DarthSuoniu Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Heloł Pytanie: znacie sklep internetowy gdzie można kupić: Mepps Musky Killer? Jakoś tak się zainteresowałem ta obrotówką... Macie jakieś doświadczenia z nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Bardzo dobra przyneta na szczupaki u nas dosyc drogi interes 30-50 zl za sztuke ,ale naprawde lowna i bardzo dobrze pracujaca przyneta,chwosty robia wrazenie na szczupakach ,lepiej jej nie uzywac jak jest duzo zaczepow bo juz sie mozesz z nia pozegnac:)kotwice duze i wytrzymale Ja je kupuje w stanach mozna tam kupic w dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 30 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2012 No własnie... w US&A a ja kredytówki nie mam, żeby kupować przez neta... Na stronie szczupak.pl były po 63 PLN (!!!), ale teraz zostały im tylko czarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 No drogi interes dawno sprawdzalem ceny wiec chyba troche zanizylem:)jak to u nas ceny z kosmosu ale warto miec w pudelku chociaz jednego killera,ostatnio kupilem Magnum i Giant killer mepps ale jeszcze nie doszlo zobaczymy co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Ok, OK... to teraz szukam po sklepach internetowych w Polsce i tutaj pytanie: znacie jakieś sklepy internetowe, które mają w swojej ofercie Mepps Giant Killer lub Musky Killer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szczyper3 Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 Sprawdź ten sklep http://www.sklep.wedkarskapolska.pl/sklep-vm/details/1819/347/wirowki/mepps/mepps-musky/blystka-mepps-musky-killer-bm.html Albo skontaktuj się z nimi : http://szczupaczek.istore.pl/pl/ , specjalizują się w przynętach, na pewno Ci pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 18 Maja 2012 Share Napisano 18 Maja 2012 Jakoś z powodu samego wyglądu budzi u mnie respekt , na rybna przynętę tez wygląda. Ostatnio była na sprzedaż w zestawie za 10zl z wysyłką przegapiłem aukcje.Mam takiego jednego i mam zamiar go przetestować(ale jakoś mnie szkoda , na razie używam go do odzyskiwania utraconych zestawów spławikowych). Zakupiłem go też w zestawie za 50zł (2,5zł za blachę) . Ostatnio w sklepie internetowym widziałem za 14,5zł ale adres gdzieś zawieruszyłem. A tak nawiasem ile to am gram z 30?? (tak ciężkiej blachy nie widziałem). Pytam bo nie wiem do jakiego spiningu zostawać aby ten i kołowrotek nie ucierpiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 2 Czerwca 2012 Share Napisano 2 Czerwca 2012 TUTAJ SĄ MUSKY KILLERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 TUTAJ SĄ MUSKY KILLERY I to w jakze atrakcyjnej cenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Atrakcyjnej ? musiałbym paść na mózg, żeby za jedną blachę dać prawie stówkę. Rzut i niema, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1981 Napisano 3 Czerwca 2012 Share Napisano 3 Czerwca 2012 Na forum trudniej wyrazic ironie. Oczywiscie masz racje, rzucanie taka przyneta staje sie stresujace - przynajmniej dla czlowieka o moim statusie majatkowym - a przeciez wedkarstwo to relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Zacząłem ten wątek więc dodam coś od siebie Kupiłem białego Musky Killera, którego miałem dosłownie 2 dni... pechowo trafił na jakiś korzeń w jeziorze i wiadomo, pstryk i 70 pln poszło się yebać i rdzewieć... NIGDY WIĘCEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 DarthSuoniu, jak ryba nie żeruje to nawet przynęta za tysiaka nie pomoże a jak bierze to i na blaszke za 5 zeta idzie połowić Tak jak napisał Jacek co to za przyjemność jeśli spiningujesz a nie skupiasz się na łowieniu tylko na myśli, że zaraz możesz się pożegnać z drogą przynętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 4 Czerwca 2012 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2012 Jasne, ja to rozumiem Kupiłem bo chciałem zobaczyć z czym to się je No i więcej nie kupię... Mam kilka wobków Jaxona, które są niesamowicie łowne (np. Karaś) i kilka wobków Salmo na które nic nie chce brać... Wiadomo jak jest. Nie jadę się stresować - jadę odpocząć i połazić w woderach pomiędzy "nenufarami", czysty relaks, ale nawet strata przynęty za 15 pln, która była łowna boli. Chyba nawet bardziej niż takiej za 45 zeta a nic się na nią nie złowiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marbo30 Napisano 4 Czerwca 2012 Share Napisano 4 Czerwca 2012 Dlatego na lodke kupilem odczepiacz,zwrocil sie juz z nawiazka nie myslalem,ze faktycznie tak dobrze dziala i nie stresuje sie czy cos zaczepie czy nie i czy urwie meppsa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi