jaceen Napisano 28 Października 2012 Share Napisano 28 Października 2012 W środę miałem kilka brań. Dwa małe sandacze zacięte i jeden ładny okoń, około 30-tki. Dzisiaj 1½ godziny nad wodą i jeden szczupak koło 50-ki. Dwa brania sandaczowe i jedno trafione, takie 60cm. Na koniec bolenie się uaktywniły i to spore. Jedno kopnięcie, ale spina się po kilku sekundach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rapa-man Napisano 6 Listopada 2012 Share Napisano 6 Listopada 2012 Niestety ten największy w tym roku 69cm-Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 12 Listopada 2012 Share Napisano 12 Listopada 2012 Aaa, pochwalę się znowu. Minął miesiąc od kiedy szóstka z przodu. Po kilku wypadach i wielu przerzuconych gumach, trafił się trochę ponad. Odra-423. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 jaceen, gratulacje, bardzo fajna fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 26.11.2012 Odra 423 Dwa brania i dwa krótkie sandacze na czerwonego twistera, główka 25g. 28.11.2012 na zero. 29.11.2012 Odra423 Dwa brania i dwa sandacze. Prezentowany miał 64cm. Guma "Dragon Mutant" na główce 30g. Brania z środka nurtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 29 Listopada 2012 Share Napisano 29 Listopada 2012 jaceen, ja musze chyba kiedyś do Ciebie na szkolenie ze spiningu przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 Śliczny sandał jaceen! GRATKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 30 Listopada 2012 Share Napisano 30 Listopada 2012 jaceen, ja musze chyba kiedyś do Ciebie na szkolenie ze spiningu przyjechać No to musisz się ustawić w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Brawo jaceen, !!! Jak Cię podziwiałem z połowów kleni to teraz mnie zaskakujesz sprawnością połowu sandaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 1 Grudnia 2012 Share Napisano 1 Grudnia 2012 Dzięki koledzy. Muszę przyznać, że ten rok jest wędkarsko dla mnie dobry. PB w trzech gatunkach ryb w sezonie, po tylu latach wędkowania, to dla mnie wielkie osiągnięcie. O tym na pewno wspomnę w podsumowaniu roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spn83 Napisano 2 Grudnia 2012 Share Napisano 2 Grudnia 2012 Dla mnie ten sezon też był udany, najlepszy pod względem sandaczy gdzie rekord życiowy pobiłem dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dario Napisano 7 Grudnia 2012 Share Napisano 7 Grudnia 2012 A to mój dzisiejszy Sandacz 57 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi