Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 80
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

D@wido, Byłem tam dzisiaj i widziałem właśnie chyba tego samego bo niezły klocek żerował, niestety na zero ;)

Gratulacje piękny boleń!

Napisano

Dziękuję za gratulacje :grin: dziś też niedużego wyjąłem ok 45-50 cm :grin:da9b920047a3acb6med.jpg

DAWID możliwe że to ten sam szalał bo mierzenie i fotka szybko przebiegły dzięki pomocy kajakarza który widząc hol podpłynął :smile: okazało się że płynął od punktu zerowego i miał w planach pokonać wisłę do samego ujścia :smile:

Napisano

Właśnie wróciłem z nocki i tylko kilka brań na fileta, niestety nie zaciętych. Rano wyszły bolki i jednego zdjąłem 50cm. C&R

e576b9396f1450bcmed.jpg

Napisano

Po ostatnich niepowodzeniach w końcu udało się skusić do brania i szczęśliwie wycholować bolenia profesora weterana :))) Przynęta to stary, niezawodny łomżyński bezsterowiec :)) C&R !!!

boleo.jpg

• 2 weeks later...
Napisano

Nie ma czym się chwalić :sad:. woda na wiśle tak spadła na moich miejscówkach że masakra. Bolki tłuką ale na takich odległościach że nie sposób ich ściągnąć

Napisano

Witam! Jeszcze mało boleni na moim koncie ale pochwalę się ostatnim sierpniowym Wiślanym malcem :)

boloe.jpg

Do tego fotka fajnej miejscówki na Narwi. Niestety jak idę tam na grunt to bolki prawie na brzeg wyskakują a jak wpadam ze spinningiem to cisza :)

20120811182053.jpg

Polecam pełny rozmiar :) Pozdrawiam

Napisano

Hubson,

Gratulacje bolka, ale zdziwiła mnie pozycja ustawienia wędzisk na grunt nad rzeką :D W takiej pozycji stosuję tylko nad zalewem wiślanym a nad rzeką staram się gruntówki mieć jak najniżej podłoża :)

Napisano

No i panowie....chyba ja też zachorowałem na bolenioze :lol::lol:

Wczorajsza rapka 65 cm:

vTqJW.jpg

lKWx.jpg

Sorki za jakoś zdjęć , ale aparat został w domu...nie chciałem męczyć ryby więc szybko pstryknąłem fotkę , buzi i do wody.Mam na dzieje że spotkamy się za rok :)

Napisano
Nie jest to osiemdziesiąt, ale po dwóch wypadach i kilkunastu wyjściach

do przynęt w końcu jednego oszukałem drewienkiem.

Obrazek

Obrazek

Gratulacje Jacku, cel jakim był bolek, został osiągnięty :mrgreen:

może teraz pora na Zanderka? :razz:

pozdr

Napisano
I mój rekord - 80cm i ponad 6kg. (nie z tego roku ale musiałem sie pochwalić ;) złowiony w Odrze)

Niezłe "bydle". W tle widzę znajomy most :) Gratuluję

• 2 weeks later...
Napisano

c9110dd374b81cacmed.jpg

50-taczek

01cf91e781cec69cmed.jpg

RH w akcji

7727242e02f1ad7bmed.jpg

55 cm

876794ca4668ed6bmed.jpg

60cm branie ok 30-40m ode mnie w dość silnym nurcie ładnie przyginał badyla :mrgreen:

Ryby niewielkie ale cieszą ogromnie po tak długiej letniej przerwie oczywiście pływają dalej

Napisano

panowie bolki u was nie biorą, że tak cicho od jakiegoś czasu? Na odrze walą chyba lepiej niż w maju, podejrzewam, że to ostatni moment na takie brania bo zaczynają się najadać na jesień. Tutaj jeden z trzech wczorajszych. Od maja jeden z największych. 70 cm i nieźle upasiony ;)

post-13100-14544973115901_thumb.jpg