hitasq Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 witam!!! chcialbym sie dowiedziec czy warto kupywac Pokrowiec York dwukomorowy 160cm 57,89zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LORD Napisano 28 Kwietnia 2006 Share Napisano 28 Kwietnia 2006 daj foto albo jakis opis, nówka czy używany ilo komorowy....... itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitasq Napisano 28 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2006 przeciez jest napisane ze jest on 2komorowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witam, wszytskich. Po 1 chcę się przywitac z wszytskimi uzytkownikami forum. Ostatnio zrobiłem małe zakupy i kupiłem na allegro jak się okazało potem bardzo dobry i co najważniejsze tani pokrowiec. Wykonany z nieprzemakalnego materiału i bardzo obszerny. Chę się nim pochwalić: oto link do niego: Proszę nie wrzucać linków do allegro!!! Nprawdę jest to porównywalna jakośc do tych droższych pokrowców. Polecam. Myśle, że długo mi posłuży !!! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Pokrowiec faktycznie tani, ale rzekłbym, że nadaje się jedynie na teleskopy i ewentualnie jakieś podpórki, pudełka, kołowrotki itp. Jeżeli ktoś nie używa wędek nasadowych, będzie zadowolony. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 pozatym to zakamuflowana reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 W dodatku autor posta ma sklep internetowy i już namawia do sprzedaży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 A pokrowiec jest brzydki! Salix-Alba rządzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Salix-Alba rządzi! Podzielam twoją opinię. Pokrowce i torby tego producenta są chyba najładniej i najdokładniej wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Rzeczywiście pokrowce Salix Alba są najlepsze ale te też niczego sobie. A co to nie wolno mieć sklepu i zachęcam do spzredaży ?? nie zmieniajmy tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 W zasadzie każdy chwali to co ma ,ale ten reklamowany nie chciałbym za darmo i to z wielu przyczyn ,przez szacunek nie będe wymieniał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuk Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Ostatnio zrobiłem małe zakupy i kupiłem na allegro jak się okazało potem bardzo dobry i co najważniejsze tani pokrowiec I nawet powieka mu pewnie przy pisaniu nie drgnęła Po takiej ściemie to nawet jakbym potrzebował, nie kupiłbym u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Ludzie ja nie sprzedaje zadnych pokrowców. Chciałem sie tylko podzielic moim doświadczeniem, Wy jakbyście coś kupili to tezbyscie się cxhwalili, przestańcie robić parodię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Borsuk Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Za późno... Już na zawsze pozostaniesz w naszej pamięci jako ten, który sprzedaje pokrowce A tak poważnie, to przepraszam za poprzedni post, jeśli nie sprzedajesz. P.S. Co jeszcze masz na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 P.S. Co jeszcze masz na zbyciu Borsuk nie dołuj kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Dopiero co się zarejestrowałem na forum a tu już posądzanie o sprzedaż Jeżeli tak to zabrzmiało to przepraszam, chce żyć w zgodzie Mogę tu nadal funkcjonowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Jasne, że możesz. Wskazane byłoby, gdybyś zaczał od tego tematu http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1249 Czy jeszcze ktos ma cos do powiedzenia w temacie pokrowców ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 tak ja lubię pokrowce Jaxona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 tak ja lubię pokrowce Jaxona ... Lubisz, bo .... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 michał d, sorki jeśli uraził Cię mój post, ale sam wiesz jak to wyglądało. Pierwszy który odpowiedział na Twojego posta od razu został "poszczuty" nowym sprzętem... Niestety na razie nic z tego - brak kasy! pozdrawiam i bez urazy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 OK nie ma problemu tylko prosze dośc już takich postów na mój temat i tej domniemanej reklamu połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 tak ja lubię pokrowce Jaxona ... Lubisz, bo .... ? bo mam i mieści się tam bez szwanku 8 wędek - no z kołowrotkami 4 + podpórki, podbierak + spore pudełko akcesoriów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 No to się jakoś rozbujało ,a w sprawie pokrowców lub toreb wędkarskich jestem na czasie bo już szukałem torby i znalazłem [po pół roku] teraz planuje wymiane pokrowca na wędki i też szukam ,ludzie jaką nam lipe wciskają to ludzkie pojęcie przechodzi co spojrze to lipa i lipa a co jak co na pokrowiec czy torbe grosza nie oszczędzam ma być funkcjonalne ,solidne no i ładne tak tak jak płace to wymagam żeby było ładne może to brzmi głupio ale tak już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 ja tez mam pkrowiec firmy Salix Alba, z czego bardzo się cieszę ale wydaje mi się że tego chłopaka żeście osądzili tylko po jego jednym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Lipca 2006 Share Napisano 27 Lipca 2006 tak ja lubię pokrowce Jaxona ... Lubisz, bo .... ? bo mam Baaaaaaardzo wyczerpująca odpowiedż. Na prawdę, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi