Robek Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Tylko fotkę zrób bo naprawdę szkoda nie mieć takiej pamiątki jak 120 cm.szczupak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Fotka oczywiście jest tego bym nie przepuścił, dzisiaj od strony Piekła dwa pistolety tylko 26cm, 38cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robek Napisano 1 Października 2013 Share Napisano 1 Października 2013 Nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 I nie zobaczysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Dzisiaj Pogoria 2 - szczupak 47 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 4 Października 2013 Share Napisano 4 Października 2013 Dzisiaj PII szczupak 39cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 6 Października 2013 Share Napisano 6 Października 2013 PIII 6h na spining tulko jdn pistolet 45cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Dzisiaj PIV po dłuższej przerwie tylko jeden szczupak 43 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 7 Października 2013 Share Napisano 7 Października 2013 Ponownie PIII pistolet 34cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 PI Szczupak 47 cm przy drugim rzucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 8 Października 2013 Share Napisano 8 Października 2013 PIV, szczupak 20 cm w 76 rzucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 PIV szczupak a właściwie kolejny pistolet 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Bedziesz pisal o kazdym sledziu, ktorego zlapiesz albo i nie ? Kolejne forum, gdzie spamujesz na całego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 To dlaczego też powyżej piszesz o śledziach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bonk Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 Nie zrozumiales, jak zwykle. Aha, jak pytasz to uzywaj znaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWIDDD Napisano 10 Października 2013 Share Napisano 10 Października 2013 panowie grzecznie to napisze ale jesteście "przyje.....ani" czepiacie się jeden drugiego . Bonk ziom niech kolega pisze nawet o okoniach 20cm przeciez to forum o rybkach, czy ma pisac ze dziś tłumik wymienił w swoim aucie no kurde . Po co się czepiacie jeden drugiego. Tak samo jak czytam , kto je, kto daje ,a kto wypuszcza ,normlanie PARANOJA , zgadajcie sie razem (zgadajmy sie ) razem , mieszkacie blisko siebie. proste jak dupczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Mariusz 1 - pisz spokojnie . I powodzenia na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel1313 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Wczoraj Pogoria 3 z pontonu, dwa okonie po 30 cm i jeden 46 cm. Wszystkie na 7 metrach głębokości. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 11 Października 2013 Share Napisano 11 Października 2013 Spotkać zawsze się można jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingu Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Wczoraj byłem pospiningować na P1. Lipa, próbowałem na małe gumki 5-6 cm, duże 10-12 cm, woblera w trollingu i nic Wiecie w których miejscach na P1 można się teraz spodziewać ładnych okoni ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid1813l Napisano 13 Października 2013 Share Napisano 13 Października 2013 Cześć, dziś rano byłem na P3 tylko 1 mały szczupaczek 35 cm, jutro mam zamiar wybrać się na P1 jeszcze tam nie łowiłem, może jakieś sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 4 Listopada 2013 Share Napisano 4 Listopada 2013 Dzisiaj 1,5 h machania na Pogorii 2 i jeden szczupaczek 43 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 5 Listopada 2013 Share Napisano 5 Listopada 2013 Dzisiaj 1h machania pistolet 25cm. na PIII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafir Napisano 10 Listopada 2013 Share Napisano 10 Listopada 2013 Wczoraj byłem pospiningować na P1. Lipa, próbowałem na małe gumki 5-6 cm, duże 10-12 cm, woblera w trollingu i nic Z rana byłem na łódce i także zero efektów... Z brzegu pare osób siedziało z żywcem i z tego co widziałem tez nic sie nie działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmirek5 Napisano 16 Listopada 2013 Share Napisano 16 Listopada 2013 witam panowie czy wolno łowić z łodzi na p4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi