Filippos Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Witam. Mam proste i krótkie pytanko. Czy w okilicach Tarczyna (powiedzmy 20 km) znajduje się jakiekolwiek łowisko okręgu PZW?? Moi rodzice się tam przenieśli czesto ich odwiedzam i chetnie bym wyskoczył na rybki, a to co znalazłem w okolicy to jedynie stawy hodowlane w Grzegorzewicach - a to nie atrakcja i nie prawdziwe wędkowanie, poza tym jak już zapłaciłem tą horendalną stawkę za łowienie w okręgu PZW to nie chciałbym płacic znowu. A może ktoś ma linka do jakiejś mapki z zaznaczonymi łowiskami naszego okręgu? Mi nie udało się takowej znaleźc. Pozdrawiam
Filippos Napisano 1 Sierpnia 2006 Autor Napisano 1 Sierpnia 2006 Pzreprowadziłem samodzielne poszukiwania i dla przyszłych pokoleń informuję niniejszym, że jest w tamtych okolicach ciekawe łowisko. Jest to sztuczny zbiornik Osieczek na rzece Jeziorce. Generalnie polecam. Miejsce przyjemne dużo okoni, sporo szczupłych. Co do białorybu to nie mam pojecia bo tylko spinningowałem. No i oczywiście to woda PZW, więc mozna sobie połowic bez płacenia dodatkowych haraczy
patoo Napisano 29 Czerwca 2008 Napisano 29 Czerwca 2008 Jest jeszcze zbiornik Głuchów na Jeziorce przy samej trasie krajowej 7.
DooLiN Napisano 22 Grudnia 2008 Napisano 22 Grudnia 2008 Gdyby ktoś chciał jakieś informacje na temat tego zbiornika w Głuchowie to piszcie do mnie łowię na tym łowisku już kilka lat i znam tą wodę dośc dobrze.
Skip2myloo Napisano 28 Kwietnia 2011 Napisano 28 Kwietnia 2011 Gdzie jest to lowisko Osieczek? Mozesz zaznaczyc to na mapie z googli? Znalazlem jakies zbiorniki w okolicy ale nie wiem czy to to? Czy cos tam sie teraz dzieje? Warto sie tam wybrac?
preziu Napisano 25 Sierpnia 2011 Napisano 25 Sierpnia 2011 Gdyby ktoś chciał jakieś informacje na temat tego zbiornika w Głuchowie to piszcie do mnie łowię na tym łowisku już kilka lat i znam tą wodę dośc dobrze. DooLiN to napisz cos jakie ryby, czy sa zaczepy, etc jakbys jeszcze dorzucil mapke z Google Maps to byloby super Jest jeszcze zbiornik Głuchów na Jeziorce przy samej trasie krajowej 7. jak wyzej Kolego
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.