Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wasyl1968 , tez byłem na tej wodzie w niedzielę z kolesiem z forum . Możliwe , że się minęliśmy nad wodą . u nas jednak wyniki były bardzo mizerne

Napisano
dupę zawracacie jakimś bajorem, zacznijcie wędkować na porządnych i okreslonych wodach

Jak byś nie wiedział, większość na takowych wędkuje i ma wyniki, ale na tacy Ci ich nie podadzą :mrgreen:

Napisano

Maniu394 nie mogliśmy się spotkać bo ja byłem w sobotę , od której strony chodziliście ? czy na ten weekend też tam jedziecie ? z pozdrowieniem Wasyl

Napisano
Maniu394 nie mogliśmy się spotkać bo ja byłem w sobotę , od której strony chodziliście ? czy na ten weekend też tam jedziecie ? z pozdrowieniem Wasyl

Jedziemy jutro... A bylismy wlasnie w sobote, bo w niedziele bylem w pracy...

Napisano

byłem z sandmanem w sobotę i z pawłem w niedzielę , dzisiaj też byłem z sandmanem i bylismy na 0 !

na weekend tez się pewnie wybiorę , ale jeszcze nie wiem czy w sobotę , czy w niedzielę , a chodzimy po całej wodzie

• 5 months later...
Napisano

Dzisiaj pierwszy wyjazd wreszcie.Padło na Odre w Kotowicach,cztery godzinki i tylko pięć leszczyków 18,27,34,38,42cm.W nurcie zero łapania woda jeszcze rwie jak cholera(niektóre główki jeszcze zalane) ,ale w warkoczu 80g stoi.

• 1 month later...
Napisano

Kilka dni temu byłem w Kotowicach ,ale na tym drugim akwenie gdzie kiedyś była rybaczówka i z dnia na dzień jest dużo lepiej. Bardzo dużo drobnicy i kilka większych płoci i leszczy (liczyłem na byczki ,ale jeszcze chyba woda za zimna i udało się złapać tylko 2).

Napisano

fahgrh powiedz kolego jaki jest stan wody.Ostatnio jak byłem główki były pozalewane.A szykuje się wolne to trzeba będzie wyskoczyć.

Napisano

daniel31.77 , nawet jak główki są pozalewane , to można łowić między nimi . a jak chcesz jechać na majówkę , to ustaw się w kolejce do miejsca , na bank będzie tłum wędkarzy .

Napisano

nocka w kotowicach koło mostów zero ryby masakra:(:( nie wiem co tam sie stało poraszka łowiło nas czterech osiem wędek i z gruntu nic kompletnie szczupaka brak

Napisano

bylem dzisiaj w kotowicach, najpierw staw z rybaczowka pozniej z mostem. na obu zeroooooo brania, siedziało kilku wedkarzy ale sami spławikowcy, nie widziałem nikogo ze spinem. oba akweny bardzo ciekawe i zachecajace do łowów, ale ryby jakby brakowało. lipa ;/

Napisano

Dzisiaj ale na Odrze.Woda wysoka i bardzo rwie(dziadostwa się czpiało niemiłosiernie na żyłkę).Przez cztery godziny pare skubnięć drobnicy i jeden troszke większy 37 cm(widać że się trą bo był prawie cały czerwony).Przez czs zasiadki woda opadła ok 30 cm.

• 4 weeks later...
Napisano

Witam, ja bylem z kuzynem na kotowicach kolo mostu trzy dni, nawet brania dobrego nie bylo tylko skubanie. Efekt taki ze przez te dni byl tylko jeden leszczyk a drapieznika zerooo. Caly czas woda skalala wiece bran nie bylo.

• 3 weeks later...
Napisano

Ostatnio bylem na strzelnicy wszyscy wiedza gdzie, w bialy dzien polapalem ladne jazie, plocie i nawet wieksze leszcze sie pojawily. Brania tylko na ...:) na bialego, pinke nic