P Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Dziś po ponad miesięcznej przerwie wypad nad Wisłę. Zaczęło się fatalnie. Nie odpalił silnik i po prawie godzinie prób stwierdziliśmy że płyniemy na swoją przykosę na wiosłach. Później nie było lepiej i poza jednym braniem najprawdopodobniej szczupaka nic się nie wydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 P, bywa ale to jeszcze pół biedy najgorzej jak jesteś już daleko w dole rzeki i wtedy silnik padnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 18 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2011 Byłem dziś chwilkę nad rzeką i mimo mętnej wody udało mi się złapać pięć kleni. Co prawda tylko wymiar+ ale co najciekawsze cztery z nich wzięły dopiero gdy było już dość ciemno. Kolejna dla mnie lekcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Winko świetny filmik.I znów Maybug. No to chyba jutro robię wypad na Jasiołkę. A na jakiej głębokości łowisz bo na płyciznach niewidziałem klenia ostatnio wogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Ralph_Fridge, przeslij dalej kolego te linki z piosenkami do mnie na PW bo nie mogę znaleść tego mixa piratów nigdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 18 Grudnia 2011 Share Napisano 18 Grudnia 2011 Mam nadzieje że tym razem nie będzie już żadnych problemów z oglądnięciem tego mojego nieszczęsnego filmiku? A ja poproszę te dwa kawałki, które są tam użyte, najlepiej na jakiś bezpłatny serwer ja też bym prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 19 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2011 Zrobi się Tylko podaj mi adres e-mail na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
G!zmo Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępniam piosenki z filmiku udostępnione mi przez Winko, http://wyslijto.pl/plik/7q932af8dq http://wyslijto.pl/plik/3ej5n8xkng Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dzisiaj szybki wypad po szkole na klenia zachęcony wynikami użytkownika Winko, niestety bez kontaktu z rybą. Tylko zmarzłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Dzisiaj szybki wypad po szkole na klenia zachęcony wynikami użytkownika Winko, niestety bez kontaktu z rybą. Tylko zmarzłem To samo i ja, poranny wypadzik na pare godzin, nawet wobki takie jak kolega Winko i niestety nawet brania.woda trącona ale ryba się spławia. Zimno ale...nieważne żeby złapać zajączka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Grudnia 2011 Share Napisano 19 Grudnia 2011 Witam wszystkich ostatni wypad na sandacza na Odre w porze wieczornej http://imageshack.us/photo/my-images/52/sandacza.jpg/ 70cm Mission Complete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 20 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2011 Gratki- piekny sandał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DevilDog Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Piękny! Na co się skusił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Dzisiaj przy uganianiu się za pasiakami trafił się całkiem fajny przyłów : Sorry ale nie miałem możliwości zrobić innego zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Ładny klen , ale ma cos nie tak z ogonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 bumtarara, ogon właśnie miał lekko zmasakrowany, może wydra albo jakiś większy drapieżnik. Ja już mam takie szczęście do większych kluch latem też złowiłem 51cm który miałby spokojnie 53-54cm ale miał obgryziony ogon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 ja dzisiaj na ryby nie miałem czasu, ale obroniłem mgr i jest już mgr inż. najlepsze : miałem pytanie o kwasy omega-3 w rybach,,, i pytanie od prof. "oceń sytuację pogłowia ryb dzikich w wodach śródlądowych, oraz zarybianie wód otwartcyh przez PZW " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Piękny! Na co się skusił? karaś 15 cm na grunt okolo 19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 20 Grudnia 2011 Share Napisano 20 Grudnia 2011 Dzisiaj przy uganianiu się za pasiakami trafił się całkiem fajny przyłów :Obrazek Sorry ale nie miałem możliwości zrobić innego zdjęcia klenik piekny,jeszcze nie mialem okazji miec takiej ryby na haczyku heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 21 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2011 Też mi brakuje takiej ładnej kluchy- GRATKI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 21 Grudnia 2011 Share Napisano 21 Grudnia 2011 odwiedziłam dzisiaj "moje" wiślane miejscówy i nic! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2011 Byłem dziś chwilę na rybach. Lepiej co bym jednak od stołu nie odchodził. Wróciłem z kwaśną miną. Każdy pytał co się stało- mandat dostałeś, auto skasowałeś? Ja odpowiadałem tylko że nić się nie stało! A co im miałem powiedzieć, nie dość że wróciłem o kiju to jeszcze połamanym??? HM-80 silver Deamon 2-14g i to wszystko !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Winko, o to nie ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Gucak Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 Mówie super pogoda, dodatnie temperatury to z kumplem skoczymy sie nad jeziorko pospinningować. Wszystko powiązane w domu, herbatka zaparzona, kanapki zrobione no to w droge. Dojeżdżamy, patrzymy z daleka - super zero fali ucieszeni schodzimy niżej a tu... cały zbiornik skuty lodem. I to takim 5cm a zbiornik mały nie jest. Jak to możliwe? ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 26 Grudnia 2011 Share Napisano 26 Grudnia 2011 no jednak w nocy temperatura za miastem i na otwartych przestrzeniach potrafi spaść poniżej zera. Kilka takich nocy i zbiornik ścięty. A jak już lód chwyci to tak łatwo się nie podda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi