Skocz do zawartości
Dragon

TWOJE MAŁE REKORDY

Gość Anonymous

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bogdan39
Napisano

ten sezon bez znacznych osiagniec :neutral:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość bogdan39
Napisano

Oddałeś go marynarce wojennej?

Bo chłopaki niebedą mieli na czym pływać a kom. Jurgielewicz dzis chyba w stanie spoczynku,bedzie niepocieszony.

Przyokazji dla wszystkich tych którzy byli szkoleni w szkole MW w Ustce pozdrowienia od weterana z 8 kompani. :lol:

Napisano

Popieram Szoguna,mysle ze dobrze przypominac sobie zdarzenia z polowu swoich rekordowych okazow,mysle ze kazdy z Nas tu przesiadujacych wraca czasami do tych emocji...

Z mojej strony moge dodac ze moj rekordowy szczupak mial 89 cm.-5.17kg.i rapa 65cm.-3,14 kg.Oczywiscie polowy spinningowe.Pozdrawiam.

Napisano

Ja pie....e :!:

ten okoń 1.36 to waga czy rozmiar :grin:

wiesławek dawaj namiar na te byki w sierpniu mam urlop a chcę jechac nad solinę, ale mnie to obojętne gdzie jadę byleby ryba brała :grin:

• 1 month later...
Gość bogdan39
Napisano

Moim takim małym rekordzikiem był szczupak 60 cm wyciagniety z t5 kg trawska psiakrew myslałem ze to jakis gad bo kij jenczał ale po przyciagnieciu niezły ubaw.

Po wyciagnieciu kolega powiedział domnie Bogdan wyciagnołeś go jak stara szmate :lol:

• 2 weeks later...
Napisano

Rekordzik z przed paru lat szczupak 77cm 4kg z Buga, okolice Dorohuska na spinning oraz okoń 40 cm ok 0.7kg na żwiraku w okolicy Opola:)

Walcze dalej

• 2 weeks later...
Napisano
Mój największy okoń miał 31cm i ważył 0,32g jak dla was to pewnie nieduzo
Taki okoń ucieszy każdego 31 cm to już coś :wink:
  • 9 months later...
Gość bogdan39
Napisano

Jesli chodzi o rybki medalowe to miałem amurka i lina reszta jest przedemna otwarta.

Czasami cieszy nawet ta mała w szczególny sposób złapana.

Gość wobler129
Napisano

U mnie 42cm. okoń i leszcz 61cm :wink: Żadnych większych osiągnięć ( wiem że krótko żyję :lol::lol::lol: ) :roll:

Napisano

moje rekordy to okoń 32 cm, karp 78cm,leszcz 56 cm,i byczek...-35 cm,a no i jeszcze sandacz 51,5cm :lol:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.