bumtarara Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Komary zniknęły jak wyszło słonce i ruszył się wiatr. Jak ustawał to znowu wylatywały póki było ciemno to była masakra, na szczęście miałem w kieszeni kurtki kominiarke z połowów podlodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 23 Czerwca 2013 Share Napisano 23 Czerwca 2013 Masakra Ja też dziś miałem udrękę z nimi:) zanim doszedłem na stanowisko, nie dało się rzutu oddać, Przez krzaki nie dało rady przedzierać się przy brzegu, wpadało się do błota z którego nie dało się wyjść lecę drogą asfaltową żeby się nie przedzierać przez te krzaki a za mną horda komar leci Ciężkie warunki ale udało złapać bolka 52 Następnym razem wezmę sobie kapelusz z siateczką. O 11 nie wiem jakie warunki, zależy od pogody, jak słońce zapewne ich nie ma, ale jak się wejdzie tylko do Cienia to sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Panowie jak tam stan wody nad Wisłą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Wczoraj na Dąbiu nurt dość ambitny, poziom wody podwyższony, kolor wody - mocna trącona. Dziś niestety nie byłem... jak ktoś był - podpinam się do pytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Dziś na wypadzie kilku godzinnym boleń 73cm , woda trącona troche mętna, szybszy nurt, jednak w przeciagu tych 5 godzin lowienia woda spadla z dobry metr w dół. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Łady bolek mam nadzieje że woda szybko opadnie z dnia na dzień Mam takie pytanie odnośnie Woblerów Boleniowych, w którym sklepie wędkarskim w Krakowie dostane Woblery Andrzeja Lipińskiego Lub Salmo Thrill ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Okonek lub Pirania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PePe. Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Fishing24 na ul. Armi Krajowej 97 (Bronowice) pełny wybór Lipińskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esioslaw Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Dzięki Panowie:) Jutro skoczę do Okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
loolekk Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Panowie jak tam sytuacja nad Wisłą?? klaruje sie ładnie?? Łowimy cos czy nie?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Wisła jest leciutko przybrudzona, jeszcze troszkę podniesiona - idealna do łowienia na spinning. Niestety dzisiaj rybki nie chciały ze mną współpracować, łowiłem od 5 - 12 i .... trzy malutkie okonie Nawet boleń się nie chlapnął A miało być tak pięknie ..... Łowiłem pomiędzy mostem kolejowym a mostem Niepołomice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rompacz Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 W okolicach tych mostów na przemian dzień dobry (bolki), dzień zły (zero). Ale bolenie nie powalają rozmiarem - przedział 40-55. Woda mocno skacze, wieczorem zakręcają kurek i spada bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Wlaśnie wróciłem znad Wisły, dwa grube klenie pod 40 cm i mnóstwo nie zaciętych brań. Woda traconą idealna pod spining. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Jak tam Wisła po wczorajszej nocy ? Dramatyczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Ja dziś miałem się zameldować nad Wisłą o 3 nad ranem no ale jak przeszła ta burza w Krakowie to podziękowałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lican904 Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Wisełka dzisiaj kawa z mlekiem, po tej nocy przybrała grubo jakieś 75 cm albo więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwalker Napisano 6 Lipca 2013 Share Napisano 6 Lipca 2013 Odwiedziłem ją dziś na Dąbiu aby sprawdzić jak wygląda... Kawa niestety... Prze 5 dni kursowałem do pracy przez most Piłsudskiego a wracałem przez stopień wodny Dąbie i planowałem ten weekend, że pobiegam ze spinem bo woda wyglądała IDEALNIE, nawet bez najmniejszej fali... Mój wqrw osiągnął zenit po tym co dziś zobaczyłem. I planuj sobie tu człowieku coś na weekend... Echh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Był ktoś wczoraj lub dziś na Wisłą poniżej stopnia Przewóz ? BO planuje się pod wieczór wybrać a nie wiem czy woda nadaje się pod spinning czy kawa z mlekiem ? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davly Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Woda poniżej Przewozu skacze jak głupia. Poza tym kawa z mlekiem. Wodowskaz w Sierosławicach oddaje dobrze sytuację na Przewozie. Teraz opada, ale dalej jest brudna. http://monitor.pogodynka.pl/hydro/map#/Wisla_do_Sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Davly, dobiłeś mnie... jutro do pracy lipa z rybami aż do kolejnego weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Koledzy po kiju wie ktoś jaka woda na Wiśle? oczyścilo się cos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekkr Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 woda w miarę czysta, dużo śmieci płynie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zebi123 Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Dzięki wielkie jutro sie wybieram, zdam relacje napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Bolenie dopisały, 4 sztuki w 45 minut największy 68cm na thrilla 9 pozostałe gustowały w przynętach rh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 ładny Gobio Gobio, Wisła nadaje się dołowienia z tego co widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi