kisux Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Z racji tego że zamierzamy zrobić małą nockę - zastanawiamy się nad wypadem na Słup (dawno nas tam nie było) - może ktoś ostatnio tam był i wie co się dzieje - czy coś się ruszyło czy szkoda czasu - i lepiej jechać gdzie indziej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-legnica Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Witam,to ze w/w zbiornik nie należy do łatwych to wiedzą wszyscy wędkarze z Dolnego Sląska.Od pewnego czasu jednak poznaje ten zbiornik i staram sie uzyskać info na temat suma ,czy jest spotykany w tym zbiorniku?Za podpowiedz z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 10 Czerwca 2007 Share Napisano 10 Czerwca 2007 Sum tam jest.znajomy wyciagnol z pod lodu takiego kolo 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrętek Napisano 11 Czerwca 2007 Share Napisano 11 Czerwca 2007 A jakie ryby dominują na słupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 26 Czerwca 2007 Share Napisano 26 Czerwca 2007 Ploc,leszcz,okon,sandacz tez sie moze zarzyc.Tylko ze jest to trudne lowisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 28 Czerwca 2007 Share Napisano 28 Czerwca 2007 duzo inforamcji o tym zbiorkiku masz w polskim wedkarskim eldorado na rok 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radzinho Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 Bylem na Slupie w niedziele 2 tygodnie temu, lowilem na koszyk i zlapalem plotke 38cm. Wedlug mnie warto jechac tam na nocke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek-legnica Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 W 80 % jestem na Odrze ale te pozostałe 20 % jestem na Słupie - i myśle ze ten zbiornik trzeba co jakiś czas sprawdzać ) A trzeba powiedzieć ze nie jest to łatwy zbiornik dla wędkarza,Kisux ładuj sprzet i ...Połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 25 Maja 2008 Share Napisano 25 Maja 2008 przez ostatnie dwa lata slup zadko obdarza rybami.Ciekawe czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 A może macie jakieś wyniki w tym roku na słupie ?? Zastanawiam sie nad odwiedzeniem ponownym tego zbiorniczka, ostatnio byłem w kwietniu powróciłem do domu o pustym kiju :/ (siedziałem od 5 do 18:00 i ani tyknięcia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 8 Czerwca 2008 Share Napisano 8 Czerwca 2008 Nom ja również byłem na tym zbiorniku w czwartek z kolegami i nawed tyknięcia nie było ani biała ani sandacz a jeszcze dwa lata temu wyniki były bo sie nie wracało o przysłowiowym kiju..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Właśnie wróciłem z słupa Byłem od 6:00 do 18:00 wynik 3 płotki :/ po około 25 cm, Ale za to typ obok z 10 okonków takich po 30 - 35cm (garbusków) znajomi jego po 6; 8 mówił że wczoraj był i nic nie złapał, a dzisiaj jest w szoku co najlepsze brało od 13:00 do 17:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 21 Czerwca 2008 Share Napisano 21 Czerwca 2008 Jak to zaporowka niw przewidywalny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 22 Czerwca 2008 Share Napisano 22 Czerwca 2008 Zgadza się kolat66, nie przewidywalny zbiornik Dodam jeszcze że - tylko co przyjechałem czyli gdzieś około 6:00 to Szczupaczki grasowały takie po 70 do 100cm (ostry kocioł robiły) podpłynęły po drobnice około 1m od brzegu miałem tylko małe kopytko (5cm) spróbowałem lecz bez rezultatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TATT00s Napisano 3 Lipca 2008 Share Napisano 3 Lipca 2008 Chłopaki jak tam woda na Słupie teraz?Rybki biorą? Mam zamiar wyskoczyć wcześnie z rana połowić więc chciałbym się dowiedzieć co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buszeszank Napisano 13 Listopada 2009 Share Napisano 13 Listopada 2009 Witam Prosze o napisanie jesli to nie tajemnica rzadowa, gdzie warto sie wybrac ze spinnem na sandacza i szczupaka na Słupie. Załączam mapke z naniesionymi kreskami żeby komuś bylo łatwiej określic odcinek a mi zrozumiec intencje autora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
73rafi Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Witam Jak sytuacja z braniami na Słupie? Coś się dzieje? W który rejon wybrać się teraz aby połapać na DS? Proszę o info, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 20 Kwietnia 2010 Share Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzisiaj cały dzionek na DS bez efektu , łapałem na polu 2 ; 3 z tego co zaobserwowałem wędkarze zbierają się na polu 5 (ale raczej tez nie mieli nic konkretnego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksk Napisano 24 Kwietnia 2010 Share Napisano 24 Kwietnia 2010 też ostatnio byłem na słupie i tylko dwa marne brania. nic sie nie działo, przynajmiej pogoda dopisała ale tylko ona. łapałem na miejscu nr 4 a potem pojechałem na miejsce nr 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
73rafi Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Witam. Panowie jak sytuacja z braniami na Słupie? Czy płotka odchorowała już tarło i żeruje? Jak wyniki? Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wjs2 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Wiec byłem na Słupie jakiś tydzień temu Brań 0. Może jeszcze nie czas Ale było widać okonia. Byłem w okolicach nr 3. Pozdrawiam wjs2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim1133 Napisano 5 Maja 2010 Share Napisano 5 Maja 2010 Ja byłem już 2 razy w tym roku i ani ani nic. Tam po prostu nie ma ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
73rafi Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Panowie jak tam wyniki w sobotę i niedzielę? Ruszyła się już rybka. Z góry dzięki za info. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
73rafi Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Witam. Panowie wędkował ktoś w weekend na Słupie ? Jakie efekty? Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolat66 Napisano 12 Maja 2010 Share Napisano 12 Maja 2010 Kolego od 2-3 lat tam nie ma ryb:) A przynajmniej nikt ich nie lowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi