rafaZST Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 a to ta dzisiejsza i pierwsza w karierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 rafaZST, kozacka, szkoda że zdjęcie słabo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 wy.... wywróciłem sie za nim ja złapałem i aparat troche dostał ale mam jeszcze ze 2 tylko nie wiem jak wstawic zeby było wieksze i pixele sie zgadzały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 rafaZST, spróbuj tym http://imageshack.us/ pozniej jak zaladujesz skopiuj link FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 tu widać ile spałem http://imageshack.us/photo/my-images/46/dsc03068fa.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/708/dsc03069m.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Jedna z wczorajszych, jak na razie największa w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 W zeszłym roku była Słupia i Łeba, w tym roku padło na Regę i Inę. Kumpel skorzystał z prawa frajera i pierwszego dnia dostał waleczną pięćdziesiątkę, po czym dzień później ja dołożyłem swoją debiutancką troć. Z dużym apetytem ruszyliśmy nad Inę, rzekę, która potrafi na odcinku trzech kilometrów z beznadziejnie brzydkiej przerodzić się w kapitalnie piękną. Niestety bez ryby, ale na leśny odcinek na pewno jeszcze wrócę po pierwszego w życiu kelta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 Gofer fajne sreberko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 Piękne sztuki!!! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 9 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2012 srebro - to jest to Gofer, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 9 Stycznia 2012 Share Napisano 9 Stycznia 2012 gratki dla wszystkich ja dziś opłaciłem składki i pod koniec tygodnia ruszam nad Drwęce, trochę późno w tym roku, ale lepiej niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Gofer, gratulacje , ja swoją pierwszą też złowiłem na Redze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Stycznia 2012 Share Napisano 10 Stycznia 2012 Gratuluję wszystkim rybek, piękne trotki Jak dobrze pójdzie to w niedzielę pojawię się nad Iną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 dzisiaj nad Ina u kolegi padł pstrąg 1,7 troc prawie 3kg 75cm i szczupak 98cm - to sie nazywa fart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2012 rafaZST, dawaj foty ? ina gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 nie mam fot, wątpie zeby mieli. ja niestety byłem w tym czasie w pracy. nie moge zdradzic odcinka rzeki ale niedaleko nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoek3 Napisano 11 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2012 rafaZST, szczupak 98 to kawał rybska .... głownie chciałem 'go " zobaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pacior Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Fart? Mało powiedziane, i to teraz o tej porze, coraz trudniej będzie się łapać trocie. Pstrąg to chyba rzadkość na Inie. A TEN SZCZUPAK ?, ile ważył, na pewno kawał ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki Panowie za gratulację. Szkoda tylko, że na kolejne, czekać będzie trzeba, prawdopodobnie okrągły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 snoek3 dzisiaj oglądałem zdjecia rybek i przez telefon sie troche z nim nie dogadałem, to były dwie trocie hehe a szczupak miał 86 cm po weekendzie wrzuce foty na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 nikt sie niczym nie pochwali, jak na zawodach był ktoś? ja dzisiaj zaliczyłem tylko spad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wanpio Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 dzisiaj byłem na górnej Słupi, i udało się pierwsza moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 14 Stycznia 2012 Share Napisano 14 Stycznia 2012 Gratulację. Ja mam nadzieje, że w następnym tygodniu uda mi się wyskoczyć na trotkę. Może złowię swoją pierwszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Na rybach po tygodniu przerwy i taki tam maluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianeq94 Napisano 21 Stycznia 2012 Share Napisano 21 Stycznia 2012 Gratulacje. Ja miałem jutro jechać, ale pogoda się rypneła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi