Skocz do zawartości
Dragon

Muzyka

Gość bogdan39

Rekomendowane odpowiedzi

Gość grzechuce
Napisano

MariuszA, e tam ja tam czegos takiego nie kupuje. jesli chodzi o performy o ten gosc jak dla mnie miecie Panacea @ Urban Form Art

i oczywiscie czlowiek z kosmosu

przynęty na klenia   Dragon
Gość grzechuce
Napisano
  Cytat
bez maszynek czy dzwiekow ,generuje je ustami i zapisuje w tym wynalazku na dole do loppow ;)
a to co raz czesciej stosowana performa. niby cos nowego ale sporo osob sie tym zachwyca jak Me, Myself and I. na festiwalach performace przewija sie troche osob co sie w cos takiego bawi do tego robia jeszcze przedstawienie troche jak teatr i jakos nie maja wziecia mimo ze nie sa zli wrecz przeciwnie to co robia wymaga wiekszej uwagi i zastanowienia. i moze wlasnie w tym problem.

cos na dokladke ludzie jaraja sie mam talent i tam jakimi beatboxerami to ciekawe co by powiedzieli na tego kolesia MASTA MIC z rosji

kiedys widzialem filmik z powiedzmy imprezy z klimatow ambient itd. gosc siedzial i gral. ale nie gral czegos co zrobil tylko tworzyl muzyke w czasie rzeczywistym. nie z sampli gamofonow. tylko syntezatory, sekwencer, efekty itd i to co przemyslal przed sekunda. to juz dopiero jest miazga

Gość grzechuce
Napisano

jego gosc co subskrybuje na YT dodal do ulubionych ten ponizej filmik. niezla nuta i tak w sumie przypomnialy mi sie czasy studenckie ogladajac te urywki :smile:

Napisano
  Cytat
2:50 rzeznia
  Cytat
Rzeznia to jest tu:

jak chcecie rzeznie to prosze...

Cytat
generuje je ustami i zapisuje w tym wynalazku na dole do loppow

np: na loopstation roland RC-50 :mrgreen:

albo laptop i ableton live :wink:

bawilem sie kiedys w takie rzeczy na swoim boss voice transformwr vt1 podlaczonym do tc-helicon voice prism plus i do tego efekt behringera virtualizer pro a to wszystko wpychalem przez steinberga cubase system 4 na hp pavilon i wykanczalem na cool edit pro...a wlasciwie nie ja tylko moj klawiszowiec... :mrgreen:

tak zwana wirtuozeria jednego palca... :twisted:

Napisano

:mrgreen: - panowie mój nos w młodości niejedno ze mną przeszedł , był nadwyrężany a do tego wspomagany lekiem w postaci dymu na lepsze samopoczucie.

Zobaczcie tylko co by było gdyby pan z instrumentem dentym w dłoni został murarzem...każdy ma jakiś talent.Dla mnie to coś pięknego

Napisano
  Cytat

linki sie nie wstawily czy ktorys admin je wykasowal i jesli tak to dlaczego?bo nie wiem czy moge wstawic jeszcze raz czy znowu poruszam czyjes uczucia czy regulamin czy inna cholere :mrgreen:

Gość grzechuce
Napisano
  Cytat

tego nikt nie przebije. mam talent sie chowa DJ, wokalista i tenczerz w jednym :lol:

Napisano
  Cytat
kto moj link usunal?

moherowe berety,,,

wiec dla podtrzymania tematu kawalek z video z jedynego filmu,ktorego nie dotrwalem do konca...begoten...

Gość grzechuce
Napisano
  Cytat
moherowe berety,,,

tu tez sa?

Juno Reactor - Tokyo Dub

Napisano

Ja wole posłuchać czegoś bardzo ludzkiego,niadawno byłem na koncercie a-ha było super, a to kawałek z tego koncertu nakręcony przez kumpla A-HA Butterfly,Butterfly

Napisano
  Cytat
Jak dla mnie, to nie ma nic wspólnego z muzyką A gościu powinien się leczyć i mniej ćpać

A co do linków, to jak ich nie opisujecie to są usuwane, więc nie doszukiwał bym się tu ingerencji sił nadprzyrodzonych, a raczej własnej nieznajomości regulaminu

a widzisz Artech,bo nie kazdy ma umysl szeroko - horyzontalny (bez obrazy :wink: ).

to tak samo jak z kobietami z nadwaga,niektorym sie podobaja a inni by nie spojrzeli ale czy to znaczy ,ze mialoby ich nie byc???

tak tez jest i z muzyka.musi byc i taka i owaka bo niektorzy chodza w glanach a niektorzy w lakierkach :mrgreen:

jesli wiec znasz sie na muzyce to nie mozesz powiedziec ,ze "to nie ma nic wspolnego z muzyka" ale ,ze taka Ci sie nie podoba.

Mi tez nie podchodzi muza , ktora zapodaje Grzechuce ale nie powiem ,ze to nie muzyka a jeden kawalek (ten z urywkami teledysku aphex twin - come to daddy ) troche (tylko troche :razz: ) zaskoczyl mnie ciekawa konstrukcja.bity i sekcja rytmiczna te sprawy...

gosciu z tego mojego nieszczesnego kawalka nie musi sie juz leczyc bo nie zyje :cry:

w sily nadprzyrodzone nie wierze - raczej w ludzkie :cool: jak mam opisac link?podac artyste,tytul i napisac tabulature nut?a gdzie element zaskoczenia? :shock::?:

sie rozpisalem... :mrgreen:

Napisano

Ładnie to streściłeś :mrgreen: szczerze ja nie mam takiego problemu że ta lub ta muzyka mi się nie podoba ... słucham muzyki z każdego zakątka świata ... nie raz nawet arabów słucham (spoko nie jestem Talibem) ... co do gatunków słucham każdego ... ale i tak króluje u mnie na pierwszym miejscu Metallica i Kaziu następnie Hardstyle :mrgreen::mrgreen:

Napisano
  Cytat
Metallica i Kaziu następnie Hardstyle

niezla rozpietosc :grin: z metaliki przez kaziki na syntetyki :grin:

Napisano

już nie chciałem w to mieszać Disco Polo :mrgreen: chociaż nie powiem nie które piosenki to kozak :!: szczególnie przy buteleczce czystej :mrgreen::mrgreen:

Napisano
  Cytat
już nie chciałem w to mieszać Disco Polo :mrgreen: chociaż nie powiem nie które piosenki to kozak :!: szczególnie przy buteleczce czystej :mrgreen::mrgreen:

jak to dobrze,ze ja nie pije...

Napisano

ojj nie wiesz co tracisz :D żołądkowa z miętą i Antoś Szprycha w tle :mrgreen::mrgreen: to to jest miazga :D a jak zabawa :mrgreen::mrgreen:

a może założymy własną kapele :mrgreen: ja moge śpiewać tylko potrzeba kogoś do grania na gitarze cymbałakch i skrzypcach :mrgreen::mrgreen: będziemy jeździć po weselach i grać :mrgreen::mrgreen: szczerze mam kolesia co umie grać na akordeonie i jeździł z dziadkiem i z takim typkiem to nawet dorby hajsik był .. napiwki i popić dobrze można za darmoche :mrgreen::mrgreen: mówił ze potem się lepiej grało :D że lepiej czuć rytm hahah :mrgreen:

Gość grzechuce
Napisano
  Cytat
aphex twin - come to daddy

bifa to byl rubber johny ale faktycznie aphex

http://www.youtube.com/watch?v=3far9oHZOsI full clip

no i jeszcze miazga kawalek ojca chrzestnego powalonej muzy

aphex twin - windowlicker

milego sluchania i ogladani klipu lasek z nadwaga i brodami oraz niespodzianka :cool:

Gość grzechuce
Napisano
  Cytat
a może założymy własną kapele

a ja moge? dobrze gram na tubie :lol:

Napisano

bifa, mi nie chodzi ot co oni tam brzdąkają w tle, a o to co wyprawia ten gościu..... :???: to nie jest normalne :neutral:

Cytat
nie musi sie juz leczyc bo nie zyje
No jakoś mnie to specjalnie nie zaskoczyło :wink: