marcin503 Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Witam To mój pierwszy post na forum i pierwsza większa ryba w tym sezonie. Przy okazji sprawdziłem nowy kołowrotek, spisał się idealnie. Karpik został złowiony o 5 rano na kukurydzę, waga 6,20 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stawik Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 No gratulacje! Niezła rybka, oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Po niemałych problemach i nieprzychylnosci losu udało się rozpocząć sezon boleniowy Powierzchniowych ataków rap jak na lekarstwo,jeśli już były to pojedyńcze i jakieś chaotyczne,ale kto ma Spirita w pudełku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlo Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 Dziś wybrałem się na Odrę porzucać ,przez cały dzień machania tylko kleń 52cm boleń 55 i szczupak 60,wszystko na boleniówkę kolegi Arteha,niestety bez fotek bo bateria w telefonie zasłabła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 W końcu sezon rozpoczęty! No bo ileż można było czekać na przyzwoitą rybę... Na łowisku stawiliśmy się punkt ósma, było ciepło i słonecznie, ale zanosiło się na grubszą zmianę pogody. I one właśnie tak lubią. Około południa zrobiło się zimno - 10 stopni w dół, ale do tego czasu... Jesiotry pięknie brały! Łącznie złowiliśmy dzisiaj 5 - moje dwa - pierwszy 85 cm a drugi 80 - fajnie walczą trzeba przyznać Ale pyski mają okropne... I ostatnie marne 1,20 kg Mozambikanin się swoimi fotkami pewnie jutro pochwali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Maja 2012 Share Napisano 6 Maja 2012 I jak różnorodnie na forum się zrobiło. Bluzer się rozkręca, a Trini chyba dobiła nas wszystkich . A ja monotonnie swoje. Po nieudanym bolkowaniu, osiem kleników w chłodny dzień, bo niecałe 11°C http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=227356#227356 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 sobotnia gruntowa zasiadka na zaporówce zaowocowała płoć ponad 35cm i jaź ponad 40 Dwa leszcze około 50cm i filmik Dzień słoneczny z lekkim wiaterkiem pd/wsch Jaceen tłucze te kluski jak szalony Gratulacje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 No pięknie Panwie łapiecie Ja z utęsknieniem czekam do środy i czwartku, Zapolujemy cos ze spinnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Dziś jeden szczupak 54 cm na woblera. Dopóki było pełne zachmurzenie było ok. Po wyjściu słońca totalna studnia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Sebek, tylko pogratulować Na której zaporówce takie wyniki? A po kolegę nie zadzwoniłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 pierwszy wypad z grubszym spinem w tym roku nad Odre i trafił sie fajny szczupły , wzioł na wolno prowadzonego woba w kolorze okonia p.s. te rany na ogonie były dosc swierze albo jakies ptaszysko albo śruba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Lekkie ochłodzenie to i kleniaki lepiej żerują, największy spośród: 8 kleni, 7 okoni, kiełbia równe 40 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Maja 2012 Share Napisano 7 Maja 2012 Zostawiłem wczoraj nad wodą trochę sprzętu, to dzisiaj wróciłem się po niego. I tak nadarzyła się okazja ponownego wędkowania. Pięć kleni do 35cm, dwie płocie i największy na koniec 47cm. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=227447#227447 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ememiks Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Zostawiłem wczoraj nad wodą trochę sprzętu, to dzisiaj wróciłem się po niego. I tak nadarzyła się okazja ponownego wędkowania. Pięć kleni do 35cm, dwie płocie i największy na koniec 47cm. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=227447#227447 Jak ja zostawiam trochę sprzętu to jak wrócę po niego to już nie ma czym połapać. Już pare wędzisk zostawiłem ale jak to się mówi w przyrodzie nic nie ginie tylko zmienia właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Klin Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Nad morzem ruszyła belona Wczoraj 4 sztuki 2 największe 81 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek43 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Adam Klin a w którym miejscu na wybrzeżu bo ja mam zamiar w niedziele wybrać się do Dziwnowa.Pozdrawiam i dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Nad morzem ruszyła belona Wczoraj 4 sztuki 2 największe 81 cm Dobrze wiedzieć Łowisz w swoich stronach czy gdzie indziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Klin Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Belony jest naprawdę sporo, niech przykładem będzie koło 20 sztuk które dzisiaj odprowadziły mi przynęte pod nogi:) Łowię w Gąskach na prawo od latarni morskiej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Klin Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 A tu zdjęcie z dzisiejszej wyprawy 2 sztuki 80cm i jedna troche mniejsza. Wiem ze zdjecia mało estetyczne ale nie było czasu na lepsze.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4a019fa5267b845.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek43 Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Ładne sztuki mam nadzieje ze w niedziele da się połowic i coś się skusi na blaszkę w Dziwnowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Klin Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 Zapomniałem dopisac ,że przyciałem przypadkowo tobiasza o ile to był tobiasz taki koło 30 cm będą filety na flądre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 8 Maja 2012 Share Napisano 8 Maja 2012 98 cm i 7 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Moje GRATULACJE Macko !!! Piękny szczupak!!! Na spiningg czy też na żywca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macko Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 spinning, przynęta to mepps black fury nr 3 bez stalki (urwałem wszystkie) na plecionce 0,14 PP,, zacięty fartownie w kącik paszczy, dlatego nie przegryzł plecionki ... walka z rybą trwała ponad 20 min, ze 3 świece były, ale ogólnie dalej jak na 6m nie robił odjazdów, całkiem spokojny Zębol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 9 Maja 2012 Share Napisano 9 Maja 2012 Gratki macko. To Wisła jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi