pawciobra Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 D@wido, ładna sztuka Powodzenia w dalszym pobijaniu rekordów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 D@wido, Byłem tam dzisiaj i widziałem właśnie chyba tego samego bo niezły klocek żerował, niestety na zero Gratulacje piękny boleń! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 27 Lipca 2012 Share Napisano 27 Lipca 2012 Dziękuję za gratulacje dziś też niedużego wyjąłem ok 45-50 cm DAWID możliwe że to ten sam szalał bo mierzenie i fotka szybko przebiegły dzięki pomocy kajakarza który widząc hol podpłynął okazało się że płynął od punktu zerowego i miał w planach pokonać wisłę do samego ujścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Właśnie wróciłem z nocki i tylko kilka brań na fileta, niestety nie zaciętych. Rano wyszły bolki i jednego zdjąłem 50cm. C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 29 Lipca 2012 Share Napisano 29 Lipca 2012 Po ostatnich niepowodzeniach w końcu udało się skusić do brania i szczęśliwie wycholować bolenia profesora weterana )) Przynęta to stary, niezawodny łomżyński bezsterowiec ) C&R !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Dalej Panowie chwali się swoimi bolkami. Ja ostatnio nie mam czasu na ryby ale 15-18 sierpnia nalży do mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Nie ma czym się chwalić . woda na wiśle tak spadła na moich miejscówkach że masakra. Bolki tłuką ale na takich odległościach że nie sposób ich ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubson Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 Witam! Jeszcze mało boleni na moim koncie ale pochwalę się ostatnim sierpniowym Wiślanym malcem Do tego fotka fajnej miejscówki na Narwi. Niestety jak idę tam na grunt to bolki prawie na brzeg wyskakują a jak wpadam ze spinningiem to cisza Polecam pełny rozmiar Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 13 Sierpnia 2012 Share Napisano 13 Sierpnia 2012 Hubson, Gratulacje bolka, ale zdziwiła mnie pozycja ustawienia wędzisk na grunt nad rzeką W takiej pozycji stosuję tylko nad zalewem wiślanym a nad rzeką staram się gruntówki mieć jak najniżej podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 14 Sierpnia 2012 Share Napisano 14 Sierpnia 2012 W nurcie rzecznym wędziska w pionie - czemu? Żeby żyłka miała z wodą styk na jak namniejszej długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 19 Sierpnia 2012 Share Napisano 19 Sierpnia 2012 No i panowie....chyba ja też zachorowałem na bolenioze Wczorajsza rapka 65 cm: Sorki za jakoś zdjęć , ale aparat został w domu...nie chciałem męczyć ryby więc szybko pstryknąłem fotkę , buzi i do wody.Mam na dzieje że spotkamy się za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 20 Sierpnia 2012 Share Napisano 20 Sierpnia 2012 Gratuluję, u mnie na spina biorą jazie jak nigdy a bolki ni cholery nie chcą się skusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 Pierwsze warciańskie bolenie 52 i 66cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 I mój rekord - 80cm i ponad 6kg. (nie z tego roku ale musiałem sie pochwalić złowiony w Odrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk96xd Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 I mój rekord - 80cm i ponad 6kg. (nie z tego roku ale musiałem sie pochwalić złowiony w Odrze)Obrazek Ależ kolos! Gratuluje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 24 Sierpnia 2012 Share Napisano 24 Sierpnia 2012 piękna sztuka GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_are_Ks Napisano 30 Sierpnia 2012 Share Napisano 30 Sierpnia 2012 Wczoraj po południu kolejna sztuka prawie 60cm, wstawie zdjęcie po pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 6 Września 2012 Share Napisano 6 Września 2012 Nie jest to osiemdziesiąt, ale po dwóch wypadach i kilkunastu wyjściach do przynęt w końcu jednego oszukałem drewienkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 M_are_Ks, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Booseib Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 Nie jest to osiemdziesiąt, ale po dwóch wypadach i kilkunastu wyjściach do przynęt w końcu jednego oszukałem drewienkiem. Obrazek Obrazek Gratulacje Jacku, cel jakim był bolek, został osiągnięty może teraz pora na Zanderka? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 7 Września 2012 Share Napisano 7 Września 2012 I mój rekord - 80cm i ponad 6kg. (nie z tego roku ale musiałem sie pochwalić złowiony w Odrze) Niezłe "bydle". W tle widzę znajomy most Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kappa00 Napisano 17 Września 2012 Share Napisano 17 Września 2012 No i w końcu przyszedł i czas na mnie.Jest rapa 77cm, 4,5kg.Jak na drugiego bolenia w życiu to jestem w szoku.Wobler Salmo (boleniowy), hol ok.10minut wykończył mnie całkowicie.Zakochałem się w tej rybie! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eceea17b5daca9a8.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D@wido Napisano 20 Września 2012 Share Napisano 20 Września 2012 50-taczek RH w akcji 55 cm 60cm branie ok 30-40m ode mnie w dość silnym nurcie ładnie przyginał badyla Ryby niewielkie ale cieszą ogromnie po tak długiej letniej przerwie oczywiście pływają dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaltrzebnica Napisano 24 Września 2012 Share Napisano 24 Września 2012 panowie bolki u was nie biorą, że tak cicho od jakiegoś czasu? Na odrze walą chyba lepiej niż w maju, podejrzewam, że to ostatni moment na takie brania bo zaczynają się najadać na jesień. Tutaj jeden z trzech wczorajszych. Od maja jeden z największych. 70 cm i nieźle upasiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi