kamionki Napisano 18 Października 2011 Share Napisano 18 Października 2011 dupę zawracacie jakimś bajorem, zacznijcie wędkować na porządnych i okreslonych wodach A co Cie to gów... obchodzi,kto gdzie wędkuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pilczyk Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 wogóle mnie nie interesuje kto i gdzie wędkuje i trzymaj nerwy na wodzy, a jak nie dorosłeś do komentowania do zmień stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 I kto to mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 wasyl1968 , tez byłem na tej wodzie w niedzielę z kolesiem z forum . Możliwe , że się minęliśmy nad wodą . u nas jednak wyniki były bardzo mizerne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrisMekar Napisano 19 Października 2011 Share Napisano 19 Października 2011 dupę zawracacie jakimś bajorem, zacznijcie wędkować na porządnych i okreslonych wodach Jak byś nie wiedział, większość na takowych wędkuje i ma wyniki, ale na tacy Ci ich nie podadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasyl1968 Napisano 20 Października 2011 Autor Share Napisano 20 Października 2011 Maniu394 nie mogliśmy się spotkać bo ja byłem w sobotę , od której strony chodziliście ? czy na ten weekend też tam jedziecie ? z pozdrowieniem Wasyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandman Napisano 20 Października 2011 Share Napisano 20 Października 2011 Maniu394 nie mogliśmy się spotkać bo ja byłem w sobotę , od której strony chodziliście ? czy na ten weekend też tam jedziecie ? z pozdrowieniem Wasyl Jedziemy jutro... A bylismy wlasnie w sobote, bo w niedziele bylem w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 21 Października 2011 Share Napisano 21 Października 2011 byłem z sandmanem w sobotę i z pawłem w niedzielę , dzisiaj też byłem z sandmanem i bylismy na 0 ! na weekend tez się pewnie wybiorę , ale jeszcze nie wiem czy w sobotę , czy w niedzielę , a chodzimy po całej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 22 Marca 2012 Share Napisano 22 Marca 2012 Dzisiaj pierwszy wyjazd wreszcie.Padło na Odre w Kotowicach,cztery godzinki i tylko pięć leszczyków 18,27,34,38,42cm.W nurcie zero łapania woda jeszcze rwie jak cholera(niektóre główki jeszcze zalane) ,ale w warkoczu 80g stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerszennn Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Jest sens jechac na kotowice (kolo mostu) na rybki ruszylo sie cos.Chcial bym z rańca udeżyc w sobote.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fahgrh Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 Kilka dni temu byłem w Kotowicach ,ale na tym drugim akwenie gdzie kiedyś była rybaczówka i z dnia na dzień jest dużo lepiej. Bardzo dużo drobnicy i kilka większych płoci i leszczy (liczyłem na byczki ,ale jeszcze chyba woda za zimna i udało się złapać tylko 2). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 25 Kwietnia 2012 Share Napisano 25 Kwietnia 2012 fahgrh powiedz kolego jaki jest stan wody.Ostatnio jak byłem główki były pozalewane.A szykuje się wolne to trzeba będzie wyskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 daniel31.77 , nawet jak główki są pozalewane , to można łowić między nimi . a jak chcesz jechać na majówkę , to ustaw się w kolejce do miejsca , na bank będzie tłum wędkarzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Na całą majówkę niestety niema szans ale szykuje się na jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 26 Kwietnia 2012 Share Napisano 26 Kwietnia 2012 Maniu niewiem czy doszło do ciebie PW.Ale jak żonka nieprzeszkodzi z wypadem to zdam relacje z zasiadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 daniel31.77 , doszło . łam kija . ja na Odre wybiorę się po majówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szerszennn Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 nocka w kotowicach koło mostów zero ryby masakra:( nie wiem co tam sie stało poraszka łowiło nas czterech osiem wędek i z gruntu nic kompletnie szczupaka brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfiatq Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 bylem dzisiaj w kotowicach, najpierw staw z rybaczowka pozniej z mostem. na obu zeroooooo brania, siedziało kilku wedkarzy ale sami spławikowcy, nie widziałem nikogo ze spinem. oba akweny bardzo ciekawe i zachecajace do łowów, ale ryby jakby brakowało. lipa ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daniel31.77 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Dzisiaj ale na Odrze.Woda wysoka i bardzo rwie(dziadostwa się czpiało niemiłosiernie na żyłkę).Przez cztery godziny pare skubnięć drobnicy i jeden troszke większy 37 cm(widać że się trą bo był prawie cały czerwony).Przez czs zasiadki woda opadła ok 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 witam . wie może ktoś czy coś się dzieje na Odrze koło mostu kolejowego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali1986 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Witam, ja bylem z kuzynem na kotowicach kolo mostu trzy dni, nawet brania dobrego nie bylo tylko skubanie. Efekt taki ze przez te dni byl tylko jeden leszczyk a drapieznika zerooo. Caly czas woda skalala wiece bran nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 5 Czerwca 2012 Share Napisano 5 Czerwca 2012 Dzięki za info . czyli jest tak jak co roku , lecą koty z drzew , to ryba nie bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kfiatq Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 a polecacie inne zbiorniki w okolicy, warte odwiedzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali1986 Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Ostatnio bylem na strzelnicy wszyscy wiedza gdzie, w bialy dzien polapalem ladne jazie, plocie i nawet wieksze leszcze sie pojawily. Brania tylko na ... na bialego, pinke nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniu394 Napisano 28 Czerwca 2012 Share Napisano 28 Czerwca 2012 Ja nie wiem gdzie jest strzelnica koło Kotowic , a jeżdżę tam już 20 lat . Możesz dać jakieś namiary ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi