freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 dzisiaj poprawka na odrze 6,2kg; 3,3kg; 2,8kg; 2,7kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 dawaj fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 pierwszy z rana a to największy reszty nie wrzucam nie bede forum zaśmiecał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 o jakim zaśmiecaniu mówisz Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Ta ... Jasne!? Każdy chciałby zaśmiecać to forum taki fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskika28 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Ale kolosy ! Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 heh freut ta druga fotka to dla mnie fotomontaż jeśli się mylę to gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 to nie fotomontaż, tu inne zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 4 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2011 Oj! Przyznam że na tym zdjęciu powyżej widzę profesjonalistę!!! Gratki stary- piękne okazy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 freut, znów graty masakra w szczecinie w tym roku takie chyba tylko w rybackie sieci wpadały ale ty widze sposób znalazłes ... na co brały ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralph_Fridge Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 freut, znów graty masakra w szczecinie w tym roku takie chyba tylko w rybackie sieci wpadały ale ty widze sposób znalazłes ... na co brały ???? Masz na poprzedniej stronie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 dzisiaj na to samo co wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xawi Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Witam, byłem dzis z kumplami na wiśle w okolicach sandomierza. Łowiłem na kij Dragon HM69 Sensor 2,30 m 7-25g XF HM 69 który kupiłem za 600 zł, niestety kasa nie łowi a moi kumle wyciągneli po jednym sandaczu 60 cm z tego samego miejsca i na te same przynęty, Nigdy w życiu nie kupie kija droższego niż 150 zł bo na takie łowili moi koledzy, to była pomyłka, niczym nie różni się od tych kiji jaxona oprócz ceny, skandal. jaki ja jestem głupi że tyle przepłaciłem za znaczek dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puziu Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Jak to się mawia w mojej branży fotograficznej, kupa sprzętu brak talentu Pamiętaj że łowi wędkarz a nie sprzęt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 xawi, myślałeś że jak kupisz HaeMa to ryby same wyskoczą na brzeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Piekne rybki ,gratulacje a ile mialy cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 wczoraj największy 89cm a największy dzisiaj 93cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirkos Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Rafal gratulacje piekne sandalki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 pozostaje pogratulować, i żałować że na rybkach się nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Gratuluje sandaczy,kapitalne kabany:) Mozna zapytac o los ryb czy grozi to banem? ja wczoraj orałem Wisłe,ale niestety miarowego sandacza nie uswiadczyłem. Adrenaline podniosły przyłowy- sumki koło 100 i 120+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 sumki o tej porze roku na co brały??z opadu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 @freut, dajesz czadu z tymi sandałami Szacun.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 4 Grudnia 2011 Share Napisano 4 Grudnia 2011 Na 99% miałem jeszcze trzeciego,ale po zacieciu dostał pewnie w tarkę i zszedł. Agresywny opad na duże Relaxy na 20gramowych główkach. A jak z tymi sandaczami,ze tak ponagle pytanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi