Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś po ponad miesięcznej przerwie wypad nad Wisłę. Zaczęło się fatalnie. Nie odpalił silnik i po prawie godzinie prób stwierdziliśmy że płyniemy na swoją przykosę na wiosłach. Później nie było lepiej i poza jednym braniem najprawdopodobniej szczupaka nic się nie wydarzyło :(

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 179
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

P, bywa ale to jeszcze pół biedy najgorzej jak jesteś już daleko w dole rzeki i wtedy silnik padnie :wink:

Napisano

Byłem dziś chwilkę nad rzeką i mimo mętnej wody udało mi się złapać pięć kleni. Co prawda tylko wymiar+ ale co najciekawsze cztery z nich wzięły dopiero gdy było już dość ciemno. Kolejna dla mnie lekcja :wink:

181211rropalibuszaavi00.jpg&action=rotate

Napisano

Winko świetny filmik.I znów Maybug. No to chyba jutro robię wypad na Jasiołkę. A na jakiej głębokości łowisz bo na płyciznach niewidziałem klenia ostatnio wogóle.

Napisano

Ralph_Fridge, przeslij dalej kolego te linki z piosenkami do mnie na PW bo nie mogę znaleść tego mixa piratów nigdzie:)

Napisano
Mam nadzieje że tym razem nie będzie już żadnych problemów z oglądnięciem tego mojego nieszczęsnego filmiku?

A ja poproszę te dwa kawałki, które są tam użyte, najlepiej na jakiś bezpłatny serwer :smile:

ja też bym prosił :wink:

Napisano
Dzisiaj szybki wypad po szkole na klenia zachęcony wynikami użytkownika Winko, niestety bez kontaktu z rybą. Tylko zmarzłem :lol:

To samo i ja, poranny wypadzik na pare godzin, nawet wobki takie jak kolega Winko i niestety nawet brania.woda trącona ale ryba się spławia. Zimno ale...nieważne żeby złapać zajączka...

Napisano

Dzisiaj przy uganianiu się za pasiakami trafił się całkiem fajny przyłów :

kle52cm.jpg

Sorry ale nie miałem możliwości zrobić innego zdjęcia :(

Napisano

bumtarara, ogon właśnie miał lekko zmasakrowany, może wydra albo jakiś większy drapieżnik. Ja już mam takie szczęście do większych kluch latem też złowiłem 51cm który miałby spokojnie 53-54cm ale miał obgryziony ogon :P

Napisano

ja dzisiaj na ryby nie miałem czasu, ale obroniłem mgr i jest już mgr inż. najlepsze : miałem pytanie o kwasy omega-3 w rybach,,, i pytanie od prof. "oceń sytuację pogłowia ryb dzikich w wodach śródlądowych, oraz zarybianie wód otwartcyh przez PZW " :D

Gość Placek
Napisano
Piękny! Na co się skusił?
karaś 15 cm na grunt okolo 19 ;)
Gość Placek
Napisano
Dzisiaj przy uganianiu się za pasiakami trafił się całkiem fajny przyłów :

Obrazek

Sorry ale nie miałem możliwości zrobić innego zdjęcia :(

klenik piekny,jeszcze nie mialem okazji miec takiej ryby na haczyku heh :lol:
Napisano

Byłem dziś chwilę na rybach. Lepiej co bym jednak od stołu nie odchodził. Wróciłem z kwaśną miną. Każdy pytał co się stało- mandat dostałeś, auto skasowałeś? Ja odpowiadałem tylko że nić się nie stało! A co im miałem powiedzieć, nie dość że wróciłem o kiju to jeszcze połamanym??? HM-80 silver Deamon 2-14g i to wszystko !!!!

Napisano

Mówie super pogoda, dodatnie temperatury to z kumplem skoczymy sie nad jeziorko pospinningować. Wszystko powiązane w domu, herbatka zaparzona, kanapki zrobione no to w droge. Dojeżdżamy, patrzymy z daleka - super zero fali ucieszeni schodzimy niżej a tu... cały zbiornik skuty lodem. I to takim 5cm a zbiornik mały nie jest. Jak to możliwe? ;/

Napisano

no jednak w nocy temperatura za miastem i na otwartych przestrzeniach potrafi spaść poniżej zera. Kilka takich nocy i zbiornik ścięty. A jak już lód chwyci to tak łatwo się nie podda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Dodaj link lub baner - >

Polecamy

TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich
Dragon
https://www.iparts.pl/
Pomocnik wędkarza
przewodnicywedkarscy.pl
Blog Zwędkowani
TOKAREX - super oferta pontonów firm Honda, Bush, Fiord, Kolibri, YRT, CHINEE oraz silniki i akcesoria do nich

Pontony - TOKAREX - super oferta pontonów firm BUSH, Fiord, YRT i HONDA

Akumulatory żelowe i AGM; Zamów online! do łodzi, jachtów, silników, echosond itp.
www.akumulatory-zelowe.pl

Dodaj link lub baner - >

Partnerzy

Corona-fishing.pl - sklep wędkarski

Telefony, smartfony, tablety - jaki kupić, jaki wybrać?

• Ostatnio przeglądający

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.