sebczyn77 Napisano 25 Września 2011 Autor Napisano 25 Września 2011 był ktoś może na dziewokliczu ,jak tam z drapierznikiem,chodzi mi od strony plaży Cytuj
brodzic Napisano 29 Września 2011 Napisano 29 Września 2011 tam mało kto pływa, to plus pojedziemy tam jak pogoda sie zepsuje wtedy esoxa dopadniemy Cytuj
mateusz123 Napisano 12 Marca 2012 Napisano 12 Marca 2012 Wczoraj bylem na dziewokliczu, 2 godziny, splawik i gruntm, w 2 miejscach i nic, dokladnie mowiac kanal odyniec, obok mnie facet tez 2 wedziska i tez sie wkurzal ze nic a dluzej ode mnie, szkoda a tak ladnie z rana bylo Cytuj
brodzic Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 pływałem tam z kumplem z echosądą tam gdzie płyty z betonu, to tam żadko jakaś ryba na ekranie sie pokazała, zato po drugiej stroniegdzie gdzie niedostępne z brzegu tam tak ,tam mozna połapać Cytuj
Mi50 Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 pływałem tam z kumplem z echosądą tam gdzie płyty z betonu, to tam żadko jakaś ryba na ekranie sie pokazała, zato po drugiej stroniegdzie gdzie niedostępne z brzegu tam tak ,tam mozna połapać Gdzie dokładnie możesz napisać. Pozdrawiam Cytuj
jarosek Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 Mi50, Hej Jak szukasz frajdy na spławik to Świnoujście Cytuj
jedras87 Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 a co sie dzieje w świnoujsciu jesli można spytać ?? Jeśli jest fajnie sam bym sie w koncu wybral i prosze powiedziec gdzie w morzu czy moze jakies kanaly Cytuj
jedras87 Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 gdzie w śinoujściu łapoiesz i co sie dzieje ?? Cytuj
jarosek Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 W Świnoujściu łowię z łodzi, zamierzam uderzyć na szczupala na Mulniku i śledzia na Zatoce, ze śledziem jeszcze z łodzi nie próbowałem i sam jestem ciekaw. Skorupę już mam przygotowaną i 1 maja rzucam ją na wodę. Obecnie to okoń w porcie i płoć na spławik na piastowskim. Jak się pokusisz o przyjazd do Świnoujścia to mam nadzieję, że nie pożałujesz. Cytuj
Mi50 Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 jarosek Dzięki serdeczne za info. Bardziej mnie kręci szczecin i okolice. Wody w Świnoujściu nie znam. Kiedyś byłem na kanale i pamiętam, że złapałem największe jazgary w życiu. Byłem wczoraj na Dziewokliczu. Moje efekty to kilka płotek, krasnopióry i krąp, rozmiary małe. Wszystko na spławik + białe + zanęta. Próbowałem na grunt z koszykiem ale nic z tego, ani jednego brania. Koledzy obok na grunt to samo. Pozdrawiam Cytuj
brodzic Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 bylismy na pontonie chłopaki zawody mieli , sporo ludzi , my sobie popływalismy z oddali za esoxem i cienko pare okoni bolków ale zembatego nie widzieli my za to chłopcy w niebieskich mundurach pływali chyba w tym roku duzo mniejsze wpływy kasy jest za pozwolenia bo zaczeli karty sprawdzac pierwszy raz w życiu widziałem kontrol , to naprawde kryzys przyszedł Cytuj
kocur Napisano 1 Maja 2012 Napisano 1 Maja 2012 brodzic, nie chodzi o wpływy do kasy a o to że w końcu ktoś poszedł po rozum do głowy i jest parcie na klusoli i ochronę wód ze strony miasta. Idzie na plus chociaż małymi kroczkami. Cytuj
DarkAngel88 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 byl moze ktos ostatnio w tym regionie . bo nie wiem czy sie teraz tam wybrac i czy cos bierze Cytuj
pawel1234 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Byłem w weekend na dziewokliczu- 1 OKOŃ w ciągu 2 godzin, na spining nic, natomiast jak zawsze wzdregi pod mostem 4 sztuki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi