kadziul Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Dzisiejszy, pierwszy miarowy w sezonie z ukochanej Turawki ok 60 cm, cieszy gdyż od wczoraj same maluszki w przedziale 35-45 cm. Może kolejne dni przyniosą lepsze wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 Gratuluję rybki i otwarcia wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 U mnie wczoraj dwie ładne jazdy, ale w obu przypadkach wypluł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 U mnie wczoraj dwie ładne jazdy, ale w obu przypadkach wypluł Na fileta? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 2 Czerwca 2011 Share Napisano 2 Czerwca 2011 no i sie zaczelo.... ciekawe jak to bedzie w tym roku na Wiśle. dosc niski stan wody, trzeba bedzie szukac glebokich rynienek. moze cos sie uda namierzyc. gratki kadziul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 3 Czerwca 2011 Share Napisano 3 Czerwca 2011 Na fileta? Nie, żywa rybka z gruntu. Wczoraj nic. Tylko sumy zaczynają cmokać po powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 5 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2011 na zakończenie wypadu na Turawę kuzyn zaliczył pierwszego miarowego sandaczyka na spinning (54cm), radość dosłownie jak z rekordowego okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 10 Czerwca 2011 Share Napisano 10 Czerwca 2011 Gratulacje ja niestety w tym roku nie miałem okazji jeszcze dotknąć mętnookiego pstryków troche bylo 7dziesiątka spadła .. Na odrze słabo gryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 A jak z Sandaczami na Warcie? Warto się wybrać czy to jest zły czas? Interesuję mnie odcinek Uniejów, Koło, Konin Skęczniew (Zb. jeziorsko)? Może, ktoś doradzi bardziej doświadczony, jakie przynęty na spinning, jakie miejsca jak prowadzić przynętę, Jaka pora dnia, jaka pora roku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 17 Lipca 2011 Share Napisano 17 Lipca 2011 Sandaczyk 68cm/3kg, metoda gruntowa z rybką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERq Napisano 20 Lipca 2011 Share Napisano 20 Lipca 2011 Wczoraj na wiśle udalo mi sie wymęczyc 2 pieski 34cm i 50cm wreszcie sie cos rusza . Fotki wrzuce po przyjezdzie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Nieco lepszy sandaczyk z jeziora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 Lesio piękny skurczybyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Lesio, piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Lesio, graty. Kawał sandała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Piękny sandacz! Pogratulować! Mi póki co trafiły się tylko dwa jeden 33cm na filecik oraz w tamten piątek taki z 35cm (ale cieszył jakby nie wiadomo jaki okaz był, bo złowiony na spining) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Lesio, sympatyczny U mnie sama drobnica sandaczowo-sumowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 30 Lipca 2011 Share Napisano 30 Lipca 2011 Dzięki wszystkim, na pięknego dopiero czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Wieczorno-nocny sandacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Szkoda tylko że aparat ne ma redukcji czerwonych oczu . U mnie dzisiaj też nieżle sandacze kąsały , kilka niewymiarków i jeden większy 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 19 Sierpnia 2011 Share Napisano 19 Sierpnia 2011 Wieczorno-nocny sandacz.Obrazek Z powierzchni czy tradycyjnie z opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 25 Sierpnia 2011 Share Napisano 25 Sierpnia 2011 Branie w toni na skraju głębokiej wody i wypłycenia. Elementy opadu oczywiscie były, ale bynajmniej nie w formie klasycznej jak przy jigowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Października 2011 Share Napisano 8 Października 2011 Ja drapnąłem swoje pierwsze jesienne sandacze, łowisko to zalew, sposób łowienia klasyczny opad, przynęta to kopyto relax źółto-czarne na 12 gramowej głowce, łowiliśmy na głębokości około 3 metry, ryby brały pewnie bez żadnych pstryknięć czy tego typu spraw, odrazu cała guma w pysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 8 Października 2011 Autor Share Napisano 8 Października 2011 GRATULACJE widzę, że udany wypad piękne rybki, niestety ja nie mam za bardzo czasu,praca, chora matka itp... może uda się jakiś dzionek wygospodarować na zanderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu okon Napisano 13 Października 2011 Share Napisano 13 Października 2011 Sandacz na koguta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi