artech Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Najbardziej skuteczna, romantyczna, dość mocno w Polsce rozpowszechniona gra wstępna? Słyszałem ostatnio podobny dowcip z tym że odpowiedź brzmiała: 30 minut błagania Co robi kobieta po stosunku ?? ... Przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 http://www.joemonster.org/art/21889/Wedkowanie_ekstremalne Z góry przepraszam jak zły dział. Ale relacja przednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Grudnia 2012 Share Napisano 20 Grudnia 2012 haha świetne najlepszy dowcip w tym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 czytałem to wczesniej i prawie sie zlałem p.s. widze tu mlodego M.Stuhra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 21 Grudnia 2012 Share Napisano 21 Grudnia 2012 Niezła beczka z tego tekstu, też czytałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 23 Grudnia 2012 Share Napisano 23 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 24 Grudnia 2012 Share Napisano 24 Grudnia 2012 tak w ramach kawału naprawde dobre http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/12/fd7d84ccd74d0af0d54a28dc5203cfd7_original.jpg?1356305861 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Grudnia 2012 Share Napisano 25 Grudnia 2012 Było stronę wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 26 Grudnia 2012 Share Napisano 26 Grudnia 2012 Zapytano Bronisława Marię Komorowskiego jaka jest jego ulubiona kolęda. Prezydent uśmiechnął się, pogładził wąsa i odpowiedział: - Chyba jasne, że dla mnie, myśliwego to: "Śrut nocnej ciszy". _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Zawaliło się łóźko piętrowe w Londynie. 12 Polaków zostało rannych. - W takiej krótkiej spódniczce na dyskotekę nie pójdziesz! - Tato, ale ja mam już 18 lat. - Gówno mnie to obchodzi, Kamil. Nie idziesz! -Wiesz, że swój pierwszy raz najlepiej zrobić z kimś kogo kochasz? -wiem tatusiu... Spytałem dzisiaj mojego dziadka i ojca czy w naszej rodzinie były jakieś przypadki kazirodztwa. Powiedział, że nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 29 Grudnia 2012 Share Napisano 29 Grudnia 2012 Mój ulubiony: Blondynka do brunetki: - ale ty to masz zabawnego męża! Jak mi wczoraj opowiedział kawał w autobusie to mało co z łóżka nie spadłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 W kolejce do kasy stoi kobieta z córką, która cały czas jęczy: - Mamo chcę pić, mamo chcę jeść, mamo chcę pić, mamo chcę jeść..... Sytuacja trwa już dłuższy czas. Stojący za nimi facet nie wytrzymuje i zwraca się do matki: - Pani kupi dzieciakowi arbuza to się naje i napije Matka odwraca się do faceta i ze spokojem odpowiada: -Pan se zwali konia nogami to se pan porucha i potańczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Stycznia 2013 Share Napisano 10 Stycznia 2013 Jeden z nocnych klubów, męska toaleta. Późny wieczór. Facet załatwiając potrzebę fizjologiczną słyszy dwuznaczne dźwięki. Nagle z jednej z kabin dobiega szept mężczyzny: - Ciszej ssij, jak jesz to też tak mlaskasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 Swięty Piotr oprowadza po niebie nowego przybysza i w pewnym momencie pokazał mu ziemię. A co to za światełko tam mruga? -pyta nowy. Takie mruganie to oznacza, że tam mąż zdradza żonę - odpowiedział święty Piotr. O i tam podobnie mruga. Tam to żona zdradza męża. Ooo, święty Piotrze, a tamta mrugająca łuna? - pyta nowy. To Ciechocinek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Stycznia 2013 Share Napisano 15 Stycznia 2013 - Jaka jest różnica między erotyzmem a perwersją ? Erotyzm - gdy twoja dziewczyna ściąga majtki i rzuca o ścianę. Perwersja - gdy się przykleją. Głowa rodziny, leżąc na łożu śmierci mówi do syna. Synu, zostawiam ci farmę z trzema domami, 5 samochodów, 6 ciągników, 1 stodołę, 20 krów, 10 koni, 10 owiec oraz 10 kóz. Zaskoczony syn mówi. Naprawdę? Jak to? Gdzie to wszystko jest? Na co staruszek w odpowiedzi: -Na facebooku. I dwa specyficzne kawały: Na autostradzie zdarzył się dziś wypadek. Próbowałem pomóc ofiarom, ale widok całej tej krwi sprawił, że było mi niedobrze i nie dałem rady. Powinni dać sobie radę dopóki nie przyjedzie jakaś inna karetka. Mógłbyś przy okazji zatrzymać się na stacji? Kupiłbym kilka piw na wieczór. Proszę posłuchać, albo chce Pan towarzyszyć swojej dziewczynie w drodze do szpitala albo proszę opuścić ambulans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 A tu ciekawa fotka anty mody wędkarskiej http://niefart.pl/5752/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 nie wszyscy maja fejsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 16 Stycznia 2013 Share Napisano 16 Stycznia 2013 nie wszyscy maja fejsa No nie Ty też? Co za faux pas... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Mam, ale nie jestem głupi jak większość społeczeństwa aby dodawać dostęp do moich danych takim aplikacjom/stronom. Zauważ, że jeśli nie klikniesz lubie to gówno zobaczysz. A jak klikniesz to strona/aplikacja ma dostęp do Twoich danych i zamieszcza syf na tablicy bez Twojej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 Mówią, że dla zdrowia dobrze jest chodzić boso. Coś w tym jest. Kiedy rano budzę się i okazuje się, że spałem w butach - ZAWSZE boli mnie głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Stycznia 2013 Share Napisano 17 Stycznia 2013 edmund, no to poprawiłeś mi humor na koniec dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 25 Stycznia 2013 Share Napisano 25 Stycznia 2013 Na komisariacie zeznają trzej świadkowie bójki. Pierwszy zeznaje murzyn : - Ja nic nie wiedzieć. Ja jechać sobie spokojnie autobusem, aż tu nagle dostać najpierw w twarz od jednego, a potem od drugiego. Zeznaje student : - No jadę sobie autobusem i jadę. Nagle patrzę, a murzyn staje mi na nogę. Myślę sobie : to murzyn, pewnie zaraz zejdzie, dam mu minutę. Odczekałem minute z zegarkiem w ręku, ale murzyn nie zszedł. Dałem mu jeszcze jedna minute, potem kolejna i w ten sposób kilka minut minęło. W końcu nie wytrzymałem i walnąłem murzyna w ryj. Zeznaje trzeci świadek : - Jade sobie autobusem i widzę murzyna oraz studenta. Patrze, a student co chwile patrzy się to na zegarek to na murzyna i w pewnym momencie jak mu nie przywali. I ja też mu przypierdolilem, bo myślałem ze się w całej Polsce zaczęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaluza32 Napisano 27 Stycznia 2013 Share Napisano 27 Stycznia 2013 Trochę nie miły ale... Dlaczego murzyni nie mają zębów ? Bo im tata wyświetla chleb na ścianie. Pomijając fakt, że murzyni mają piękne zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 28 Stycznia 2013 Share Napisano 28 Stycznia 2013 super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 http://ru.fishki.net/picsw/012013/28/post/fail/fail-002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi