Winko Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Piękna sztuka! Gratki! Na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej 18 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 wobek własnej produkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 to mnie sie bardziej ten jasiek podoba Super rybka. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mxrek Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Odra na Maślicach,2godz machania kijaszkiem i trafił się klonek 40cm. Oczywiście pływa dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skydriver Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Wczorajszy wypad ze spinningiem w godz 15-17 zakonczyl sie klenikiem okolo 30 cm, wzial na wobka 2 cm, poza tym ani brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Gratulacje mxrek! 40tka to całkiem niezły wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Kolejny wypad nad kanał notecki, tym razem okonie troszkę mniej współpracowały łącznie z kuzynem złowiliśmy około 10 szt w przedziale 25-30 cm. Po raz kolejny padły dwa liny i jeden rekordowy spadł po ok 10-minutowym holu. Tym razem kuzyn cieszył się z nietypowego połowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Dziś 3,5 godziny nad narwia na dwa feederki płotka 30 zm i leszcyk 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasielewskis Napisano 24 Marca 2012 Share Napisano 24 Marca 2012 Dziś 3,5 godziny nad narwia na dwa feederki płotka 30 zm i leszcyk 50 Na jaką przynętę łowiłeś i jaką miałeś zanętę? Pytam, bo jutro z rana wybieram się do Czarnowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Wczoraj, od 12 do zmroku, staw Hubertus, nr 302, Katowice. Wynik marny bo zaledwie kilka leszczyków, jeden ok 45cm spiety przy brzegu. Kilka ładnych brań, ale chyba jeszcze śpię po zimie więc refleks nie ten. Plusem była możliwość spożycia zimnego piweczka na łonie natury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Właśnie wróciłem znad wody, zmiana pogody negatywnie wpłynęła na żerowanie ryb, złowiliśmy kilkanaście płotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katystopej Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 wczoraj i dziś staw Wesoła w Mysłowicach, wczoraj 4 i dziś 4 leszcze 40-45cm, całkiem sporo brań, fajna zabawa na początek sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staszek Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Wróciłem z Przeczyc. Pływadło zwodowałem, pływałem ponad 3 godziny na silniku , w sumie wiekszośc na 5 biegu bo mocno wiało . Spławik był przez 15 minut w wodzie, nic nie brało a pływać się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 A ja dzisiaj u siebie w miescie znów nad dużym stawem łowiłem godzinke efekt http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/546162_328052593918695_100001418710427_891087_1834456209_n.jpg 45cm ale nie to jest najwazniejsze bo dzisiaj pobiłem swój rekord szczupaka 80cm,jako przyłow,zaatakował obrtówke jacksona nr 3 oczwywiscie bez stalki,jestem w szkou bo już 7 szczupaków tam tak wyholowałem,ale ten był piekny,pełno gapiów sie zeszło,czułem sie królem wtedy ,został wypuszczony,pstrąg dzisiaj na kolacje um um um Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregory122 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Na jaką przynętę łowiłeś i jaką miałeś zanętę? Pytam, bo jutro z rana wybieram się do Czarnowa. zanęta feederek +bulka tarta a na haczyk dwa biale robaczki ale to i tak za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankowaty Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Wczoraj byłem nad Odrą we Wrocławiu. Złowiłem około 20 leszczyków - największy 35 cm, kilka płotek i jednego karpia 40cm. Karp mnie zaskoczył, bałem się że będzie problem z wyciągnięciem, bo łowię na przypony 0.10, ale dałem radę. Dziś, Odra w okolicach Kotowic - 3 krąpie, lipa, pogoda się zmieniła, zaczęło wiać, było pochmurno, brań niedużo. Wróciłem do Wrocławia, brań było kilkanaście, ale baaardzo delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiperg Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 W sobotke 2h nad rzeczką 2 spady 1 szczupły około 35cm i na brzegu oto moja pierwsza kropka tego sezonu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 hiperg, fajne zdjęcia, no i oczywiście gratki za udany wypad. U mnie w terenie z kropkami straszna lipa - ludziska kłusują na potęgę. Wracając do tematu, dzisiaj same krasnopiórki - max 15cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 25 Marca 2012 Share Napisano 25 Marca 2012 Wczoraj, od 12 do zmroku, staw Hubertus, nr 302, Katowice Stare, dobre czasy Panie Wojtku mi się wspomniały Feederem machałeś czy klasyczną gruntówką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Wczoraj, od 12 do zmroku, staw Hubertus, nr 302, Katowice Stare, dobre czasy Panie Wojtku mi się wspomniały Feederem machałeś czy klasyczną gruntówką ? No tak, nie cza było jechac do wielkiego miasta:D Była klasyczna gruntówka, ale jak sam wiesz...łowienie było na drugim planie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 A ja narazie tylko pływam i szukam dobrych miejsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaltrzebnica Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Placek masz zdjecie tego szczupaka z betonowego? szczerze mowiac nie wiedzialem ze 80 tam plywaja. trzeba bedzie sie wybrac ze spinem jutro upolowac jakiegos pstraga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Echo Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Dzisiaj inauguracja sezonu na Wiśle. Łaziłem za kleniem/jaziem z woblerkami i udało mi się skusic takiego oto grubaska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 3 godzinki z odległośćiówka na biuałego robaczka skusił sie taki Jasiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 26 Marca 2012 Share Napisano 26 Marca 2012 Jeziorsko za tamą kilka płotek i kilka jazi w niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi