ondrey2 Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Sorki za replaya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 9 Października 2012 Share Napisano 9 Października 2012 Wszystko z 8 metrów na żywca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 12 Października 2012 Share Napisano 12 Października 2012 Jutro znowu na rybki na P1. Jak wrócę zdam relację co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 13 Października 2012 Share Napisano 13 Października 2012 Dzisiaj ludzi jak mrówek na łódkach. Obok mnie stało chyba z 5 łódek a tylko ja szczupłego wyciągnąłem miał 57cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 15 Października 2012 Share Napisano 15 Października 2012 Ktoś już tu coś pisał o kulturze ludzi i jeździe terenowej na czwórce wypadek na p4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 17 Października 2012 Share Napisano 17 Października 2012 mój dobry znajomy zginął. To co się tam wydarzyło nie może zmieścić się w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 Dzisiaj byłem na P1. Nastawiłem się na karpia. Niestety bez brania. 3 godziny łowienia (bo więcej czasu nie miałem z rana) i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 19 Października 2012 Share Napisano 19 Października 2012 mój dobry znajomy zginął. To co się tam wydarzyło nie może zmieścić się w głowie... Tak to jest jak się wyciąga auto na zryw. To była głupota kierowców nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ruhh Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 Damian jeżeli miałbyś chociaż podstawową wiedzę na temat off roadu to nie pisałbyś takich głupot .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 20 Października 2012 Share Napisano 20 Października 2012 No to powiedz jak linka mogla wpaść do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 pewnie ze mogla .... wiem bo kiedys sam holowalem osobowka i tam ciezko bylo bo w silniki potem sie okazalo ze zablokowal sie wał ale mniejsza z tym . Linka się tak napieła ze ino było "pynk" i zaczep z linka przeleciał jakies 1m odemnie czyli strona kierowcy .... bogu dzieki ze to 1m obok mnie i gdzies polecial ( dobrze w poblizu nikogo nie było) ale jednak możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-pytoon- Napisano 22 Października 2012 Share Napisano 22 Października 2012 Nie znałem chłopaka...Panie, świeć nad jego duszą! Moje zdanie to całkowity zakaz poruszania się w rejonie 50m od wody. Maniacy tego sportu gdyby mieli odrobinę oleju w głowie poruszaliby sie po wyznaczonych przez siebie trasach, zalegalizowanych w UM. Liczę, że po tej tragedii komuś otworzą się oczy i ureguluje poruszanie się po piachach Pogorii 4. Sam przemieszczając się po tym terenie drżę ilekroć usłyszę warkot silnika. Kolejna sprawa to wjeżdżanie do wody i niszczenie miejsc lęgowych ptaków...o hałasie, wzniecanym kurzu i smrodzie spalin nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 27 Listopada 2012 Share Napisano 27 Listopada 2012 Dzisiaj Pogoria I z brzegu. Okoń 35 cm. Wrócił do wody dalej polować na drobnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr chorzów Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Panowie jak wygląda pokrywa lodowa na P3 i P4 , wszystko się wytopiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker91 Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Panowie jak wygląda sytuacja na Pogorii IV?? bo wybieram sie w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 28 Kwietnia 2013 Share Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziś był wypad na P4 (Kuźnice W.) z paprochami za okoniem. Po 3 godz. biczowania ani śladu okoni. Przyłowem były dwa niemiarowe szczupaczki :/ Łowiłem od Marianek. Orientuje się ktoś czy na P4 są w ogóle ładne okonie, jeśli tak to gdzie można na nie zapolować ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Wczoraj P1 : Szczupak - nie wiem jaki, ale jak ktoś złowi szczupaka z gumą w pysku to niech da znać. Dzisiaj P4 : Tak samo jak wyżej. Oby dwa urwały mi przypon i gumę. Oby dwa uderzyły przy samym brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu1234 Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 Orientuje się ktoś czy na P4 są w ogóle ładne okonie, jeśli tak to gdzie można na nie zapolować ?? Wszystko co duże na P4 pływa od strony piekła do połowy zbiornika na wschodnim brzegu. Nooo... są jeszcze miejsca na zachodniej stronie ale są niedostępne z brzegu. Nurkowałem tam i są ładne okonie ale na głębokości 14 m w zalanym zagajniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 3 Maja 2013 Share Napisano 3 Maja 2013 ja 1 maja na P I wyciągnąłem jednego szczupłego około 40cm i kilka płotek a tak to klapa straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 Wczoraj znowu P4 Byłem może pół godziny. Szczupak - tym razem nie porwał mi gumy. Po zmierzeniu miał 46 cm, więc trochę zabrakło do wymiaru, ale i tak by pływał dalej i rósł bo strasznie chudy był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 A mnie ostatnio PIV nie rozpieszcza sprawdzam nowe miejsca i nic nie łowię tylko przynęty tracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 18 Maja 2013 Share Napisano 18 Maja 2013 własnie wróciłem z wędkarskiego , 85zł pękło jak nic teraz 30zł paliwo na dziecki , 20zł łódka itp itd coś dojdzie ... MASAKRA a ryb ni mo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 19 Maja 2013 Share Napisano 19 Maja 2013 Na jedynce ładne płocie biorą byłem dzisiaj. Tylko że napompowane ikra trzeba rybkę do wody wypuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 21 Maja 2013 Share Napisano 21 Maja 2013 Dzisiaj PII, ale bez żadnego efektu. 3 innych łowiących również bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 22 Maja 2013 Share Napisano 22 Maja 2013 Też byłem dziś na PII po pięciu godzinach nic, przeniosłem się na PIII no i 3 płocie 37cm, 35cm, 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi