Łowiło sie w gorszych warunkach a w domu tez uznają mnie za wariata a żona mówi że jestem uzależniony i kiedyś wyślę mnie na leczenie 😂 Ale na wędkarstwo nie ma wszywki 😜Jutro zapowiadają mocne wiatry ale kto wie może mnie gdzieś poniesie 😛Wole zmarznąć nad wodą niż spocić sie przy odkurzaczu 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi