lawdzoj82 Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 lawdzoj82, tu nie chodzi o to ze to specjalisci czy cos ... Chodziło mi o specjalistów w zabijaniu niewymiarowych Boleni Wyglądają podobnie jak opisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 29 Lipca 2008 Share Napisano 29 Lipca 2008 maniek, moze takich jak ja jest malo, ale nigdy nie balem sie nikomu zwrocic uwagi, a po tym incydencie jutro ide do swojego kola pogadac z prezesem, cobym wraz z kumplem mogl jakos otrzymac blache ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 a po tym incydencie jutro ide do swojego kola pogadac z prezesem, cobym wraz z kumplem mogl jakos otrzymac blache ...Zdradź z jakiego jesteś kola ,może ci pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 "młodzi "nie garną się do pracy w PZW czy to praca typu wolontariat, rozwin ten temat maniek ciekawi mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 30 Lipca 2008 Share Napisano 30 Lipca 2008 maniek, kolo Pilczyce Mysle ze pomoc bedzie zbedna, juz kiedys rozmawialem z Panem Michalikiem, powiedzial zeby tylko przyjsc kiedys w srode do nich i zagadac ... wiec dzis ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Z samego rana 65 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 fajowski bolo ja wreszcie bede mógł jutro pojechać, bo wisełka opadła to tez cos wstawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Gratulacje artech, kurde a mnie omijają większe dzisiaj z samego rana nic około 9 zaczeły trochę się pokazywać i w sumie 4 ale takie pod wymiar, bolasy żerują na tegorocznym wylęgu i nie bardzo im pasuje coś większego, już kombinuję maleńką ciężką blaszkę zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Dzięki. Roman, 90 % boleni w tym sezonie złowiłem na Twoje woblery, a szczególnie jeden model pasuje moim bolkom Będę, chyba, musiał się zgłosić do Ciebie po kilka sztuk Też zauważyłem że bolki żerują na wylęgu ale nie przeszkadza to im atakować mojej przynęty. Może to specyfika łowiska, które w moim przypadku to woda praktycznie stojąca z olbrzymią ilością uklei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Dzisiaj 2 bolki (55cm i 62cm) Co dziwniejsze w tempie boleniowym 4 okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Supersobi, to ty byłeś dzisiaj na mojej miejscówce ? Ja dzisiaj 5 szt. 4 około 50 cm i jeden 67 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 A gdzie łowiłeś? Bo ja byłem w moim standartowym miejscu.. próba przechytrzenia 80tki nieudana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 Sobi, nie chcę publicznie zdradzać dokładnej miejscówki bo dzisiaj już widziałem jednego starszego jegomościa co szedł z boleniem (na oko +/- 60). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 No widziałem tego palanta Jak dumnie szedł z tym półżywm bolkiem na agrafce. Wiesz o dziwo w tym miejscu jak gadam z "wędkarzami" to na szczęście ciężko u nich ze złapaniem bolenia A ty w takim razie jesteś "tym w woderach" co mi się koło torby wędkarskiej kręcił I już się zastanawiałem czy będę musiał gonić nikczemnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 A ty to ten, co po pas w w wodzie na mojej miejscówce stał Ale torby żadnej nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 no to żeśmy się dogadali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 no to żeśmy się dogadali... no, nie da się ukryć A czapeczki haczyk.pl nie widziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 wogóle się nie przyglądałem, przecież byłem w wodzie.. tyłem do brzegu, a kontem oka zerkałem na torbę Zresztą czekając na tekst typu: " Jak tam panie, biorą? " szykowałem odpowiedż: "E tam panie... totalna bryndza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 3 Sierpnia 2008 Share Napisano 3 Sierpnia 2008 To moj dzisiejszy bolo z Bystrzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Poniedziałkowe ranne łowienie (wreszcie bezludna miejscówka) 3 bolki +50cm... Na dodatek przypałętał się rak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roman gawlas Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 A ja postanowiłem zmienić taktykę i poranki odpuścić bolasom a spróbować na wieczór, i tak zrobilem ale efekty równie mizerne jak i rano- od 17 do 21,30 skusiłem 4 szt ale również młodzież do 50, a wiem na pewno że są tam 90 i to nie pojedyncze- chyba zmienię miejscówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angler-73 Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Gratulacje Panowie Daleko mi do waszych wyników ale też sie pochwale kolejnym bolusiem,cieszy tym bardziej że złowiony w totalnej ciszy w rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 Supersobi, też lubię w tygodniu tam łowić, ale na razie pogoda nie ta Jak się wicher trochę opamięta to przerzucę się na "płynącą" miejscówkę. W niedzielę namierzyłem tam dużego bolka chyba zmienię miejscówkę Skoro wiesz że są to trzeba zmienić taktykę łowienia lub przynętę a nie miejscówkę. angler-73, gratulacja, ładny bolek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 misiek^wro, z tego co wiem to masz ładniejsze bolki na rozkładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek^wro Napisano 4 Sierpnia 2008 Share Napisano 4 Sierpnia 2008 artech, moje ladne bolki poszly w kibel razem z formatem, zbieram fotki od nowa I swoja wszystkie jak na zlosc - maja czerwone pletwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi