Gregorek Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Heh.... Moje przygotowania polegają na razie na jak najszybszym wykonaniu zaległej pracy Tzw: Never Ending Job. Pakowanie prawdopodobnie w dniu wyjazdu, czyli 15. Przyjazd na miejsce wieczorem. Co do zabawy i samej atmosfery na Zlocie, to jestem przekonany ze będzie przednio!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Pozdrowienia Grzesiu Ja będę na miejscu około południa 15-go. Będę już grzał jakieś miejsce na wieczór Moje przygotowania polegają na razie na jak najszybszym wykonaniu zaległej pracy Tzw: Never Ending Job. U mnie podobnie, dodatkowo jakieś choróbsko mnie dzisiaj rozłożyło, ale nie ma opcji żeby mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 No to my będziemy od środy od rana - nie chcemy jechać w dzień... więc wyjazd dokładnie za 24 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 No to my będziemy od środy od rana - nie chcemy jechać w dzień... więc wyjazd dokładnie za 24 godziny No to piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Pozdrowienia z VII Zlotu Sympatyków Haczyk.pl w Wodnej Dolinie! Humory dopisują, ryby też jako tako Młodzież czasem łowi lepiej niż starzy Haczykowcy Wieczorem jest okazja na grillowanie Ale oczywiście nie odpuszczamy wędkowania. Ostatnia nocka oczywiście nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Flaszki pochowane do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 17 Sierpnia 2012 Share Napisano 17 Sierpnia 2012 Flaszki pochowane do zdjęcia Nie, zdjęcie oryginalne Dziś kolejna nocka nad wodą. Zestawy moczą się na okrągło i od czasu do czasu coś się powiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Troszkę zazdroszczę Ale mam nadzieję, że następny będzie gdzieś bardziej po środku Polski to się wybiorę na pewno Udanego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Sierpnia 2012 Share Napisano 18 Sierpnia 2012 Troszkę zazdroszczę Wkrótce będzie relacja z duuużą ilością zdjęć, bo w końcu i ryby dopisały na Zlocie. Poniżej wyjęty przed godziną 9,20 kg Reszta jak odeśpimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Dobrze rozpoznane miejsce zlotu, musiało przynieść efekty. Pozdrowienia dla zlotowiczów i czekamy na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Dobrze rozpoznane miejsce zlotu, musiało przynieść efekty Z tym rozpoznaniem to nie do końca Wiedziałem, że są tu niezłe ryby, ale efekty przeszły wszelkie oczekiwania. Oczywiście przez pierwsze dwa dni przyszło zapłacić frycowe, ale jak już połapaliśmy co i jak to już poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 ale jak już połapaliśmy co i jak to już poszło Oj tak! Pod tym względem to był szał ciał! Relacja jutro kochani - bo nie wiemy dzisiaj jak się nazywamy... Gdyby nie to, że brakowało nam kilku osób - to byłby to najlepszy zlot ever! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Zlot za nami. Zostają wspomnienia wspólnie spędzonych chwili i wędkarskich emocji. Chciałoby się aby to mogło potrwać dłużej .... Do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 Gdyby nie to, że brakowało nam kilku osób - to byłby to najlepszy zlot ever! Zdecydowanie jeden z najlepszych zlotów pod wieloma względami !!! Tylko ten czas, który w dobrym towarzystwie i przy dobrej zabawie biegnie stanowczo za szybko... Myślę, że na fali świeżych jeszcze wspomnień można by snuć już jakieś plany co do następnego zlotu Wielkie Dzięki dla wszystkich za wspaniałą atmosferę !!! Gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Dawać fotki a nie smutacie, że koniec Koniec to początek nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Spokooojnie - ponad 80 zdjęć z mojej strony - to trochę trwać musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Spokooojnie - ponad 80 zdjęć z mojej strony - to trochę trwać musi Szalejesz Ja też coś pewnie dorzucę, bo część zdjęć jest tylko na moim aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Szalejesz Wcale nie... Mam ponad 400 z całego wyjazdu Ja też coś pewnie dorzucę Tylko wiesz... Tak jak prosiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Do dalszej dyskusji na temat VII Zlotu zapraszam do tematu z relacją Trini http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=16746&sid=aa6a7b87228f773c8de24caaebcab4da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi